Να πω και εγω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια της λεσχης του Αρακυνθου για την τεραστια προσπαθεια που εκαναν για να βγαλουν σε περας μια τοση σημαντικη εκδηλωση !!!!!
Αν και παρακολουθω για πρωτη φορα trail ,θα ηθελα να πω 2-3 πραγματα ,που σε μενα εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση !!!
Α) Εντυπωσιαστηκα με τα εμποδια που μπορουν να περασουν τα αυτοκινητα !!
και η Κ1,Κ2 ειχαν δυσκολα περασματα (η δευτερη ειδικη [σε σχεση με την πρωτη] της Κ1 ηταν ιδιαιτερα ευκολη και δεν βοηθουσε στο να αλλαξουν ιδιαιτερα τα αποτελεσματα ,γιατι ολοι σχεδον ειχαν 0 ποινες !!!).....αλλα εκει που ηταν εξωπραγματικα ηταν στην Κ3 !!!!
το τελευταιο (ο 3μετρος λακος με την καθετη εξοδο !!!) ηταν αδυνατο να το περασει αυτοκινητο !!
Οπως και σπασανε ή εγκαταληψανε ΟΛΑ της Κ3 !!
Αληθεια τωρα..........ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ?????????????????????
Β)Ο Νικος εκανε φοβερη δουλεια σαν εκφωνητης και μας εκανε ολους να μπουμε στο πνευμα του αγωνα ......
επειδη ομως οι περισσοτεροι εκει ειμασταν πρωταρηδες και δεν ξεραμε τα αυτοκινητα και την βαθμολογια του πρωταθληματος , καλο θα ηταν ,πριν την εκκινηση του αυτοκινητου , να μας εδινε καποια στοιχεια με την βαθμολογια και την θεση του στο πρωταθλημα ............ετσι θα κατανοουσαμε καλυτερα και τον οδηγο ,αλλα και την προσπαθεια του.......
και κατι αλλο ως προς την προσπαθεια του Νικου να μας ανεβασει....και σε μενα δεν ακουγοτανε καλα (γκρινιαρης εχω καταντησει !!!) ηταν η φραση του << χειροκροτηστε τον ρε παιδια, σπαει το αυτοκινητο του για σας...>>..........μου θυμησε λιγο ρωμαϊκη αρενα.......
Γ) η συμμετοχη του κοσμου .......ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ......ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ......ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......
Υπαρχει περιπτωση να γινει και κατηγορια Κ0,5 ??????????
Για να παρουμε μερος και εμεις με τα κουβαδακια μας ?????

Ξεχασα στο 1ο ποστ μου να δωσω συγχαρητηρια στους Γρηγορη και Δακη ,που για αλλη μια φορα ,τιμησαν με την παρουσια τους και τον δυνατο αγωνα τους το 4Χ4 fun και ολους εμας !!!
Συγχαρητηρια και στα παιδια που ακολουθησαν σαν ομαδα ενθερμης υποστηριξης και ενθουσιασμου, τους συμμετεχοντες μας !!!