16/9/09 Τεταρτη

Ευχές, λουλούδια..... χαιρετισμοί!

Re: 16/9/09 Τεταρτη

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Σεπ 16, 2009 11:06 am

pajino έγραψε:
TAKISP έγραψε:
pajino έγραψε:Καλημέρα - καλημέρα ! :clap:

γεια σου ρε ντινακοοοοοοο!!!!!!.
καλημερα

Γεια σου και σένα ρε Τακάααακοοοο !!!!! :clap: :clap: :u-: :u-: :u-: :u-: :drum: :drum: :drum:

γεια σου ρε ντινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό pajino » Τετ Σεπ 16, 2009 11:17 am

DIMITRISS32 έγραψε:

Γεια σου ρε Δημητράκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!! :bow: :u-: :flowers: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Σεπ 16, 2009 11:19 am

pajino έγραψε:
DIMITRISS32 έγραψε:

Γεια σου ρε Δημητράκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!! :bow: :u-: :flowers: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Τί έγινε ρε παιδιά? Κολλάνε τα πληκτρολόγιααααααααααααααααααααααα?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Σεπ 16, 2009 11:20 am

:lol: :lol: :lol: :lol: εχουμε δουλειες σημερα μην ξεχαστεις σε περημενουμε.........!!!!!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob: :blob:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τετ Σεπ 16, 2009 12:39 pm

καλημερα ...δεν πιστευω να ερθουμε πατρα και εσεις να εχετε παει στο βουνο..?? :lol:
ποιος τον ακουει τον γιαννη.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό pajino » Τετ Σεπ 16, 2009 12:43 pm

Στο Παναχαϊκό δεν είναι το ραντεβού ;;;;; :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ: Ωραία υπογραφή Αλέξανδρε !!! ;)
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τετ Σεπ 16, 2009 12:49 pm

στη βεσο..... αλλα εγω δεν εχω προβλημα παμε και στο βουνο θα ειμαι με το μουσο....που γινεται λυκος στο βουνο.......!!!! ;) :twisted: :lol: :lol:
ντινο το βραδυ θα ερθεις..???
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Σεπ 16, 2009 1:38 pm

Alexandros έγραψε:στη βεσο..... αλλα εγω δεν εχω προβλημα παμε και στο βουνο θα ειμαι με το μουσο....που γινεται λυκος στο βουνο.......!!!! ;) :twisted: :lol: :lol:

Και ξέρεις ε, ο λύκος δεν κατεβαίνει με τίποτα απ' το βουνό. Εκει πάνω τον βλέπω να μένει :lol: :lol: :lol:
Alexandros έγραψε:ντινο το βραδυ θα ερθεις..???

Μην του λες βράδυ. Θα πάει κατά τις 12 κ μετά θα μας λέει "εγώ ήρθα, εσείς δεν ήσασταν" :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajino » Τετ Σεπ 16, 2009 1:39 pm

Alexandros έγραψε:στη βεσο..... αλλα εγω δεν εχω προβλημα παμε και στο βουνο θα ειμαι με το μουσο....που γινεται λυκος στο βουνο.......!!!! ;) :twisted: :lol: :lol:
ντινο το βραδυ θα ερθεις..???

Έτσι λέω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Σεπ 16, 2009 2:23 pm

Mολις μου εβαλαν internet στην δουλεια................. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
και ετσι δεν θα εχετε ησυχια ΠΟΤΕ..................................... :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Τωρα φευγω για Πατρα.....παιρνω Αλεξανδρο και Νικο απο διοδια Πατρων και ερχομαστε..... 8-) 8-) 8-)
Επειδη εχουμε αργα συναντηση ....θα το παω ηρεμα..........ουτε τουρπαριστος, ουτε αζωτο......ΧΑΛΑΡΑ.... 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Υ.Γ Εχετε φαγωθει με τον mussxaro μου και θα μου τον ματιασετε !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ενταξει,τι να κανω??????????....... :o :o :o :o :o
το παραδεχομαι ,αν και μετριοφρων , οτι εχω κανει ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ,ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ,ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ,ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ COOL ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...........ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΙΣΩΣ..........ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ??????? (ΤΟ ΨΑΧΝΩ)................. :lol: :lol: :lol: :lol: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης