ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευσηαπό palidim » Παρ Σεπ 18, 2009 10:42 am

ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ''ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ'' ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.
palidim

Re: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Σεπ 18, 2009 11:17 am

palidim έγραψε:ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ''ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ'' ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.

Γι΄αυτο τον λογο δεν την λενε και εκτος θεματος ????????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ακριβως την ιδια δηλωση κανω εγω για την ενοτητα fun-war !!! Δεν με εκφραζουν ολες οι αποψεις ,αλλα οταν γινονται με πραγματικα σκοπτικο τροπο ,γελαω με την ψυχη μου .......... ;) ;) ;)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό chris.k » Σάβ Σεπ 19, 2009 10:15 am

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

Οσο για το FUN WAR γιαννη ,αυτο τουλαχιστον εχει να κανει με το 4χ4 που ειναι και το αντικειμενο αυτης της ιστιοσελιδας.τ' ανεκδοτα και η μουσικη κλπ θεματα της ενοτητας ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ χαλαρωνουν ....τα λοιπα κοινωνικα θεματα που θιγουν προσωπα και πραγματα νομιζω δεν εχουν θεση εδω .Ποιος ειναι ο σκοπος τους? Να μαθουμε αν η κυρα ταδε η ο ταδε εχει κανει αυτο η το αλλο η ειναι καλος η κακος ανθρωπος στο κατω κατω ουτε τους ξερουμε οι περισοτεροι (95%) αλλα προσωπικα ουτε θελω να τους μαθω, παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ,αξιολογοι και μη και τελος παντων υπαρχουν πολλα κοινωνικα forum που ασχολουνται και μπορει ο καθενας να πει τις σκεψεις του. Το καθε πραγμα οπου κολλαει ...γιατι αλλιως χαλαει το επιπεδο που τοσες φορες εχεις αναφαιρει .
Εικόνα
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
Άβαταρ μέλους
chris.k

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Σεπ 19, 2009 10:47 am

οπως εχω ηδη αναφερει, ουτε και εγω συμφωνω με την τακτικη αυτη..μονο κακο κανει αυτη η δημοσια αντιπαραθεση σε ολους μας...και το κυριοτερο ειναι οτι το μπαλακι παιρνει και ατομα που δεν εχουν ασχοληθει καν... δεν μας αξιζει μια τετοια κατασταση διοτι δειξαμε οτι μπορουμε να ασχοληθουμε με πολυ σοβαροτερα και χρησιμα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Σάβ Σεπ 19, 2009 10:47 am

συμφωνω απολυτα με το φιλο χρηστο και δημητρη.

βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος.
μιας και ειπε ο χρηστος ..." το καθε πραγμα οπου κολαει "
εχω να κανω μερικες προτασεις.......

http://kous-kous.pblogs.gr/

http://xe-katiniasma.blogspot.com/

http://www.noikokyra.gr/
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Σάβ Σεπ 19, 2009 10:51 am

gmak έγραψε:οπως εχω ηδη αναφερει, ουτε και εγω συμφωνω με την τακτικη αυτη..μονο κακο κανει αυτη η δημοσια αντιπαραθεση σε ολους μας...και το κυριοτερο ειναι οτι το μπαλακι παιρνει και ατομα που δεν εχουν ασχοληθει καν... δεν μας αξιζει μια τετοια κατασταση διοτι δειξαμε οτι μπορουμε να ασχοληθουμε με πολυ σοβαροτερα και χρησιμα πραγματα.

γιωργαρα, εγραψες...."δεν μας αξιζει μια τετοια κατασταση διοτι δειξαμε οτι μπορουμε να ασχοληθουμε με πολυ σοβαροτερα και χρησιμα πραγματα.".
θα συμφωνησω μαζι σου αλλα αυτο που εχω μαθει ειναι οτι " ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ",

αυτο ψαχνω ακομα. ΤΟ ΛΟΓΟ......!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Σεπ 19, 2009 11:30 am

chris.k έγραψε:ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

Οσο για το FUN WAR γιαννη ,αυτο τουλαχιστον εχει να κανει με το 4χ4 που ειναι και το αντικειμενο αυτης της ιστιοσελιδας.τ' ανεκδοτα και η μουσικη κλπ θεματα της ενοτητας ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ χαλαρωνουν ....τα λοιπα κοινωνικα θεματα που θιγουν προσωπα και πραγματα νομιζω δεν εχουν θεση εδω .Ποιος ειναι ο σκοπος τους? Να μαθουμε αν η κυρα ταδε η ο ταδε εχει κανει αυτο η το αλλο η ειναι καλος η κακος ανθρωπος στο κατω κατω ουτε τους ξερουμε οι περισοτεροι (95%) αλλα προσωπικα ουτε θελω να τους μαθω, παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ,αξιολογοι και μη και τελος παντων υπαρχουν πολλα κοινωνικα forum που ασχολουνται και μπορει ο καθενας να πει τις σκεψεις του. Το καθε πραγμα οπου κολλαει ...γιατι αλλιως χαλαει το επιπεδο που τοσες φορες εχεις αναφαιρει .

Πανω σ΄αυτη την τοποθετηση και απ΄αυτη την οπτικη γωνια και εγω συμφωνω 1000% !!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Σάβ Σεπ 19, 2009 2:50 pm

από palidim » 18 Σεπ 2009, 10:42

ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ''ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ'' ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.

ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ FUN WAR ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ FORUM.
ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΕΝΟΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ.
(ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΒΡΕ ΔΕ ΓΕΛΑΩ)
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Σεπ 21, 2009 10:26 am

TAKISP έγραψε:θα συμφωνησω μαζι σου αλλα αυτο που εχω μαθει ειναι οτι " ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ",

αυτο ψαχνω ακομα. ΤΟ ΛΟΓΟ......!!!!!!!!

εγω σαν ατομο αυτο που εχω να πω ειναι οτι τα συζητησαμε στην συγκεντρωση βγαλαμε τα πορισματα ,αλλους τους ενοχλει και αλλους οχι........δεν θα πω την δικια μου αποψη γιατι αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν περναει η γνωμη αλλων θα περασει η δικη μου ?????????
αυτο που με ενοχλει ομως ειναι αυτο που γραφει ο takisp και θα ηθελα να μου το εξηγησετε,γιατι αν υπαρχει λογος τοτε ............ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ.............
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Σεπ 21, 2009 10:37 am

DIMITRISS32 έγραψε:αυτο που με ενοχλει ομως ειναι αυτο που γραφει ο takisp και θα ηθελα να μου το εξηγησετε,γιατι αν υπαρχει λογος τοτε ............ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ.............

ολα για καποιο λογο γινονται!!!!
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Επόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης