Ενότητα και διάσπαση - Η δική μου άποψη

Ενότητα και διάσπαση - Η δική μου άποψη

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Σάβ Ιούλ 11, 2009 7:15 pm

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και ειδικά την ανακοίνωση που υπάρχει στο http://www.skartaekato.gr/index.php
θα πω τη γνώμη μου συνολικά επί του θέματος και της όποιας κόντρας υπάρχει, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν και αυτοί που δεν ήταν παρόντες στα διάφορα γεγονότα.

Περί 1ου πληθυντικού

Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον στο skarta100 την “Ανακοίνωση προς τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας 4χ4φαν” η οποία, αν και εμείς λεγόμαστε 4χ4fun.gr, φαντάζομαι ότι απευθύνεται σ’ εμάς.
Στην ανακοίνωση αυτή λοιπόν αναφέρετε “…ζούμε..” “…βιώνουμε….” “…δεχόμαστε…” κλπ περιγράφοντας τις ενέργειες του 4χ4fun (συνολικά για όλους, λες και είναι κανένας απρόσωπος κρατικός φορέας!!!) ως προς το skarta100.
Και ρωτάω όλα τα μέλη του skarta100, όλα πλην του karka. Έζησε, βίωσε, δέχτηκε ποτέ κανένας καμία επίθεση!!!!!??????
Προς τι λοιπόν ο πληθυντικός στο εν λόγω κείμενο??
Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η αντίδραση μερικών απ’ το fun προς τον xomatero για την ανεξήγητη στάση του όπου την μία στιγμή επιδιώκει συνένωση, την αμέσως επόμενη στιγμή διαγράφει τα κείμενα του και μετά από λίγο καιρό γράφει αυτά που έγραψε στην ενότητα “Ενωμένοι=Δυνατοί”. Στάση για την οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση

Περί διάσπασης

Μιας και το κείμενο στο σκαρτα100 μας κάνει και μία ιστορική αναδρομή, ν’ αναφέρω 2-3 πράγματα για την διάσπαση. Την διάσπαση την επιδίωξε με τη στάση του ο καρκα (ή αν δεν την επιδίωξε, την προκάλεσε). Την προκάλεσε διαδίδοντας ψεύδη και κουβέντες κομμωτηρίου (ναι ναι σαν αυτές που λέει η κυρα Κατίνα στο κομμωτήριο!!!) κυρίως εναντίον του pajino, αλλά και αρκετών ακόμα. Αφορμή σε πολλά από τα γεγονότα της περιόδου έχει σταθεί και ο ktulu21, μην το ξεχνάμε (όποιος θέλει να θυμηθεί ή να μάθει τα γεγονότα εκείνης της περιόδου, είναι όλα γραμμένα στο σκαρτα100. Εκεί κατά τον Απρίλιο-Μάιο του 2008 κοιτάξτε).
Το πράγμα έγινε ακόμα πιο σοβαρό όταν η συμπεριφορά του καρκα έγινε πιο αυταρχική (πάντα ήταν, αλλά κάναμε κ λίγο τα στραβά μάτια ως τότε) με δηλώσεις του τύπου “έτσι είναι και άμα γουστάρετε” και με συμπεριφορές του τύπου “αποφασίζουμε και διατάζουμε”. Το πράγμα έγινε ακόμα πιο σοβαρό, όταν ο μέχρι τότε κολλητός grek, βλέποντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του καρκα ως προς τον pajino, τον gmak και άλλους, άρχισε για 1η φορά να μην παίρνει το μέρος του. Οι κόντρες μεταξύ τους δεν άργησαν να ξεκινήσουν και οι κατινιές και τα ψεύδη του καρκα είχαν πλέον σαν στόχο και τον grek (είναι όλα γραμμένα στο σκαρτα100)
Όταν κάποια στιγμή κανονίστηκε μία συνάντηση στη Μαρίνα, για να λυθεί η παρεξήγηση (εγώ ως τότε πίστευα ότι μπορεί να λυθεί) ο καρκα ήρθε με ύφος 1000 καρδιναλίων, είπε αυτά που ήθελε να πει και σηκώθηκε να φύγει χωρίς να κάνει διάλογο. Με τα πολλά οι πιο ψύχραιμοι τον πείσαμε να κάτσει αλλά όταν η συζήτηση πήγε στο ότι η παρέα έχει μεγαλώσει και η διαχείριση θα πρέπει να προσαρμόζεται στα δεδομένα της παρέας, η απάντηση ήταν ότι κουμάντο κάνουν οι admin (ο εξής ένας δηλαδή, γιατί οι άλλοι ήταν εξαφανισμένοι) και σε όποιον δεν αρέσει “τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία”. Ε, αυτό ακριβώς κάναμε και εμείς, πήραμε τα κουβαδάκια μας και πήγαμε σε πιο fun παραλία.
Και να διευκρινίσουμε και κάτι άλλο. Δεν υπήρχε ποτέ κανένα σενάριο δημιουργίας του 4x4fun, μέχρι το βράδυ στη Μαρίνα. Το ότι βγήκε τόσο γρήγορα στο internet οφείλεται στις ικανότητες και στον προσωπικό χρόνο του epicurus και πουθενά αλλού.
Σαν ένα γενικό συμπέρασμα ως προς τη διάσπαση θα έλεγα ότι αν δεν ήταν ο καρκα και ήταν οποιοσδήποτε άλλος “αρχηγός” στο σκαρτα100, δεν θα είχε υπάρξει ποτέ διάσπαση.

