Σαβ 03/10 Μινι cross country Kαρυστος-ΚαβοΝτορο-Αγ.Δημητριος

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Σαβ 03/10 Μινι cross country Kαρυστος-ΚαβοΝτορο-Αγ.Δημητριος

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Σεπ 24, 2009 12:25 am

Jiannis77 έγραψε:Εφ'όσον το τελευταίο καράβι από Στύρα φεύγει 20:30, εμείς πρέπει να είμαστε στα Στύρα το αργότερο μέχρι τις 20:00. Βέβαια υπάρχει και η έσχατη λύση της επιστροφής οδικώς από Χαλκίδα, αλλά καλύτερα να μη φτάσουμε σ' αυτό το σημείο! ;)
Ραντεβού λοιπόν στην Αγ. Μαρίνα!!!
Υ.Γ. Θα έχουν CB όσοι συμμετέχουν στην εκδρομή;

Δεν νομιζω να φτασουμε σ΄αυτο το σημειο , παντος αν δουμε οτι δεν μας παιρνει χρονικα ,μπορουμε ανα πασα ωρα και στιγμη να πεσουμε σ΄ασφαλτο και να βγουμε στα Στυρα πιο γρηγορα........Δεν τρεχουμε σ΄αγωνα και δεν μας αγχωνει κανενας και τιποτα.....ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ....... :party: :party: :party: :party:
Τωρα ως προς το CB ........εγω θα εχω (γιατι το εχω!!), αλλα ,οπως εχουμε πει και σε μια συναντηση μας, δεν μπορουμε να επιβαλουμε τιποτα και σε κανεναν .......
Εχουμε σκεφτει μια φτηνη και λειτουργικη λυση με την αγορα Γουοκι -τοκι !! εχουν εμβελεια 5-10χλμ , ειναι δυο σε καθε συσκευασια και στοιχιζουν 30-60 Ε !!! (ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ) Μονο σοβαρες εταιριες , αγορασμενα απο καταστηματα ηλεκτρικων ειδων !!!δουλευουν ΟΛΑ στην ιδια συχνοτητα ,οποτε και δυο ,διαφορετικων εταιριων , συνεργαζονται αψογα !!! εγω θα εχω και απ΄αυτα......δυο(το ενα το δινω σε καποιον αλλο)
ΑΝ υπαρχουν και σε αλλα αμαξια ,τοσο το καλυτερο , γιατι θα μιλαμε σ΄ενα συστημα.......ΠΑΝΤΩΣ ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ....... ;) ;) ;) ;) ;)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Πέμ Σεπ 24, 2009 8:33 am

Σίγουρα δεν είναι υποχρεωτικό το CB. Είναι όμως ένα χρήσιμο εργαλείο και βοηθάει πολύ κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Όταν πρωτοπήγα σε εκδρομή με το kia-club χωρίς να έχω CB, ένοιωθα μόνος παρόλο που είμασταν καμιά 10ριά αυτοκίνητα παρέα. Από κει και πέρα είναι στην κρίση (και στην τσέπη του καθενός)!
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Πέμ Σεπ 24, 2009 1:12 pm

Έχει καμία σχέση η περιοχή που θα γίνει η εκδρομή, με την πρόσφατη (τέλη Αυγούστου) φωτιά στην Κάρυστο;
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό MITROS » Πέμ Σεπ 24, 2009 3:11 pm

