ρε παιδια ελεος...ακομα και το gps συνομοτει κατα του βιταρα..
ξεκινησα σημερα το απογευμα να παω σε ενα γραφικο χωριουδακι ονοματι λαυκο, οπου περαν τα καθιερωμενα εδεσματα ειχε και την γραφικη μεγαλη πλατεια για τον γιαννακη..
ιδως σημερα οπου ειχε πολυ αερα παραλιακα..
ετσι φορεσαμε τα μακριμανικα μπηκαμε στο αυτοκινητο εβαλα το gps destinator και οχι garmin αναβαση, και ξεκινησα..
μου εκανε εντυπωση οτι εγραφε 4 κμ ενω μου ειχα πει οτι ειναι γυρω στα 8
τι το ηθελα
μπηκα σε κατι χωματοδρομους ανηφορικους μιας και ανεβαινα υψομετρο, στενους, με νεροφαγωματα, και πολλα πολλα κλαδιααααααααα
πετρες κοφτερες αλλα παναχαικο πολλες κλειστες ανηφοριες και βεβαια κλαδιαααααααααα
ειδα και αποειδα οτι κατι πηγαινε λαθος...
λεω στην βικυ δεν γυρναμε??
απο που ομως και πως...μεσα στην νυκτα δεν μπορουσα να παω πισω ουτε να στριψω πουθενα...οποτε μπροστα και καποια στιγμη εμφανιστηκε η ασφαλτος και το χωριο που ηταν στο 1κμ..
το αυτοκινητο με λιγα λογια κ@@@@@λος....τωρα με το μηχανημα τι συνεβηκε δεν ξερω...προφανως πατησα συντομη διαδρομη αντι για γρηγορη..
περαν ολων των αλλων ειχα καταπληκτικη θεα απο ψηλα..αλλα φοβομουνα μη με μπουσουριασουνε για εμπρηστη,,,
δεν σας λεω υπερβολες....παραειταν offroad διαδρομη για τα δικα μου δεδομενα ....και βεβαιως αν δεν ειχα το ηλεκτρονικο μπλοκε στα νεροφαγωματα θα ημουν ακομα....
κλαδιακλαδια ναεβλογαμε και τα γενια μας
πως γινεται παντως να μην εχω παει το τελευταιο καιρο καμια βολτα και να εχω γεμισει γρατζουνιες μονο εγω το παθαινω..
αλλα ξερω γιατι μου συνεβηκε αυτο σημερα