Περί διαγραφής

Κάποια στιγμή τον Οκτ.2008 έγινε διαγραφή (συλλήβδην) όλων των ιδρυτικών μελών του 4x4fun απ’ το σκάρτα100. Ο λόγος ήταν ότι κάποιοι (2-3 βασικά) είχαν ενοχλήσει το σκάρτα100 επειδή τόλμησαν ν’ απαντήσουν στις συκοφαντίες και τις μπηχτές του καρκα ότι βγάζουμε λεφτά απ’ τις εκδρομές. Και καλά, ο mythos γελασε με καποιον που ανέβασε μια φωτογραφία του Χίτλερ και σας πρόσβαλε, ο takisp, o epicurus, o acha και άλλοι που δεν έχουν γράψει ποτέ στο σκαρτα μετά τη διάσπαση, γιατί διεγράφησαν!!!!??? Και που είναι όλα αυτά τα ωραία περί δημοκρατίας, ότι εμείς δεν σβήνουμε ποστ ούτε διαγράφουμε κανέναν??
Και πάνω από όλα, ποιος αποφάσισε να διαγραφούμε? Οι admin? Δηλαδή ο εξής ένας??? Και με ποια δικαιολογία? Ποιον όρο του forum έχουν παραβεί οι παραπάνω και διεγράφησαν!!!!!???
Α, και επί της ευκαιρίας. Αφού με διαγράψατε, να διαγράψετε και τις περίπου 1000 φωτογραφίες που έχω αναρτήσει στο site.

Περί ενότητας

Η ενότητα δυστυχώς πλέον δεν μοιάζει να είναι εφικτή. Από εμένα, και απ’ ότι ξέρω και πολλούς άλλους στο fun η ενότητα θα μπορούσε να υπάρξει μετά από απόσυρση του καρκα.
Και τον τελευταίο καιρό έχει πράγματι αποσυρθεί και η ενότητα (με οποιαδήποτε μορφή) έδειχνε να είναι πιο κοντά.
Αλλά όταν μπαίνει ο xomateros που ήταν ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της ενότητας (έμπρακτα, όχι στα λόγια) και λέει σε ένα θέμα που μιλάει για ενότητα:
“ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!! ”
τότε καταλαβαίνουμε πλέον ότι δεν γίνεται να υπάρξει ενότητα.
Και δεν γίνεται γιατί ο καρκα έχει καταφέρει (σε αυτό είναι πολύ καλός) να κάνει ακόμα και τον xomatero να μας θεωρεί εχθρούς του. Και ας ήταν φίλος με αρκετούς, και ας μην είχε ποτέ πρόβλημα με κανέναν, και ας μην τον έχει πειράξει ποτέ κανένας (το αντίθετο μάλιστα, έχει κάνει και παρέα).
Όσο λοιπόν ο καρκα είναι στον χώρο και δρα είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο (αυτό είναι και το δυνατό του σημείο) ενότητα δεν πρόκειται να υπάρξει.
Λυπάμαι που απογοητεύω τους πιο καινούργιους, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Περί δημοκρατίας

Όταν ακούω απ’ τον καρκα να μιλάει περί δημοκρατίας μου έρχεται να γελάσω. Το ίδιο και όποιον άλλον έχει ζήσει τα περσινά γεγονότα. Ο λόγος είναι αυτός που περιγράφεται παραπάνω για τη στάση του την περίοδο που τελικά οδήγησε στη διάσπαση.
Άλλα παραδείγματα: η διαγραφή 9 μελών απ’ το σκαρτα100 (για τους περισσότερους εντελώς αναίτια) όταν ο ίδιος έγραφε ανοικτά ότι δεν διαγράφουμε κανέναν, ο εξαναγκασμός του xomaterou να διαγράψει τα περί ενότητας απ’ το 4x4fun, η ανοχή (και πιθανόν συναίνεση) σ’ ένα κατάπτυστο κείμενο της Pocahontas όπου εξυμνούσε τις πρακτικές των δικτατορικών καθεστώτων, η σύνταξη κειμένων απ’ τον ίδιον και από κάτω η υπογραφή σκαρτα100 χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν (αλήθεια για την τελευταία ανακοίνωση έχει ερωτηθεί κανείς? Πιστεύω τώρα που είναι λέσχη το σκαρτα να έχει αλλάξει τουλάχιστον αυτήν την πρακτική του)

Λάθη του 4x4fun

Σαφώς και έχουν γίνει. Και σε μερικές περιπτώσεις έχουν βάλει λάδι στη φωτια. Πχ. κάποιες υπερβολές απ’ τον mytho (έχει και το χιούμορ τα όριά του) και τελευταίο παράδειγμα ο χαρακτηρισμός “κότες” απ’ τον grek.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι ο χαρακτηρισμός αυτός εμένα δεν με εκφράζει. Εγώ έχω πρόβλημα μόνο με τον καρκα και με κανέναν άλλον. Και δεν θεωρώ ότι τα μέλη του σκάρτα100 είναι κότες. Εξάλλου με κάποιους έχω πολύ καλές σχέσεις και άλλους μπορεί να μην έχουμε επαφές αλλά τους εκτιμώ ιδιαίτερα. Νομίζω ότι ούτε και ο grek τον εννοεί τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, γιατί ως τώρα αυτό που έλεγε και έγραφε όπου σταθεί και όπου βρεθεί είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με κανέναν άλλον πλην του καρκα. Βέβαια τον grek τον δικαιολογώ εν μέρει σε κάποιες τέτοιες υπερβολές, καθώς ήταν για αρκετά χρόνια “κολλητός” του καρκα και οπωσδήποτε η απογοήτευσή του και η οργή του είναι μεγαλύτερη.

Περί λέσχης

Με χαρά παρακολούθησα τις εξελίξεις για τη δημιουργία της λέσχης 4χ4 σκαρτα100, ειδικά γνωρίζοντας από κουβέντες του παρελθόντος ότι κάποιοι το ήθελαν πολύ.
Βέβαια ως τώρα δεν έχω δει καμία διαφορά με πριν, αλλά ίσως να είναι νωρίς ακόμα. Πιστεύω να δούμε και κανέναν αγώνα στο μέλλον.
Εμένα (όπως είχα πει και στο παρελθόν όταν είχε τεθεί το θέμα) δεν μ’ ενδιαφέρουν καθόλου οι λέσχες. Μ’ ενδιαφέρουν μόνο οι ωραίες εκδρομές και η καλή παρέα.
Απορίας άξιο παραμένει πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος στην ιδέα δημιουργίας λέσχης, ξαφνικά έγινε ο μεγαλύτερος υπέρμαχος και ήταν αυτός που έβαλε μπροστά τη δημιουργία της.
Ναι ναι, καλά καταλάβατε, για τον καρκα μιλάω.
Ελπίζω (για το καλό της λέσχης) να μην δημιουργήθηκε μόνο και μόνο από ένα καπρίτσιο του καρκα, προκειμένου να είναι ένα βήμα μπροστά απ’ το fun. Θα ήταν πολύ άδικο για τη λέσχη.

Περί απαγόρευσης

Με πολύ ενδιαφέρον διάβασα στην ανακοίνωση του σκαρτα100 το παρακάτω:
“ Σας απαγορεύουμε να ξανά αναφέρετε οτιδήποτε έχει σχέση με την λέσχη μας ή τα μέλη της στην ιστοσελίδα σας, καθώς επίσης σας ενημερώσουμε πως την επομένη φορά που θα φτάσουν στα αυτιά μας απειλές και συκοφαντίες για εμάς σύσσωμη η λέσχη θα ενεργήσει τα νόμιμα. ”
Αυτό γιατί μπήκε? Για να φοβηθούμε?
Και πως είναι δυνατόν να τα έχεις κάνει χάλια με κάποιον, να τον κουβεντιάζεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς και μετά να του απαγορεύεις και ν’ ασχολείται μαζί σου…
Και εγώ έχω απαγορεύσει της εφορείας ν’ ασχολείται μαζί μου, αλλά αυτή συνεχίζει ν’ ασχολείται.

Τα λεφτά της πίτας

Εδώ σε ότι με αφορά έχει κάνει ένα λάθος ο skartos σε αυτά που γράφει στο σκαρτα100. Εγώ ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι έφαγε κάποιος λεφτά απ’ την πίτα (του 2008). Αν πας στα παλιά ποστ θα δεις ότι ναι μεν έγραψα στο θέμα αυτό, ναι μεν ασχολήθηκα με τον καρκα με περιπαικτικό ύφος (είχε κάνει το ίδιο προς εμένα λίγες μέρες πριν), αλλά δεν υποστήριξα ότι έφαγε λεφτά. Ούτε γι’ αυτόν ούτε για κανέναν άλλον. Ο καρκα ήταν αυτός που ενοχοποίησε τον pajino, χωρίς καν να διασταυρώσει αν έπιασε ποτέ τα λεφτά στα χέρια του.
Η δε Μαρία (εδώ είναι να μας πει και η ίδια) δεν έδειξε κάποιον ότι πήρε τα λεφτά. Απλώς επείδη εκείνη την περίοδο ο καρκα μας έκανε επίθεση ότι βγάζουμε λεφτά απ' τις εκδρομές, μπήκε και του είπε κοίτα πρώτα το δικό σου χιλιαρικο που λείπει και μετά πες για εμάς.
Α… και κάτι για τον Αντώνη (Navaraman). Λάθος ψάχνεις για το πώς μαθεύτηκε η "έμπιστη" κουβέντα των τριων μας (καρκα, Navaraman και εγώ) για το θέμα. Αν θες να βρεις τον υπαίτιο κοίτα προς την Καρόλου. Ο καρκα ήταν αυτός που έβγαινε και έλεγε δεξια και αριστερά ότι ο pajino τα πήρε, χωρίς να έχει ρωτήσει καν πως έγινε η πληρωμή. Ρώτα τον pajino να σου πει πότε και από ποιον το έμαθε. Ήταν μάλιστα και αιτία να τσακωθούμε (σχεδόν) με τον pajino καθώς μου την είπε που δεν τον είχα ενημερώσει τόσο καιρό για το τι έλεγε ο καρκα (το είχα όμως υποσχεθεί και δεν θα το έλεγα ποτέ)

Τελικά τα πράγματα είναι απλά

Και είναι πράγματι απλά γιατί το πρόβλημα είναι ένα και είναι συγκεκριμένο. Ο καρκα!!!
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, δεν έχει καλές σχέσεις με κανέναν και υπάρχει πολύς μα πάρα πολύς κόσμος που δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Τόσο απ’ τον χώρο της 4κίνησης όσο και των 2κυκλιστών.
Το πρόβλημα το ξέρουν και το αναγνωρίζουν όλοι όσοι τον έχουν γνωρίσει έστω και ελάχιστα. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζεις:
1. Αν είσαι εκτός Πατρών τα πράγματα είναι απλά, δεν ασχολείσαι μαζί του. Έτσι κάνουν σχεδόν όλοι, συμπεριλαμβανομένων και πολύ αναγνωρισμένων ανθρώπων του χώρου της 4κίνησης που παλιά έκαναν παρέα (και μετά τον πήραν χαμπάρι και έκοψαν)
2. Αν είσαι στην Πάτρα, τότε είναι πολύ πιθανόν να έχεις τσακωθεί ήδη μαζί του. Αυτή είναι η περίπτωση η δική μου, πολλών άλλων απ’ το fun, αλλά και σχεδόν όλων των 2κυκλιστών της Πάτρας
3. Αν είσαι στην Πάτρα και δεν έχεις τσακωθεί (ακόμα) μαζί του, τότε μπορείς να κόψεις από νωρίς και να πηγαίνεις εκδρομές με το fun, ή μόνος σου, ή με άλλα πανελλήνια club ή και με το σκαρτα100 αλλά ν’ αποφεύγεις τα πολλά πολλά μαζί του (έτσι κ αλλιώς τώρα τελευταία δεν πηγαίνει)
4. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί στην Πάτρα που το ξέρουν το πρόβλημα, το αναγνωρίζουν, έχουν γίνει και αυτοί στο παρελθόν στόχοι του καρκα και έχουν τσακωθεί, αλλά κάνουν υπομονή. Δεν δίνουν και τόσο σημασία, ή σου λέει δεν βαριέσαι, έχω άλλα οφέλη εδώ που είμαι, ας κάνω και λίγο τα στραβά μάτια.
5. Επίσης υπάρχουν και πολύ που βλέπουν το πρόβλημα, αλλά δεν το αντιμετωπίζουν γιατί δεν τολμούν να εναντιωθούν. Και τους καταλαβαίνω απόλυτα. Μετά από όλα αυτά που έχουμε ακούσει και έχουμε τραβήξει εμείς που τολμήσαμε να φύγουμε απ’ το σκαρτα100, τους καταλαβαίνω απόλυτα.

Και για να κλείσω με κάτι αισιόδοξο, ονειρεύομαι τη στιγμή που θα μπορεί κάποιος Πατρινός να πηγαίνει εκδρομές και με τη μία και με την άλλη παρέα χωρίς να νοιώθει τύψεις και ενοχές και γιατί όχι τη στιγμή που θα βγούμε όλοι μαζί παρέα στο βουνό.
Το τελευταίο βέβαια (όπως έχετε καταλάβει) προϋποθέτει απομάκρυνση του καρκα και απ’ το προσκήνιο και απ’ το παρασκήνιο.

Διονύσης Μπισκίνης (pajerinho)
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Re: Ενότητα και διάσπαση - Η δική μου άποψη

Δημοσίευσηαπό mythos » Σάβ Ιούλ 11, 2009 8:59 pm

ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΜΙΝ Η ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙΡΟ.
ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SAIT ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κύριοι, πάει περίπου ένας χρόνος πια από την μέρα που αποφασίσατε να αποχωρίσετε από την μεγάλη παρέα του SKARTA EKATO.
Όλο αυτό το διάστημα τόσο η λέσχη μας όσο και τα μέλη της ζούμε και βιώνουμε σχεδόν καθημερινά ιστορίες απίστευτης συκοφαντίας και ψευδών.

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Ένα χρόνο τώρα κρατήσαμε αξιοπρεπή στάση και ήπιους τόνους, καθότι αφενός δεν γνωρίζαμε μέχρι που θα έφτανε η άσχημη συμπεριφορά σας και το ανεξήγητο μένος σας εναντίον μας, αφετέρου διότι για εμάς ο χώρος του 4χ4 είναι το χόμπι μας, το γέλιο μας και η χαρά μας και με αυτό σαν δεδομένο το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν και είναι να περνάμε καλά τις λίγες ελεύθερες ώρες μας.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ.

Δυστυχώς αυτή η στάση μας κάθε άλλο πάρα εκτιμήθηκε από την πλευρά σας και θεωρώντας ίσως την σιωπή μας ως ένδειξη αδυναμίας βυσσοδομείτε στο διαδίκτυο εναντίον μας σκορπώντας δεξιά και αριστερά ψεύδη και κακοήθειες τόσο για την λέσχη μας όσο και για κάποια μέλη αυτής.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Κατόπιν όλων αυτών ήρθε η ώρα να ειπωθούν κάποια πράγματα που δεν δέχονται αμφισβήτηση και που είναι η μια και μοναδική αλήθεια και όχι τα μυθεύματα που κατά καιρούς διαδίδετε.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

Επιγραμματικά:
Την άνοιξη του 2008, 7-8 άτομα αποχωρίσατε από την παρέα μια και δεν στάθηκε δυνατό να αποκτήσετε ιδιοκτησία στην ιστοσελίδα skartaekato.gr
Δεν μας αγγίζουν τα κατάπτυστα και συκοφαντικά ποστ του grek για δήθεν οικονομικές ωφέλειες του διαχειριστή karka από το site.
Δεν αμφισβητείτε ότι τελικά δεν κατάφερε να αποδείξει τίποτα από όλα αυτά τα συκοφαντικά που διέδιδε ο κύριος grek στην συνάντηση που ακλούθησε ένα βράδυ στην καφετέρια «Μαρίνα» όπου δεσμεύτηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη μέσα από τις σελίδες του φόρουμ την άλλη μέρα το πρωί, για να συνεχίσει να υπάρχει στην παρέα μας.
Δεν αμφισβητούνται τα λόγια του που όλοι ακούσαμε εκείνο το βράδυ ότι «έχω πληρώσει εγώ 40 ευρώ για διαφήμιση στο sait και μου ανήκει και μένα το site…»
Και φυσικά δεν παίρνει αμφισβήτηση ότι δεν κράτησε τον λόγο του και δεν ζήτησε δημόσια συγνώμη την επομένη μέρα όπως υποσχέθηκε μπρος σε 25 άτομα γι' αυτό και διεγράφη από το site .

