PAJERO PININ

Μπορείς...? Φτιάχτο!

Re: PAJERO PININ

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Οκτ 12, 2009 5:05 pm

Χα χα χα, έψαχνα βασικά να βρω ζώο που τρομάζει τον λύκο. Έτσι προέκυψε το "Ελληνικός Ποιμενικός" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό που λέει ο vaggelis είναι σωστό. Τον έχω κόψει τον συγκεκριμένο ιμάντα τραβώντας ένα panda 4x4 :shock: πολύ άσχημα σκαλωμένο σε χαντάκι. Το βγάλαμε τελικά με τρακτέρ και με αρκετή δυσκολία.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Οκτ 12, 2009 5:37 pm

pajerinho έγραψε:Χα χα χα, έψαχνα βασικά να βρω ζώο που τρομάζει τον λύκο. Έτσι προέκυψε το "Ελληνικός Ποιμενικός" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό που λέει ο vaggelis είναι σωστό. Τον έχω κόψει τον συγκεκριμένο ιμάντα τραβώντας ένα panda 4x4 :shock: πολύ άσχημα σκαλωμένο σε χαντάκι. Το βγάλαμε τελικά με τρακτέρ και με αρκετή δυσκολία.

Τελικα ...με τοσουυυυυυς που εχεις σωσει.........δεν θα πρεπει να λεγεσαι ''Ελληνικος Ποιμενικος'' αλλα ''Ελβετικος μολοσσος'' !!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Οκτ 12, 2009 5:42 pm

stakyr έγραψε:
pajerinho έγραψε:Χα χα χα, έψαχνα βασικά να βρω ζώο που τρομάζει τον λύκο. Έτσι προέκυψε το "Ελληνικός Ποιμενικός" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελικα ...με τοσουυυυυυς που εχεις σωσει.........δεν θα πρεπει να λεγεσαι ''Ελληνικος Ποιμενικος'' αλλα ''Ελβετικος μολοσσος'' !!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αυτά είναι του Αγ. Βερνάδου που λένε!!!???
Ναι ωραίο, μου κάνει και αυτό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
(Αν κ προτιμώ τον Ελληνικό Ποιμενικό που είναι κ ντόπιος)
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Οκτ 12, 2009 5:48 pm

pajerinho έγραψε:Αυτά είναι του Αγ. Βερνάδου που λένε!!!???
Ναι ωραίο, μου κάνει και αυτό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
(Αν κ προτιμώ τον Ελληνικό Ποιμενικό που είναι κ ντόπιος)

ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες