από grek » Τετ Σεπ 16, 2009 10:27 am
Σεβομενος λοιπον μια υποσχεση που εδωσα σε καποιον καλο μου φιλο που με καλεσε ανιδιοτελως και
με κερασε εναν καφε περιμενοντας να τηρησει καποια πραγματα που συζητησαμε βλεπω οτι κακως
περιμενω η κατι δεν καταλαβα καλα.
Στην αντιπερα οχθη η πετρα του σκανδαλου διαπρεπει και κανει μαθηματα ηθους!
ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ απο μικρο..(ανδρα)
θα μιλησει για ομοψυχια και για σκαψιμο λακων:ποιος? ο mr ιντριγγας,ο ανακατωστρας
αυτος που ειναι με τον εναν και θαβει τον αλλον,ειναι με τον αλλον και θαβει τον εναν.
θα μιλησει για οικογενεια: ποιος? ΑΥΤΟΣ που στο σπιτι του δεν πλησιαζει κανεις,αυτος
που δεν ειναι καν παντρεμενος,αυτος που συζει με...το σκυλο του(θα κανει μαθηματα για οικογενεια..)
Θα μιλησει για θελω και πιστευω:ποιος?Αυτος που τα θελω του πρεπει να ειναι τα πιστευω
ολων και οποιος εκδηλωσει την παραμικρη αντιρηση...στο πυρ το εξωτερον
Θα μιλησει για ηθος και αξιοπρεπεια:ποιος?ΑΥΤΟΣ που χει τσακωθει με οποιον μιλα Ελληνικα
(Και αυτο μην απορειτε,εχει τσακωθει μονο με τους Ελληνες γιατι απλα δεν ξερει ξενες γλωσσες)
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ καπου την ακουσε αυτη την λεξη και εμαθε νατην χρησιμοποιει!!!!!
Αξιοπρεπεια ειναι για αυτον να δινουν ολοι οι φιλοι του (κοροιδα για αυτον)ψυχη,σωμα,χρημα
και αυτος να προσφερει μια ...αφισα.
Αξιοπρεπεια εινα για αυτον ολοι οι φιλοι του να δινουν χρημα,κοπο,ενεργεια και αυτος να προσφερει
το...νερο ,αφου του κανει τη χαρη καποιος αλλος φιλος του (κοροιδο για αυτον) να του το κανει παγακια.
Αξιοπρεπεια ειναι για αυτον ολοι οι φιλοι του να δινουν φαγωσιμα,μεσα,υλικα στην καθε εκδηλωση και
αυτος να προσφερει 2 μπυρες τις οποιες τις πινει μονος του (οχι θα αφησει να τις πιουν αλλοι)
Και τωρα τελευταια εμαθε και τη λεξη ΕΥΘΥΝΗ.
Αυτος που ξεκρεμασε τους καθρεπτες στο σπιτι του γιατι οταν παιρναγε απο μπροστα τους κοντοστεκοταν
και εβαζε τα κλαματα γιατι του ερχονταν στο μυαλο τα παναρχαια ερωτηματα (ποιος ειμαι,που παω,τι εχω
καταφερει μεχρι τωρα στη ζωη μου)
Τι να πω? Εχουμε χασει καθε εννοια,καθε αρχη,καθε αυτοσεβασμο!!!!!!
Και εμεις πρεπει να τα διαβαζουμε να τα χειροκροταμε και να συμφωνουμε,
και ασφαλως αυτο συμβαινει ,απλα με αυτον που τα γραφει δεν μπορουμε να συμφωνησουμε γιατι ειναι
χιλιαδες φορες που τα εχει καταριψει,τα εχει ανατρεψει και τα εχει διαλυσει.
Οπως επισης και το τελευταιο παραδειγμα: αφου δεν του βγηκαν τα πεπονια και τα καρπουζια,δεν θα
ξαναασχοληθει,θα φανει υπερανω....Ε ρε σανιδα που χρειαζεται
Θα επανελθω.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Δεν περιμενω τοποθετηση,ιστορικη ειναι η αναδρομη για την αποκατασταση της αληθειας.
Για οποιαδηποτε απορια λογω απωλειας του κινητου 2610-461000.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.