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ GREK ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.
ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΥΓΑΜΕ
.

Εκ τον υστέρων και βάζοντας σε σειρά τα κομμάτια του πάζλ από τότε μέχρι σήμερα φυσικά και δεν θα μπορούσε να ζητήσει δημόσια συγνώμη ο grek.
Ο σκοπός σας για ιδιοκτησία δεν επιτεύχθει εκείνο το βράδυ και όλη μαζί η παρέα σας αφού πρώτα τα είχατε συζητήσει και συμφωνήσει, μέσα σε 5 μέρες παρουσιάσατε το φαν που φυσικά το είχατε έτοιμο στα σκαριά από πριν.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΩΤΑΝ.

Από εκεί και μετά για να αποκτήσετε υπόσταση και να «νομιμοποιηθείτε» για την πράξη σας στις συνειδήσεις των φίλων του 4χ4 τόσο στην περιοχή μας όσο και πανελληνίως, έπρεπε η παρέα του skartaekato και κάποια από τα μέλη της που ηγούνταν σε αυτήν τη προσπάθεια να συκοφαντηθούν να χλευαστούν, να μειωθούν, και γενικά να δημιουργήσετε ένα κλίμα εμπάθειας και αμφισβήτησης για τους σκοπούς και τις πράξεις τόσο των μελών όσο και της λέσχης μας.

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΛΕΣΧΗ ΤΟΤΕ, ΤΟ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ.
ΛΕΣΧΗ ΓΙΝΑΤΕ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

Κύριοι ιδιοκτήτες του φαν δεν ξεχνάμε. ΕΙΝΑΙ FUN ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝ
Δεν ξεχνάμε ότι παραμονή του αγώνα Εντούρο 4χ4 που έκαναν οι Σκάρτοι παρέα με τον Α.Ο.Π καποιος απο εσας κυκλοφόρησε τον χάρτη της διαδρομής του αγώνα σε φωτοτυπίες τον οποίο είχε προηγουμένως υποκλέψει από την Ε.Ο.Δ., για να διαβάλει τον αγώνα και την οργάνωση του, διαδίδοντας πως ο αγώνας είναι διάτρητος και όποιος πληρώσει παίρνει την διαδρομή…

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΔ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ.
Δεν ξεχνάμε μετά τον αγώνα Εντούρο 4χ4, τον διασυρμό που υπέστη η λέσχη μας σε πολλά από τα forum του χώρου από κάποιους από τους ιδιοκτήτες του φαν (FUN) με τα απίστευτα σενάρια για δήθεν ευνοϊκή μεταχείριση του Βασίλη Ραφτόπουλου και άλλων αγωνιζομένων από την οργάνωση μας.
ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΣΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΛΕΣΧΗ ΤΟΤΕ.

Δεν ξεχνάμε πως καποιοι από τους σημερινους ιδιοκτητες του φαν ( FUN) διαχειρίστηκαν τα χρήματα της πίτας του ’08 και ξάφνου ένα χρόνο μετά μπαίνετε στο forum μας και το αναστατώνετε ότι δήθεν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό και κάποιοι έφαγαν 1000 ευρώ από την εκδήλωση.
Αν κάποιοι θα μπορούσαν να κερδοσκοπήσουν αυτοί θα ήταν οι ανωθεν σημερινοι ιδιοκτητες οι όποιοι είχαν τα χρήματα στην τσέπη τους και πλήρωσαν τον ταβερνιάρη.
!
Κάτι τέτοιο περί κερδοσκοπίας δεν έπεσε στην αντίληψη κανενός από εμάς των Σκάρτων και ουδέποτε γράφτηκε ή συζητήθηκε κάτι επ’ αυτού.
Πως εκ των υστέρων ένα χρόνο μετά οι ιδιοκτήτες του φαν ανακάλυψαν κακοδιαχείριση και μπήκαν να αναστατώσουν την ηρεμία μας?
Μάλλον παίζετε με την φωτιά γιατί η δική μας τιμή και υπόληψη δεν θα αφήσουμε να τρωθεί από
κανέναν.

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Δεν ξεχνάμε τα ψεύδη που διαδίδετε πως «μας κλείσατε και έχουμε μένει μόνο 5 άτομα πια».
Μια ματιά στις εκδηλώσεις μας και τις αντίστοιχες δίκες σας θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα.
Τον κόσμο και τον παλμό των Σκάρτων δεν τον έχετε με τίποτα.
Δείτε την πίτας μας, την εαρινή, και τις λοιπές εκδηλώσεων μας και θα καταλάβετε πως ουτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν έχετε δει τόσο κόσμο.
Άλλωστε το έχετε αντιληφτεί και σεις πια πως στην πάτρα σας πήραν χαμπάρι και ψάχνετε αλλού τους θαυμαστές σας …
ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΨΑΧΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ.
ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ?
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ 100 ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ 100.

