palidim έγραψε:ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ''ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ'' ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.

gmak έγραψε:οπως εχω ηδη αναφερει, ουτε και εγω συμφωνω με την τακτικη αυτη..μονο κακο κανει αυτη η δημοσια αντιπαραθεση σε ολους μας...και το κυριοτερο ειναι οτι το μπαλακι παιρνει και ατομα που δεν εχουν ασχοληθει καν... δεν μας αξιζει μια τετοια κατασταση διοτι δειξαμε οτι μπορουμε να ασχοληθουμε με πολυ σοβαροτερα και χρησιμα πραγματα.
chris.k έγραψε:ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
Οσο για το FUN WAR γιαννη ,αυτο τουλαχιστον εχει να κανει με το 4χ4 που ειναι και το αντικειμενο αυτης της ιστιοσελιδας.τ' ανεκδοτα και η μουσικη κλπ θεματα της ενοτητας ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ χαλαρωνουν ....τα λοιπα κοινωνικα θεματα που θιγουν προσωπα και πραγματα νομιζω δεν εχουν θεση εδω .Ποιος ειναι ο σκοπος τους? Να μαθουμε αν η κυρα ταδε η ο ταδε εχει κανει αυτο η το αλλο η ειναι καλος η κακος ανθρωπος στο κατω κατω ουτε τους ξερουμε οι περισοτεροι (95%) αλλα προσωπικα ουτε θελω να τους μαθω, παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ,αξιολογοι και μη και τελος παντων υπαρχουν πολλα κοινωνικα forum που ασχολουνται και μπορει ο καθενας να πει τις σκεψεις του. Το καθε πραγμα οπου κολλαει ...γιατι αλλιως χαλαει το επιπεδο που τοσες φορες εχεις αναφαιρει .

TAKISP έγραψε:θα συμφωνησω μαζι σου αλλα αυτο που εχω μαθει ειναι οτι " ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ",
αυτο ψαχνω ακομα. ΤΟ ΛΟΓΟ......!!!!!!!!
DIMITRISS32 έγραψε:αυτο που με ενοχλει ομως ειναι αυτο που γραφει ο takisp και θα ηθελα να μου το εξηγησετε,γιατι αν υπαρχει λογος τοτε ............ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ.............
Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης