ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΓΑΡ) !! ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ , ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !!
Ετυχε να μου αρεσει το 4Χ4 (και να κανω και μια δουλεια που μου εδινε την αδεια μου τον χειμωνα)και να αγορασω με το υστεριμα μου ενα αυτοκινητο για να ανεβαινω στα χιονισμενα και λασπωμενα βουνα και χιονοδρομικα με ασφαλεια , μαζι με την οικογενεια μου !! το φυσικο επακολουθο , ηταν να γραφτω σε μια λεσχη (στην Αθηνα) και να μου φευγουν 150Ε ΣΥΝΔΡΟΜΗ τον χρονο ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?? για να ειμαι σε εκδρομες μαζι με καμμια 10αρια αλλους και να σπαμε τα αυτοκινητα μας (εκδρομη και συνεργειο ημουν!! ) στα πιο κακοτραχαλα βουνα ακολουθωντας τις εντολες του αρχηγου!! Βεβαια δεν συζηταμε καν την υπαρξη της οικογενειας στο αυτοκινητο!!
και εκει που εχω βαρεθει την ολη κατασταση και εχω αποφασισει να πουλησω και το αυτοκινητο ( ελλειψη φιλων που εχουν 4Χ4) , παρακολουθω για περιπου 3-4 μηνες τα διαφορα σαιτ που γραφουν για τα 4Χ4 !!και πεφτω πανω στα σαιτ των σκαρτων και του fun !! Eκει καπου κολλησα και αρχισα να τα παρακολουθω !!Τωρα , τι με εκανε να γραφτω στους fun ??? Μαλλον το χιουμορ της Μαριας και τα πειραγματα της προς ολους μας !!! Απο κει και περα , περιμενα κατι αναλογο με αυτα που περναγα στην λεσχη ...............
ΑΛΛΑ , ΝΑ Η ΕΚΠΛΗΞΗ !!!
Στην πρωτη επαφη μαζι τους ,(αναγνωριστικη Ζηρειας ) μου δειχνουν ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑ !!!
ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΗ , ΕΓΚΑΡΔΙΑ ,ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ
ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ !!!
Τα παιδια εκαναν μια καταπληκτικη δουλεια για να βγουν ολα τελεια ( 2 φορες αναγνωριστικη ο pajerinho kai o Takisp !!!!) και να μην ταλαιπωρηθουν στην κυρια εκδρομη ο βασικος ογκος των αυτοκινητων , χωρις να υπολογιζουν προσωπικο κοπο και χρημα !! και βεβαια ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ !!! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΗΤΑΝ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ Μ΄ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ
ΑΝΕΤΑ !! !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ .........ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ !!! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ(ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ !!!!!) .....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ !!!
ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!!!Και πανω που περναω ΘΑΥΜΑΣΙΑ μαζι τους (αδιαφορωντας για την αποσταση που μας χωριζει) με κανουν να νιωσω ΑΜΗΧΑΝΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΖΙ ..........
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ (μετα απο ενα θεμα που εθιξα για τους αγωνες 4Χ4) και με διοριζουν σαν συνοδηγο σε εναν απο τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! ΤΟΝ GREK !!!! ( συγνωμη αν αυτο φαινετε σαν προκαταληψη και σαν μεροληψια, αλλα ειναι η αληθεια !!)
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ !!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ , ΑΛΛΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ !!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ , ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ !!!
Το θεμα με την διασπαση του 4Χ4 στην Πατρα ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ στις συναντησεις και στις εκδρομες μας !!( δεν ξερω αν το συζητανε μεταξυ τους τα παιδια στην Πατρα) !!Παντως , μια φορα που ρωτησα την παρεα (ταβερνακι , το βραδυ πριν τον αγωνα στο Ναυπλιο ), ανοιγωντας την συζητηση ΕΓΩ(απο περιεργεια και μονο) .....μου ειπαν οτι για την διασπαση ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ .......
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ !!!!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ , ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ !! ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ , ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 4Χ4 , ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΛΥΣΗ !!! ΑΝΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...............
Υ.Γ !! Grek ... καταλαβαινω γιατι μιλας ετσι ........σε πνιγει το δικιο σου..............αλλα .... οταν η αλλη πλευρα δεν θελει να ακουσει και να απαντησει............τοτε , ετσι οπως γραφεις , χανεις το δικιο σου..........