Επίσης δεν ξεχνάμε της καταγγελίες που είναι γνώστες σε όλλους για την κομπίνα του κυρίου «διευθύνοντα σύμβουλου» και την απάτη που έκανε με τις ακάλυπτες επιταγές σε αυτοκίνητο διαχειριστή της ιστοσελίδας μας ούτε φυσικά ότι γύρισε τους μισούς Σκάρτους ψάχνοντας «επενδυτή» για τις επαγγελματικές του ανησυχίες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ
ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΝΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτόν τον κατάλογο παραλογισμού και συκοφαντίας με πολλά ακόμα παραδείγματα.
ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ

Αυτό λοιπόν που δεν καταφέρατε στο SKARTA EKATO το πράξατε την αμέσως επομένη στιγμή ανεβάζοντας την εν λόγο ιστοσελίδα και φοβούμενοι μήπως κάποιος σας κάνει τα ίδια φροντίσατε να σιγουρέψετε την ιδιοκτησία της που τόσο ποθούσατε με σφραγίδες και συμβολαιογράφους ξεκαθαρίζοντας ευθύς εξ αρχής το ιδιοκτησιακό καθεστώς της.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΚΑΤΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κάτι.
Η ιστοσελίδα skartaekato.gr, τα οικονομικά της και η διαχείριση της είναι ξεκάθαρα και αναρτημένα από την πρώτη μέρα απολύτως γνωστά και προσβασημα στο ευρύ κοινό και με αυτά πορευθήκατε και εσείς το σύντομο διάστημα που περάσατε από την παρέα μας.
Τα δικά σας δεν τα είδαμε πουθενά αναρτημένα…
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ?

Δεν είναι και ούτε ήταν ιδιοκτησία κανενός και αυτοί που την έστησαν, από την αρχή την παραχώρησαν στην παρέα.
Πιστοί στον λόγο τους για την παραχώρηση, η ιστοσελίδα εδώ και καιρό ανήκει στην λέσχη 4χ4 Πάτρας και ευθύνη για αυτή φέρει το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο της λέσχης.
Πόσο ποιο ξεκάθαρα πόσο ποιο απλά?
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΛΕΣΧΗ ΓΙΝΑΤΕ ΜΕΤΑ.

Οι φήμες που ψευδός διαδίδατε για δήθεν ιδιοκτησίες και οικονομικές απόλαβες κάποιον, είναι εντελώς ανυπόστατες και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.
ΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Επίσης να σας κάνουμε γνωστό πως οι ιδιοκτητες του φαν ειναι ανεπιθύμητοι στην Λέσχη 4χ4 Πάτρας με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των ιδρυτικών μελών σε μια από τις πρώτες συνελεύσεις της.
Συγκεκριμένα οποίος έχει ασχοληθεί συκοφαντικά και υβριστικά με το όνομα της λέσχης ή με κάποιου μέλους της είναι ανεπιθύμητος και δεν πρόκειται πότε να γίνει δεκτός στην λέσχη.
Η ΛΕΣΧΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ?

Τώρα πως προκύπτει πως κάποιοι σας τάξανε επανασύνδεση είναι ένα ακόμα από τα απίστευτα μυθεύματα που κατά καιρούς δημιουργείτε προκειμένου να διατηρείστε στην επικαιρότητα.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΡΜΠΗΛΗ ΠΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΤ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΊΤ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.
ΑΑΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΥΚΟΥΡΙΟΤΗ

Καλο το παραμυθι με τον «κοκορα» πως «εμείς έχουμε πρόβλημα μόνο με έναν και όχι με τους άλλους» αλλα σας ξεκαθαρίζουμε πως όλοι μας (κοτες), σχεδόν 90 άτομα αυτήν τη στιγμή έχουμε πρόβλημα με εσάς και δεν σας θέλουμε.
Πόσο μάλλον να επανενταχτείτε στην λέσχη μας για να την διαλύσετε.
Τα μέλη της λέσχης μας και το Δ.Σ. είμαστε κύριοι στις υποχρεώσεις μας, με πρόσωπο στην κοινωνία της Πάτρας.
Όλοι μας είμαστε μια γροθιά και ενεργούμε συλλογικά και όχι ατομικά και ουδείς μας σέρνει από την μύτη.
Αυτά ως απάντηση για να σας φύγουν οι απορίες.
ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

Είναι περιττό να πούμε πως από την πλευρά μας δεν υπήρξε ουτε η παραμικρή ενόχληση στην ιστοσελίδα σας.
Καμιά εγγραφή, κανένα ποστ.
Το επίπεδο μας άλλωστε δεν μας αφήνει να λειτουργήσουμε αλλιώς.
ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ?

Κύριοι ιδιοκτήτες του φαν,(FUN) ο τρόπος που μεθοδεύσατε την αποχώρηση σας ήταν το λιγότερο κακοήθης και αχάριστος.
ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ?
ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ.

Μέσα από την παρέα του Σκάρτα Εκατό κάνατε όλοι σας πρόσφατα τα πρώτα σας βήματα στο χώμα και με την σιγουριά και την προτροπή τον παλαιότερων από εμάς γνωρίσατε τις χαρές της εκτός δρόμου οδήγησης.
Τώρα αν η άδεια του αυτοκίνητου σας εκδόθηκε το 1940 αυτό δεν σας κάνει τζιπάδες 70 χρόνων.
Μόλις 1 χρόνο μετά ξάφνου γίνατε επαΐοντες και γνώστες του χώρου.
Δικαίωμα σας, αφού στην Ελλάδα του «ότι δηλώσεις είσαι» υπάρχει χώρος για όλους τελικά.
ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.
ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.

Όσον αφορά κάποια απίστευτα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σας για «κεραταδες, μογκολακια, εμπρηστές, ψευδομάρτυρες, καταδότες, αδελφές, μοσχάρια και ένα σωρό αλλά αχαρακτήριστα επίθετα, δεν τα σχολιάζουμε καν αφού δεν ανήκουν στο επίπεδο μας.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ?
Αν αυτή είναι η ιστοσελίδα που ονειρευόσασταν να φτιάξετε, καλά κάνατε και φύγατε.
Χάρισμα σας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ.

Τόσο στο σκάρτα εκατό όσο και σε καμιά άλλη ιστοσελίδα του χώρου πότε και πουθενά δεν γράφηκαν τέτοιες κακοήθειες, τέτοιοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
Ακόμα χειρότερα που κάνεις δεν επανέφερε στην τάξη αυτούς που έγραψαν όλα αυτά δείχνοντας ξεκάθαρα ότι στην ιστοσελίδα σας ισχύει το περίφημο «δικό μου είναι το μαγαζί ότι θέλω κάνω».
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ.

Αφήνουμε τους αναγνώστες σας να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και αναλόγως την αξιοπρέπεια τους να πράξουν.
ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ
Η λέσχη 4χ4 Πάτρας παρέχει πλήρη στήριξη σε όλα τα μέλη της και βεβαιώνει ότι στους κόλπους της δεν υπάρχει κάνεις που να ανταποκρίνεται στους παραπάνω απίστευτους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

Σας απαγορεύουμε να ξανά αναφέρετε οτιδήποτε έχει σχέση με την λέσχη μας ή τα μέλη της στην ιστοσελίδα σας, καθώς επίσης σας ενημερώσουμε πως την επομένη φορά που θα φτάσουν στα αυτιά μας απειλές και συκοφαντίες για εμάς σύσσωμη η λέσχη θα ενεργήσει τα νόμιμα.

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΑΤΕ ΜΕ ΔΥΣΦΗΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΘΑΤΕ ΑΛΩΣΤΕ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΑΚΗΣ ( MYTHOS)
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Σάβ Ιούλ 11, 2009 9:11 pm

Ουφ, το τελείωσα !!!
Νομίζω ότι αρκετά τράβηξε αυτό το έργο , θρίλερ κατάντησε και πιστεύω ότι η τοποθέτηση του Διονύση ήταν άψογη και πλήρως κατατοπιστική για όσους από μας είμαστε εκτός και ειλικρινά είχαμε μπερδευτεί πολύ!!!
Θεωρώ ότι όποιος ξέρει να κρίνει ανθρώπους και καταστάσεις έχει ήδη κάνει τις επιλογές του!!!
Εύχομαι να έχουμε ένα χειμώνα γεμάτο δραστηριότητες κι ας μην είμαστε ΛΕΣΧΗ!!!
Άλλωστε αυτό είναι που μας κρατάει ενωμένους στο 4χ4fun.gr, η μη ύπαρξη ΑΡΧΗΓΟΥ :!: :!: :!:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Ιούλ 11, 2009 9:25 pm

Άλλωστε αυτό είναι που μας κρατάει ενωμένους στο 4χ4fun.gr, η μη ύπαρξη ΑΡΧΗΓΟΥ

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Ιούλ 11, 2009 10:02 pm

G.P. έγραψε:Ουφ, το τελείωσα !!!
Νομίζω ότι αρκετά τράβηξε αυτό το έργο , θρίλερ κατάντησε και πιστεύω ότι η τοποθέτηση του Διονύση ήταν άψογη και πλήρως κατατοπιστική για όσους από μας είμαστε εκτός και ειλικρινά είχαμε μπερδευτεί πολύ!!!
Θεωρώ ότι όποιος ξέρει να κρίνει ανθρώπους και καταστάσεις έχει ήδη κάνει τις επιλογές του!!!
Εύχομαι να έχουμε ένα χειμώνα γεμάτο δραστηριότητες κι ας μην είμαστε ΛΕΣΧΗ!!!
Άλλωστε αυτό είναι που μας κρατάει ενωμένους στο 4χ4fun.gr, η μη ύπαρξη ΑΡΧΗΓΟΥ :!: :!: :!:

ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΑ !!
ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !!
ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ !!
ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ !!
ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ !!
ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΣΑΚ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ........
ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΩ ??????
ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ !!!
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟ, ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ....ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ????
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ.........
ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ........
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ,ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ <ΚΟΛΛΗΤΟΣ> ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ,ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ Ή ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΡΤΟΥΣ !!!
ΑΝ <ΕΜΑΘΑ> ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ , ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΕΓΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ FUN ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.........
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.....
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ , ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Σάβ Ιούλ 11, 2009 10:13 pm

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.....
ολοι εχουν αποψη των πραγματων και καλο ειναι [οσο ειναι εφικτο] να κοιταμε μπροστα και οχι πισω.....
εμενα ολα αυτα δεν με αγκιζουν γιατι περναω καλα και θα ηθελα να σηνεχιστει...

ευχομαι καποτε να ξεχαστουν ολα τα γραφωμενα [μονο τα γραφωμενα ]και ο καθενας για τον λογο που εχει αποφασισει να εχει ενα 4χ4 και μια παρεα για να περναει καλα ............

αυτο που δεν μου αρεσει ειναι το οτι εχουμε χωριστει σε fun και skartus.ακουγετε πολυ και ειναι κατι το οποιο δεν με αντιπροσωπευει'''''''''
επιτελους ας καταλαβουμε πως εχουμε ολοι καποια κοινα[4χ4] και να περναμε καλα με αρμονια και αγαπη.....

τωρα οσο για αυτους που εχουν προβληματα με καποιους να τα βρουν και να τα λυσουν συντομα με οποιον τροπο νομιζουν γιατι ολα αυτα δεν μου αρεσουν απο την στιγμη που ειμαι στην παρεα του fun"""""""""""
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Ιούλ 12, 2009 9:35 am

Δυστυχως ολο αυτο ηταν αναποφευκτο.
Θα γινοταν καποια στιγμη.
Επρεπε να δωθουν καποιες απαντησεις,για να παψουν να αιωρουνται διαφορα σεναρια.
Ας ελπισουμε να τελειωσει το θεμα και να συνεχισουμε ολοι μας να κανουμε αυτο που καναμε τελεια τοσο καιρο!!!! :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Κυρ Ιούλ 12, 2009 10:36 am

αντε ρε παιδια γιατι ειναι κριμα για ολους ................... :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Κυρ Ιούλ 12, 2009 11:03 am

DIMITRISS32 έγραψε:αντε ρε παιδια γιατι ειναι κριμα για ολους ................... :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

Και για σένα 32οοοοοοοοοο....... πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία το ξαναλέωωωω !!!!
ΔΩΣΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Ιούλ 13, 2009 12:42 am

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΓΑΡ) !! ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ , ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !!

Ετυχε να μου αρεσει το 4Χ4 (και να κανω και μια δουλεια που μου εδινε την αδεια μου τον χειμωνα)και να αγορασω με το υστεριμα μου ενα αυτοκινητο για να ανεβαινω στα χιονισμενα και λασπωμενα βουνα και χιονοδρομικα με ασφαλεια , μαζι με την οικογενεια μου !! το φυσικο επακολουθο , ηταν να γραφτω σε μια λεσχη (στην Αθηνα) και να μου φευγουν 150Ε ΣΥΝΔΡΟΜΗ τον χρονο ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?? για να ειμαι σε εκδρομες μαζι με καμμια 10αρια αλλους και να σπαμε τα αυτοκινητα μας (εκδρομη και συνεργειο ημουν!! ) στα πιο κακοτραχαλα βουνα ακολουθωντας τις εντολες του αρχηγου!! Βεβαια δεν συζηταμε καν την υπαρξη της οικογενειας στο αυτοκινητο!!
και εκει που εχω βαρεθει την ολη κατασταση και εχω αποφασισει να πουλησω και το αυτοκινητο ( ελλειψη φιλων που εχουν 4Χ4) , παρακολουθω για περιπου 3-4 μηνες τα διαφορα σαιτ που γραφουν για τα 4Χ4 !!και πεφτω πανω στα σαιτ των σκαρτων και του fun !! Eκει καπου κολλησα και αρχισα να τα παρακολουθω !!Τωρα , τι με εκανε να γραφτω στους fun ??? Μαλλον το χιουμορ της Μαριας και τα πειραγματα της προς ολους μας !!! Απο κει και περα , περιμενα κατι αναλογο με αυτα που περναγα στην λεσχη ...............
ΑΛΛΑ , ΝΑ Η ΕΚΠΛΗΞΗ !!!
Στην πρωτη επαφη μαζι τους ,(αναγνωριστικη Ζηρειας ) μου δειχνουν ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑ !!!
ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΗ , ΕΓΚΑΡΔΙΑ ,ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ !!!
Τα παιδια εκαναν μια καταπληκτικη δουλεια για να βγουν ολα τελεια ( 2 φορες αναγνωριστικη ο pajerinho kai o Takisp !!!!) και να μην ταλαιπωρηθουν στην κυρια εκδρομη ο βασικος ογκος των αυτοκινητων , χωρις να υπολογιζουν προσωπικο κοπο και χρημα !! και βεβαια ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ !!! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΗΤΑΝ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ Μ΄ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΕΤΑ !! !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ .........ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ !!! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ(ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ !!!!!) .....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ !!! ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!!!
Και πανω που περναω ΘΑΥΜΑΣΙΑ μαζι τους (αδιαφορωντας για την αποσταση που μας χωριζει) με κανουν να νιωσω ΑΜΗΧΑΝΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΖΙ ..........
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ (μετα απο ενα θεμα που εθιξα για τους αγωνες 4Χ4) και με διοριζουν σαν συνοδηγο σε εναν απο τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! ΤΟΝ GREK !!!! ( συγνωμη αν αυτο φαινετε σαν προκαταληψη και σαν μεροληψια, αλλα ειναι η αληθεια !!)
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ !!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ , ΑΛΛΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ !!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ , ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ !!!

Το θεμα με την διασπαση του 4Χ4 στην Πατρα ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ στις συναντησεις και στις εκδρομες μας !!( δεν ξερω αν το συζητανε μεταξυ τους τα παιδια στην Πατρα) !!Παντως , μια φορα που ρωτησα την παρεα (ταβερνακι , το βραδυ πριν τον αγωνα στο Ναυπλιο ), ανοιγωντας την συζητηση ΕΓΩ(απο περιεργεια και μονο) .....μου ειπαν οτι για την διασπαση ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ .......
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ !!!!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ , ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ !!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ , ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 4Χ4 , ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΛΥΣΗ !!!
ΑΝΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ............... :u-: :u-: :u-: :u-:

Υ.Γ !! Grek ... καταλαβαινω γιατι μιλας ετσι ........σε πνιγει το δικιο σου..............αλλα .... οταν η αλλη πλευρα δεν θελει να ακουσει και να απαντησει............τοτε , ετσι οπως γραφεις , χανεις το δικιο σου..........
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Επόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης