Jiannis77 έγραψε:Εφ'όσον το τελευταίο καράβι από Στύρα φεύγει 20:30, εμείς πρέπει να είμαστε στα Στύρα το αργότερο μέχρι τις 20:00. Βέβαια υπάρχει και η έσχατη λύση της επιστροφής οδικώς από Χαλκίδα, αλλά καλύτερα να μη φτάσουμε σ' αυτό το σημείο!![]()
Ραντεβού λοιπόν στην Αγ. Μαρίνα!!!
Υ.Γ. Θα έχουν CB όσοι συμμετέχουν στην εκδρομή;
Δεν νομιζω να φτασουμε σ΄αυτο το σημειο , παντος αν δουμε οτι δεν μας παιρνει χρονικα ,μπορουμε ανα πασα ωρα και στιγμη να πεσουμε σ΄ασφαλτο και να βγουμε στα Στυρα πιο γρηγορα........Δεν τρεχουμε σ΄αγωνα και δεν μας αγχωνει κανενας και τιποτα.....ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ.......
Τωρα ως προς το CB ........εγω θα εχω (γιατι το εχω!!), αλλα ,οπως εχουμε πει και σε μια συναντηση μας, δεν μπορουμε να επιβαλουμε τιποτα και σε κανεναν .......
Εχουμε σκεφτει μια φτηνη και λειτουργικη λυση με την αγορα Γουοκι -τοκι !! εχουν εμβελεια 5-10χλμ , ειναι δυο σε καθε συσκευασια και στοιχιζουν 30-60 Ε !!! (ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ) Μονο σοβαρες εταιριες , αγορασμενα απο καταστηματα ηλεκτρικων ειδων !!!δουλευουν ΟΛΑ στην ιδια συχνοτητα ,οποτε και δυο ,διαφορετικων εταιριων , συνεργαζονται αψογα !!! εγω θα εχω και απ΄αυτα......δυο(το ενα το δινω σε καποιον αλλο)
ΑΝ υπαρχουν και σε αλλα αμαξια ,τοσο το καλυτερο , γιατι θα μιλαμε σ΄ενα συστημα.......ΠΑΝΤΩΣ ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ.......