Καλημέρα σε όλα τα μέλη!!! Χαίρομαι που το φόρουμ δικαιώνει τον τίτλο του και επιδιώκει τη διασκεδαστική πλευρά του 4x4! Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά σε κάποια συνάντηση!!!
καλως μας ηρθες....αντε να δουμε πως θα σε γνωρισουμε ??????????? την κυριακη ισως ???????????
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
KΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ......... Τα ειπαμε μεσω του http://www.to4X4.gr που εχω βαλει την εκδρομη μας ......... Επειδη εδω, σ΄αυτο το forum, ειναι η βαση της πιο ωραιας παρεας στα 4Χ4 ...........(μαλλον δεν θα το ξαναγραψω , γιατι γινομαι κουραστικος)......σε καλοσοριζω και ελπιζω να τα πουμε συντομα και απο κοντα..... Αυτο το Σ/Κ 26/27 εχουμε και τον αγωνα enduro στην Κορινθο ................ Αν θελεις ,μπορεις να παρακολουθησεις την ενοτητα με τους αγωνες και στο θεμα ( Κορινθος 29/9 ????) να δεις λεπτομερειες .....viewtopic.php?f=35&t=2197 οπως επισης και στην ενοτητα εκδρομες Κορινθος - Χιλιομοδι viewtopic.php?f=11&t=2279#p29098 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ , ΚΑΙ ΕΚΕΙ.............. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ !!!!
Υ.Γ Τα γουρουνοπουλακια ΔΕΝ ειναι αγωνιστικα............
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε.Theodore Roosvelt
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την υποδοχή!!! Προσπαθώ να παρακολουθώ ότι εκδρομή-βόλτα ανεβαίνει στο φόρουμ. Όταν υπάρχει η δυνατότητα, θα επιβεβαιώνω έγκαιρα τη συμμετοχή μου σε αυτές!!!
Γεια σου jiannis77, καλωσήρθες!!! Είσαι μέλος του Kia Club βλέπω. Έχετε οργανωθεί καλά απ' ότι ξέρω. Έτσι δεν είναι? Θα είναι χαρά μας να σε έχουμε παρέα στις εκδρομές
Πραγματικά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πόσο πολύ μπορεί να δεθεί κανείς με μια παρέα ανθρώπων, έχοντας σαν αφορμή το αυτοκίνητο που οδηγάει! Όντως, έχει δημιουργηθεί μια καλή και οργανωμένη παρέα στο KIA CLUB και σε αυτή την παρέα χωράνε ΟΛΟΙ οι καλοί!!! Θα χαρώ πολύ να συμμετέχω κι εγώ σε εκδρομές μαζί σας (πιθανότατα η πρώτη θα είναι στη Ν. Εύβοια)!