Καλημέρα καί από εμένα.Τηλεφ. στό λιμάνι στήν Αγ.Μαρίνα καί έχει πλοίο στίς 8.οο.Γιατί νά μήν πάρουμε αυτό? Οσο γιά τό cb είναι πολύ χρήσιμο γιά τίς εκδρομές καί μάλιστα όταν τά αυτοκ. είναι πολλά. Καί κάτι γιά τήν διαδρομή[ έχω περπατήσει στήν περιοχή τών Καλλιάνων μέχρι τήν παραλία τους καί σ'αυτή τού Αγ.δημητρίου] υπάρχει 1.5 χλμ μετά τόν Αγ.Δημήτρη αριστερά χωματόδρομος πρός Ρούκλια πού ένα κομάτι του στό ρέμα τού Λύκου είναι γιά 4χ4 μόνο.Η πρότασή μου είναι νά τό περάσουμε αν μπορούμε αν όχι επιστρέφουμε στήν διασταύρωση [4 μέ 5 χλμ]. Πιστεύω ότι μπορούμε νά πάρουμε πληροφορίες από τό χωριό. Πώς τό βλέπεις? Απ' οτι κατάλαβα θά είμαστε από Αθήνα οπότε τό δρομολόγιο τών 8.οο μάς δίνει άνεση χρόνου γιά τήν επιστροφή. Πώς τό βλέπεις νά πάμε όλλοι μαζί στό πλοίο? Αν θέλεις νά τά πούμε μέσω τηλ 2102830749. Θά χαρώ νά σέ ακούσω γιατί κάτι προέκειψε μέ τήν μάνα μου καί δέν καί δέν είμαι σίγουρος γιά τό Χιλιομόδι.
MITROS

Δημοσίευσηαπό MITROS » Πέμ Σεπ 24, 2009 3:58 pm

Γειά σου Γιάννη αν θυμάμαι καλά ήταν νά έλθεις στήν Πρωτομαγιάτικη διάσχιση αλλά δέν μπόρεσες. Μένουμε πολύ κοντά.Μένω κάτω από τήν Ηρακλείου στήν Μεταμόρφωση.Αφού μέ ''διάβασες '' τί λές εσύ γιά τίς προτάσεις μου? τό τηλ μου είναι καί στήν διάθεσή σου .
MITROS

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Πέμ Σεπ 24, 2009 4:48 pm

Ίσως να εννοείς άλλο Γιάννη, γιατί εγώ είμαι "φρέσκος" σε αυτό το φόρουμ. Πάντως όπως και να 'χει συμφωνώ να ξεκινήσουμε μαζί από Ηράκλειο, αφού μένουμε πάρα πολύ κοντά! Θα μπορούμε να μιλάμε κι από το CB κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι την Αγ. Μαρίνα!
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Σεπ 25, 2009 4:01 pm

ΟΡΙΣΤΙΚΑ το ραντεβου μας θα ειναι στις 09:30-09:45 στην προβλητα της Αγ.Μαρινας !!!! Το καραβι φευγει 10:15 !!
Απλα πρεπει να ειμαστε εκει μιση ωρα πιο πριν .......Αυτη ειναι η υποχρεωση μας....
Οποτε πρεπει να εχουμε ερθει ολοι μεχρι τις 10:15..........το επομενο δρομολογιο ειναι μετα απο 2 ωρες περιπου ,οποτε, οποιος δεν προλαβει το καραβι ......να μας κουνησει το μαντηλι........
Η κρουαζιερα μας θα διαρκεσει 45΄ και 11:15-11:30 (να ειμαστε καλα) θα παταμε χωμα....
το τελευταιο πλοιο απο Στυρα ειναι στις 20:30 ,οποτε μας μενουν 9 ωρες για να ολοκληρωσουμε την διαδρομη μας.........ουτε λιγες αλλα ουτε και πολλες........
Το λιμανι , για οσους δεν το ξερουν , ειναι εδω :
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 32773&z=12

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ , ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ !!!!!!!!!!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό snag » Παρ Σεπ 25, 2009 5:28 pm

Καλά ντε... μη φωνάζεις!!! :D :D :D :lol:
snag

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Σεπ 25, 2009 9:38 pm

Δεν φωναζω............ :? :? :? :?
Ετσι ειναι η φωνη μου............. :lol: :lol: :lol: :lol:
Απλα , το γραφω ετσι , για να το συγκρατησουμε................. :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Σεπ 25, 2009 9:43 pm

Δηλαδη την Παρασκευη, παραμονες της εκδρομης τι θα κανεις?
Κυριε admin....μπορουμε να εχουμε μια μεγαλυτερη γραμματοσειρα για τον stakyr. :roll:
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης