οσο αναφορα περι περιπτερου αφου εχουμε και κεντρικη εισοδο.....πρεπει να τα δωσουμε ολα
εγω εχω ετοιμασει καποια πραγματα και αυριο που θα κατεβω πατρα θα βρω και τους υπολοιπους για της τελευταιες λεπτομερειες....οποτε ειμαστε σε εποικινωνια..

pajerinho έγραψε:Εγώ θ' ανέβω μάλλον από Παρασκευή.
Αν δεν μπορέσω να πάω στον attart την Παρασκευή (γιατί έχω κ κάτι άλλες δουλειές) θα είμαι σίγουρα το Σαβ.
c u there!!!![]()
![]()
gmak έγραψε:που θα πας παλι Διονυσιε?? Βραζιλία? καπερναουμ? γιεηλ η χαρβαντ για κανενα σεμιναριακι??

..........εχουμε την τιμη να σας παρουσιασουμε τον μεγαλυτερο και καλυτερο οδηγο αγωνων 4Χ4 και μαζι του τον καλυτερο συνοδηγο ολων των εποχων στους αγωνες 4Χ4 .....

stakyr έγραψε:Τελικα ,ηρθε η στιγμη να αποκαλυψω το μεγαλο γεγονος που θα εχουμε στο περιπτερο μας ,τις ημερες του φεστιβαλ !!!!!! Μετα απο συντονισμενες προσπαθειες του ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας και με χρηματισμο πολλων χιλιαδων ΕΥΡΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..........εχουμε την τιμη να σας παρουσιασουμε τον μεγαλυτερο και καλυτερο οδηγο αγωνων 4Χ4 και μαζι του τον καλυτερο συνοδηγο ολων των εποχων στους αγωνες 4Χ4 .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ KAI ΟΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΙ :
GRIGORIAN DOSINEGKO ....KAI IAN KAPASANEYSKI
που θα παραδωσουν μαθηματα οδηγησης και πλοηγησης σ΄ολους τους επισκεπτες του περιπτερου μας !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()