ενα μεγαλο μπραβο σε ολους δεν θα ηταν αρκετο οποτε θα τα πουμε αργοτερα που θα μπουν και οι φωτο.............αλεξαντρε ολα τελοια και οπως παντα η παρεα σημαντικος παραγοντας!!!!!!!!!!!!!!!!! το επομενο ??????????????????
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ!!!
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ
αντε τα καταφερα εστω και καθυστεριμενα αφιερωμενο σε οσους ακολουθησαν αλλα και σε οσους εχασαν: ο πρωτος καταρακτης ασπρο νερο.... πριν το ποταμι.... αρχη στο νερο... βραχακι βραχακι... το πρωτο μπανιο απο τους τολμηρους..... θελω κι΄αλλο.....μου αρεσει... ρε παιδια λιγη βοηθεια παω πισοκουνα.... τα τρωω ολααααα.... φαραγγι νεδα.... ελατε ειναι ζεστο... η ομαδα δεν μασαει και ας κρυωνει... απωλεια νουμ1 ορε παιδια τα κλειδια μηπως τα ειδατε..... αρχοντας...!!!!! που παμε.... στον αδη..? οχι ειναι παρακατω... con con μαχιμος... κουιζ ποιος ειναι πισω απο τη σακουλα...??? πανεμορφο.......!!!!! δεν ειναι αυτος... καλο εεεε.... στενο και δροσερο... αντε λιγο ακομα και τα καταφερες....! ορε παιδια δεν παταωωωω.... και σπα λεμε...... καταρακτες πριν τη σπηλια... παμε για την σπηλια... στο βαθος τουνελ νικολουλη.... μπαμπας και γιος.....νομιζω η φωτο τα λεει ολα ολα τα λεφτα... αλλα μερη ξωτικα... μαχιμο 4x4fun.gr.... λιγο πριν το τελος... δακη μου τη παθαμε....καλα δεν ειμαστε κολημενοι στην ελαια..!! αυτα τα εχω για παιχνιδι... πολυ κουραση λεμε.... κατι για το τελος... ουπς αυτη ειναι απο αλλου....