ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό maria » Σάβ Σεπ 12, 2009 12:00 am

Μηπως ολες αυτες οι ιδεες θα ηταν καλο να ειναι τυπωμενες για την Τεταρτη. :idea:
Ενα backup σε οοοοολα.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Σεπ 12, 2009 11:47 am

maria έγραψε:Μηπως ολες αυτες οι ιδεες θα ηταν καλο να ειναι τυπωμενες για την Τεταρτη. :idea:
Ενα backup σε οοοοολα.

Μη φοβασαι Μαρια !!!! :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΥΠΩΣΕΙ ΣΕ Α4 !!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΧΑΡΤΕΣ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΙΔΕΕΣ Κ.ΤΛ :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ............ :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Σάβ Σεπ 12, 2009 1:41 pm

Το ξερα!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Απλα το ηθελα και γραπτο.
:u-: :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Σάβ Σεπ 12, 2009 2:18 pm

Ωχ, ωχ, ωχ!!!!!!
ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
Θα σου φάει τη θέση ο stakyr την Τετάρτη!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Σεπ 13, 2009 12:07 pm

εκτος απο το προγραμμα των εκδρομων η ατζεντα θα εχει και καποιο αλλο θεμα..λεω εγω τωρα ετσι για να ενημερωνομαστε....π.χ οργανωση του φορουμ, μελη, εγγραφες, υποχρεωσεις, κοινωνικη προβολη, διαφημιση (μπλουζακια-αυτοκολητα-κ.τ.λ), σπονσορες, ...........καλο θα ηταν καποια θεματα να μπουν στην συζητηση αν φυσικα το κρινετε σκοπιμο.
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Σεπ 13, 2009 12:17 pm

Alexandros έγραψε:εκτος απο το προγραμμα των εκδρομων η ατζεντα θα εχει και καποιο αλλο θεμα..λεω εγω τωρα ετσι για να ενημερωνομαστε....π.χ οργανωση του φορουμ, μελη, εγγραφες, υποχρεωσεις, κοινωνικη προβολη, διαφημιση (μπλουζακια-αυτοκολητα-κ.τ.λ), σπονσορες, ...........καλο θα ηταν καποια θεματα να μπουν στην συζητηση αν φυσικα το κρινετε σκοπιμο.

Αυτο το ειχα υπ΄οψη να το συζητησουμε οταν μπαιναμε στην συζητηση για το φεστιβαλ (μεγαλη ευκαιρια για προβολη) !!! Εκει πρεπει να πεσουν ιδεες για το πως θα το οργανωσουμε........... :idea: :idea: :idea: :idea:
για τις διαδρομες που εχω στην 2ημερη απο Χιλιομοδι ,δεν μου ειπες ............ πως τις βλεπεις ?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Σεπ 13, 2009 12:29 pm

μια χαρα απλα και εγω δεν εχω μεγαλη πειρα στην περιοχη το μονο που ξερω ειναι οτι εχουν ωραιες ταβερνες τα γυρω χωργια με παϊδακια σπεσιαλ και πολυ οικονομικα....!!! το παντρευμα δε αρχαιολογικων χωρων και χωματινων διαδρομων ειναι πολυ καλη ιδεα ειδικα για τα γυναικοπαιδα.....εγω ειμαι μεσα για αναγνωριστικη και εχω ντοπιο που ξερει πολυ καλα την περιοχη..... ;)
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Σεπ 14, 2009 9:35 am

Μεγαλο σημειωματαριο,καινουργιο στυλο (και εναν ρεζερβα) και ειμαστε ετοιμοι.
Ειναι πολλα ακομα που θα πρεπει να πουμε και να λυσουμε.Εν αναμονη..... :u-:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Σεπ 14, 2009 9:50 pm

grek έγραψε:Μεγαλο σημειωματαριο,καινουργιο στυλο (και εναν ρεζερβα) και ειμαστε ετοιμοι.
Ειναι πολλα ακομα που θα πρεπει να πουμε και να λυσουμε.Εν αναμονη..... :u-:

ηδη εχω γεμισει μια Α4 με προτασεις και παρατηρησεις για συζητηση !!!! και ακομα φερνω πολλες σελιδες για τις δυο εκδρομες που προτεινω .........Χιλιομοδι και 11ημερη !!! Μηπως πρεπει να συναντηθουμε νωριτερα για συζητηση ???
Εχετε προτεινει στις 19:00 , αλλα εγω πιστευω οτι κατα τις 18:00 ,εγω ο Αλεξανδρος και ο Νικος θα ειμαστε στην Πατρα !!Και επειδη θα εχουμε και την επιστροφη μετα + δουλεια την επομενη μερα (κατα τις 22:00-23:00 πρεπει να φευγουμε πιστευω) !! Τα θεματα πολλα και θα θελουμε ωρα να τα λυσουμε..................
τι λετε να γινει το ραντεβου κατα τις 18:00 ???? θα παρει και ωρα να μαζευτουμε και ολοι............ :? :?
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Σεπ 14, 2009 10:11 pm

Πιστευω πως θα ειναι καλυτερα για εσας.
Ασε που αν μας μεινει χρονος ,μπορουμε να παμε να δοκιμασουμε τις μετατροπες του musso. :roll:
Να δουμε βρε παιδακι μου ....αν αλλαξε κατι.
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες