Κορινθος 27/9 ???

Re: Κορινθος 27/9 ???

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Σεπ 29, 2009 6:56 pm

pajerinho έγραψε:stakyr μας έστειλες πάλι με τις περιγραφές σου!!! :u-: :u-:
Άμα συνεχίσεις τέτοιες περιγραφές θα με ψήσεις να έρθω και εγώ στον επόμενο αγώνα (με το αμάξι του gmak :lol: :lol: :lol: )

Ψημενος εισαι .........αλλα δεν το εχεις καταλαβει........ :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Σιγα-σιγα παιδια.......στα Καλαβρυτα μπηκα εγω και ο Μανος........
Στην Κορινθο ο Δημητρης και ο Νικος.............
στον 24ωρο σε βλεπω εσενα ,τον Αλεξανδρο και κανα 2 ακομα........
Παιδια , να μπητε στην σειρα για να μοιρασουμε νουμερα ,σαν το ΙΚΑ .........
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FUN......ΕΠΙΣΗΜΟ.....(ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΓΙΝΕΤΕ ΗΔΗ .............) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Σεπ 29, 2009 7:46 pm

Βρε ασε τους υπολοιπους....σου λεω σου εχω πολυ σοβαρη προταση.
:blob: :blob: :blob: :blob:
Κολλαω σε μια λεπτομερεια αλλα που θα παει θα την βρω την λυση και σε αυτο. :twisted:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Σεπ 29, 2009 9:43 pm

maria έγραψε:Βρε ασε τους υπολοιπους....σου λεω σου εχω πολυ σοβαρη προταση.
:blob: :blob: :blob: :blob:
Κολλαω σε μια λεπτομερεια αλλα που θα παει θα την βρω την λυση και σε αυτο. :twisted:

ΑΥΤΟ , ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΓΙ΄ΑΣΤΕΙΟ............. :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Τρί Σεπ 29, 2009 10:18 pm

μπραβω σε ολους ηταν ολα πολυ ομορφα και οι αγωνες αλλα και το
σαββατο το βραδυ ηταν φανταστικο ωραιο φαι και καλη παρεα
μπραβω παιδια και παλι
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 30, 2009 9:28 am

stakyr έγραψε:ΑΥΤΟ , ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΓΙ΄ΑΣΤΕΙΟ.............

Καλα, εσυ θα χασεις την ευκαιρια της ζωης σου. :roll:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Σεπ 30, 2009 9:30 am

HLIAS-G.P. έγραψε:Λίγη υπομονή και θα ανέβουν όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες που τράβηξα !!!
Άντε και αφιλοκερδώς!!!

ΓΑΛΑΤΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ...
ΠΑΖΑΡΕΨΕΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ...
ΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΣΟΣΤΑ :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 30, 2009 12:25 pm

Δεν αρχιζετε να μας λετε τιμες μπας και δουμε και καμια φωτογραφια? :cuss:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 30, 2009 12:29 pm

Λοιπον Stakyr θα στο θεσω με αλλο τροπο, μπας και δω ενδιαφερον γιατι βλεπω μια αδιαφορια για την προκληση που σου εχω.
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι προκειται για την ευκαρια της ζωης σου.
Θες καποια μερα να δεις στα περιπτερα αυτο.....
η δεν αντεχεις την δημοσιοτητα?
:cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Σεπ 30, 2009 10:17 pm

Αν σου πω οτι την εχω σαν ιδεα ..........τι θα πεις ????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Βεβαια ,οχι σε περιοδικο (δεν ειμαι και τοοοοοοοσσοοοοοο ψωνιο ) αλλα σ΄αυτο που γραφεις διπλα.........
θα στο εξηγησω ,οταν εχει ωριμασει σαν σκεψη ,στο μυαλο μου............ :u-: :u-: :u-: :u-:
(η σκεψη ειναι κατι που αναφερθηκε και στην συναντηση , αλλα δεν προχωρησε .....) :| :| :| :| :|
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Οκτ 01, 2009 12:02 am

Οταν οι φιλοι σου εχουν κεφια......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Εικόνα

Οι oπαδοι μας..............gor-gor........ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ :u-: :u-: :u-: :u-:
Εικόνα

Εικόνα

Οταν ΟΛΑ δουλευουν επαγγελματικα.................... :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Εικόνα

Ετοιμος και εγω............. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Εικόνα

ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΜΑ??????????..... :roll: :roll: :roll: .....GREK ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ........ :shock: :shock:
Εικόνα

Ωρα να μπαινει η νεα γενια στους αγωνες..............εμεις (με τους εκατονταδες αγωνες στην πλατη μας) ,τωρα να αποσυρθουμε.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Εικόνα

gor-gor ...... σιγουρα το κερατο το εβαλες για τυχη ?????(γιατι ΔΕΝ την ειδαμε....... :evil: :evil: :evil: :evil: )
'Η μηπως ξερεις κατι που εμεις δεν το ξερουμε ?????????? :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
Εικόνα

και μια ασχετη.............αλλα ηθελα να απαντησω στον Δημητρη ,τι ετρωγα το καλοκαιρι και ποιος τα επιανε !!!!!!! Μιας μερας ψαρια ειναι αυτα.........Χ 12 μερες .........ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΕΠΙΑ....... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες