ιδεες για βελτιωση Ssangyong Musso

Μπορείς...? Φτιάχτο!

Re: ιδεες για βελτιωση Ssangyong Musso

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Σεπ 10, 2009 9:07 pm

Μολις γυρισα απο τον μηχανικο και τον βουλκανιζατερα !!!!!!! (οτι μαζεψα στα ξενα,στο τουτου και στην ταβερνα !!) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

το αυτοκινητο γινεται super duper...(που εισαι Μητσο να το δεις..) :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
ψηλωσε με τεφλον 4,5 ποντους πισω και η αντιστρεπτικη μπροστα ρυθμιστηκε πιο πανω 3 ποντους !!!
τα αμορτισερ ειναι le carbon μπρος -πισω με σκληροτητα μετρια προς υψηλη !!
τα λαστιχα μπηκαν τα Michelin cross και το αυτοκινητο απλα.....πεταει........ 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Τωρα εχω 26 ποντους υψος(χωρις mud λαστιχα) μπροστινης ποδιας και 21 ποντους στο πισω διαφορικο !!!
ΚΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ,ΕΤΣΙ ???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Την Δευτερα θα παω με τον ni-jo για να δουμε για mud !!!!! 90-10 ή 95-5 !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
ΝΤΑΓΚΑ ΤΡΕΜΕ..............Η Κ3 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΙΔΙΑ........... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Σεπ 10, 2009 9:12 pm

stakyr έγραψε:Η Κ3 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΙΔΙΑ........... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Σωστα ....στον τελευταιο λακο...θυμασαι εκεινον τον τριμετρο, ανετα χωραγε το musso για να περνανε τα υπολοιπα απο πανω.
Θα προσφερε και κατι.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Πέμ Σεπ 10, 2009 9:43 pm

παιδια πρεπει να τρεμουμε το χειμωνα ....... ο μουσχαρος ηθελα να πω το musso ποιος το πιανει....
με τετοιες βελτιωσεις βλεπω το grek συνοδηγο......στον 24ωρο :lol: :lol:
γιαννη θα σε παω στο χαντακι που κολησες περυσι να δω τη θα κανεις φετος.... :twisted:
και θες να ερθεις να με παρεις τη τεταρτη απα - πα σε τερατα δεν μπαινω.... :roll:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Σεπ 10, 2009 10:08 pm

Alexandros έγραψε:παιδια πρεπει να τρεμουμε το χειμωνα ....... ο μουσχαρος ηθελα να πω το musso ποιος το πιανει....

και θες να ερθεις να με παρεις τη τεταρτη απα - πα σε τερατα δεν μπαινω.... :roll:

Κοιτα Αλεξανδρε.......παιρνω ιδεες απο την φωτο που εχεις βαλει στην υπογραφη σου.......
μου λειπουν βεβαια κανα δυοτριατεσσεραπεντεεξιεπταοκτωεννια πραγματακια ακομα για να σε φτασω.......αλλα φιλαρακο , δεν μπορεις να πεις........το προσπαθω.....
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

με τετοιες βελτιωσεις βλεπω το grek συνοδηγο......στον 24ωρο :lol: :lol:

το εχω πει και θα το ξαναπω χιλιαδες φορες .............Ο GREK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΔΗΓΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΑΡΑ.................. και ενα βελτιωμενο αυτοκινητο δεν κανει μια ,μπροστα σ΄εναν τοσο ΦΟΒΕΡΟ ΟΔΗΓΟ !!!! Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ..(καλο βεβαια ειναι να το εχεις και αυτο....) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

γιαννη θα σε παω στο χαντακι που κολησες περυσι να δω τη θα κανεις φετος.... :twisted:

και χωρις να το εγραφες ,εγω θα το προσπαθουσα..........σε δυο σημεια κολλησα περσι (με 30off-70road λαστιχο)!!!!!! Στην ανηφορα πριν το Σαρανταπορο και στο χαντακι του stakyr !!!! Eχουν γινει εφιαλτες ,στα ονειρα μου............ΦΕΤΟΣ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΜΕ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩ.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Σεπ 10, 2009 10:25 pm

Διονυσηηηηηηηηηηηηηη!!!!
Ετοιμασε τους ιμαντες....εκεινος ο Αι Βασιλης παλι το ιδιο δωρο θα σου φερει.
:stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Σεπ 10, 2009 10:48 pm

maria έγραψε:Διονυσηηηηηηηηηηηηηη!!!!
Ετοιμασε τους ιμαντες....εκεινος ο Αι Βασιλης παλι το ιδιο δωρο θα σου φερει.
:stupid: :stupid: :stupid: :stupid:

αυτο το βιντεο και η Μανταλενα (με Αλικη Βουγιουκλακη) , εχουν γινει κλασσικα εργα του ελληνικου κινηματογραφου................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Σεπ 11, 2009 2:00 am

Τωρα εχω 26 ποντους υψος(χωρις mud λαστιχα) μπροστινης ποδιας και 21 ποντους στο πισω διαφορικο !!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

παλι εγω ειμαι ο πιο κοντός :o
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Σεπ 11, 2009 9:43 am

gmak παρε με βοηθο στο γραφειο γιατι φετος ειναι αγρια τα πραγματα........
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Σεπ 11, 2009 10:26 am

stakyr έγραψε:

και χωρις να το εγραφες ,εγω θα το προσπαθουσα..........σε δυο σημεια κολλησα περσι (με 30off-70road λαστιχο)!!!!!! Στην ανηφορα πριν το Σαρανταπορο και στο χαντακι του stakyr !!!! Eχουν γινει εφιαλτες ,στα ονειρα μου............ΦΕΤΟΣ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΜΕ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩ.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ναι ναι να πάμε στο χαντάκι, αλλά να πάμε τώρα που είναι ξερό. Γιατί άμα πιάσουν οι βροχές θα έχουμε πάλι τα ίδια...... (να βάλω άλλη μία το βίντεο να το θυμηθούμε.....? :lol: :lol: :lol: )
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Σεπ 11, 2009 3:22 pm

pajerinho έγραψε:
stakyr έγραψε:

Ναι ναι να πάμε στο χαντάκι, αλλά να πάμε τώρα που είναι ξερό. Γιατί άμα πιάσουν οι βροχές θα έχουμε πάλι τα ίδια...... (να βάλω άλλη μία το βίντεο να το θυμηθούμε.....? :lol: :lol: :lol: )

πολυ καλο το χαντακιιιιιιι........ :u-: :clap: :blob: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης