ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Re: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Σεπ 21, 2009 10:46 am

......................ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ......................
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Σεπ 21, 2009 11:20 am

Να ξεκινησω λοιπον σιγα-σιγα.
1)Αγαπητε palidim η αποψη σου σεβαστη και η δηλωση σου δεκτη!(γιατι δεν σε αγγιζει καποιο προβλημα)
2)Αγαπητε Γιαννη ποτε κανεις δεν σου επεβαλλε να παρεις θεση!!(ουτε και θα γινει ποτε)
3)Αγαπητε chris οπως και τωρα γραφεις την αποψη σου θα την ηθελα και αν σε ειχαν θιξει,προσβαλλει
βρισει και σου ειχαν κανει και μυνηση(Απο περιεργεια και μονο να δω αν ηταν η ιδια)
4)Αγαπητε gmak,αν εσυ ξεχασες τι τραβηξες(και που θα ησουν τωρα αν ειχαμε ενδωσει στις ατιμιες που
δεχθηκες) να μου επιτρεψεις εμενα να τις ΘΥΜΑΜΑΙ.
5)Αγαπητε DHMHTRIS εσυ μια κουβεντα δεχθηκες και εγινες τουρκος και φωναξες και τσακωθηκες ασχημα,
αν δεχοσουν,απειλες ,υβρεις,προσβολες,αγωγες,μυνησεις,εφοριες,κατασχεσεις και προστιμα
πιστευεις οτι θα ησουν σε θεση να φιλοσοφεις και με αμετροεπεια να εχεις πολιτισμενη θεση??????????
6)Αγαπητε takis δεν νομιζεις οτι ολα τα απο πανω συνθετουν καποιο σοβαρο ΛΟΓΟ αντιπαραθεσης???????????

Και με πολυ λιγα λογια αγαπητοι μου φιλοι δεν επεβαλλε κανεις σε κανεναν τιποτε,ουτε να διαβαζει ουτε να μην διαβαζει,ουτε να παρει θεση ουτε να μην παρει ουτε να υποστηριξει ουτε να μην υποστηριξει.
Και θα μιλησω για τον εαυτο μου:
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ
ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ
ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ...ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ (ΥΛΙΚΩΣ) ΤΟΥΣ ΠΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ
Θα μπορουσα να αναφερω πολλα ακομα παραδειγματα αλλα για συντομια θα αναφερω ενα ακομα
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ
.......ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ

Και μονο με την αναφορα λοιπον του προβληματος αυτου εχω δεχθει αλλεπαληλα τηλεφωνηματα για το τι
γινεται!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ
Αυτος ειναι και ο ΛΟΓΟΣ της δημοσιοποιησης του προβληματος.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Σεπ 21, 2009 11:32 am

ΑΓΑΠΗΤΕ GREK οπως προανεφερα δεν εχω να πω κατι απλα θα ηθελα να καταλαβω αυτο που ειπε ο takisp και τιποτε αλλο.......

οσο για τα προσωπικα σου ξερεις οτι εχεις απο ολους ενα μεγαλο δικαιωμα και εμενα προσωπικα δεν μου πεφτει λογος ουτε να σου κανω μαθηματα αλλα και ουτε και να θιξω ζητηματα.............. :sorry: που ασχοληθηκα........
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Σεπ 21, 2009 11:41 am

4)Αγαπητε gmak,αν εσυ ξεχασες τι τραβηξες(και που θα ησουν τωρα αν ειχαμε ενδωσει στις ατιμιες που
δεχθηκες) να μου επιτρεψεις εμενα να τις ΘΥΜΑΜΑΙ.

αγαπητε γρηγορη, και εγω τις θυμαμαι, οπως και δεν χρειαζεται να επαναλαβω οτι δεν ειμαι αχαριστος, διοτι εκεινο τον καιρο θα ημουν στο καναβατσο αν εσυ και καποιοι αλλοι, δεν με στηριζατε στην ανελεητη επιθεση που δεχομουν..

απο εκεινη την στιγμη ομως δημιουργησαμε καινουργια πραγματα, και γνωρισαμε καινουργιους φιλους που ειτε δεν τους απασχολει το γεγονος ειτε τους "χαλαει"...και επειδη οοολοι εμεις φυγαμε διοτι καποιος μας εγραφε στα παλιοτερα των υποδηματων, υποσχεθηκαμε οτι εμεις δεν θα κανουμε το ιδιο!!!

ποσο μαλλον οταν το θεμα εχει εξαντληθει, και αποδεδειγμενα οσο το τρεφουμε τοσο κακο μας κανει, και βεβαιως δεν χρειαζεται να ξανατονισω το ποσο χαρη και καλο του κανουμε με το να ασχολιομαστε μαζι του!

αρα καλο ειναι να μην κλεινουμε τα αυτια μας στις φωνες που ζητανε να κλεισει το θεμα τουλαχιστον στο φορουμ!Διοτι κανενας δεν μπορει να ξεχασει ολα αυτα που περασαμε κατα καιρους...
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Σεπ 21, 2009 12:06 pm

gmak έγραψε:
απο εκεινη την στιγμη ομως δημιουργησαμε καινουργια πραγματα, και γνωρισαμε καινουργιους φιλους που ειτε δεν τους απασχολει το γεγονος ειτε τους "χαλαει"...και επειδη οοολοι εμεις φυγαμε διοτι καποιος μας εγραφε στα παλιοτερα των υποδηματων, υποσχεθηκαμε οτι εμεις δεν θα κανουμε το ιδιο!!!

ποσο μαλλον οταν το θεμα εχει εξαντληθει, και αποδεδειγμενα οσο το τρεφουμε τοσο κακο μας κανει, και βεβαιως δεν χρειαζεται να ξανατονισω το ποσο χαρη και καλο του κανουμε με το να ασχολιομαστε μαζι του!

αρα καλο ειναι να μην κλεινουμε τα αυτια μας στις φωνες που ζητανε να κλεισει το θεμα τουλαχιστον στο φορουμ!Διοτι κανενας δεν μπορει να ξεχασει ολα αυτα που περασαμε κατα καιρους...

Και βεβαιως δημιουργησαμε και θα δημιουργησουμε και αλλα,και γνωρισαμε και θα γνωρισουμε
και ασφαλως απο κανεναν δεν ζητησαμε να παρει θεση και αν τους χαλαει να μην ασχοληθουν καθολου.
(Για σκεψου ομως να μην ειχαμε αναφερει τιποτε,και ο επομενος να τραβαγε τα ιδια)
Καταλαβαινεις τι εννοω-π.χ καρπουζια στη μασχαλη κ.λ.π)

Και αν ειχες και εσυ δεχθει 200 τηλ του στυλ (τι εκανε παλι εκεινος ...(Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ
ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ)) νομιζεις οτι επειδη καποιοι-και σωστα γιατι δεν τους αγγιζει-απεχουν,δεν υπαρχουν
πολλαπλασιοι που ενδιαφερονται?????
Θελεις να το συζητησουμε αυτο εδω? Θελεις να σου γραψω ονομαστικως ποσοι εχουν γρατζουνιες στην πλατη τους απο αυτον????
Και ασφαλως φιλε δεν υπαρχει συγκριση και ουτε τα αυτια μου κλεινω και ολες οι τοποθετησεις ειναι σεβαστες
Οταν λοιπον ο συγκεκριμενος.....κυριος κανει διαλεξη για ηθος,αξιοπρεπεια, εντιμοτητα και κυριως ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ εσυ να επιλεξεις τη σιγη και να τον αφησεις να λεει οοοτι θελει.ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
Σε εσενα λοιπον επιτρεπεται να μην παρεις θεση,σε εμενα απαγορευεται να παρω??????
grek

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Σεπ 21, 2009 12:09 pm

Δημητρη ok για τις τοποθετησεις :bow:
grek

Δημοσίευσηαπό nikolasman » Τρί Σεπ 22, 2009 8:34 am

Ρε παιδια μηπως ειναι αυτος που παλια ειχε τσακωθει με οσους ειχαν διτροχο (και με μενα)
και αφου δεν τον επαιρνε αλλο ξενιτευτηκε στο Αιγιο για καποια χρονια,μεχρι που τον
καταλαβαν και εκει και μας τον ξαναστειλαν?
Εχε γουστο να ειναι αυτος!
nikolasman

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Σεπ 22, 2009 10:31 am

Ισως,εχει πολλες ελπιδες να ειναι αυτος ,αν ειχε τσακωθει κιολλας με ολους αυξανονται επικινδυνα
οι πιθανοτητες.Εδω τον εχουμε ως ο ανθρωπος με τα 5 ψευδωνυμα.

(και αααααν το βρεις:γιατι χρησιμοποιει 5 ψευδωνυμα???????????)

(Για να μπορει ανετα να τσακωνεται με τον εαυτο του!!!!!!!!)
grek

Δημοσίευσηαπό nikolasman » Τετ Σεπ 23, 2009 8:38 am

grek έγραψε:Ισως,εχει πολλες ελπιδες να ειναι αυτος ,αν ειχε τσακωθει κιολλας με ολους αυξανονται επικινδυνα
οι πιθανοτητες.Εδω τον εχουμε ως ο ανθρωπος με τα 5 ψευδωνυμα.

(και αααααν το βρεις:γιατι χρησιμοποιει 5 ψευδωνυμα???????????)

(Για να μπορει ανετα να τσακωνεται με τον εαυτο του!!!!!!!!)

Αν ειναι αυτος (που αυτος ειναι,τελευταια φορα που τον ειδα ηταν στο αυτοκινητοδρομιο
οταν τον κυνηγουσε 0 κουβ.να τον βαρεσει γιατι τους ειχε ανακατεψει ολους.
Ναστε καλα ,τι μου θυμησατε.
nikolasman

Δημοσίευσηαπό nikolasman » Πέμ Σεπ 24, 2009 12:04 pm

Τι θυμηθηκα τωρα!
Αν θελετε ραμματα εεεεεχω (η μαλλον ξερω αρκετα!!)
nikolasman

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης