Ενωμένοι = δυνατοί

Re: Ενωμένοι = δυνατοί

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιούλ 07, 2009 1:33 pm

Χθές βρέθηκα σε μια συνάντηση με την παρέα των skarta 100 στο Ρίο,και κατάλαβα οτι ακόμη και αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα συνεύρεσης μιας κοινής φόρμουλας,μετά απο όλα αυτά η πιθανότητα αυτή εξανεμίστηκε.

λουκα καλημερα....πραγματι ειναι δύσκολο να εισαι στην "μεση"(οταν οι "εντασεις" ανεβαινουν) αλλα απο την στιγμή που εσυ ο ιδιος εχεις ξεκαθαρισεις ευθυς εξαρχης τον ρολο σου δεν υπαρχει κανενα θεμα τουλαχιστον απο εδω. :u-:

σε παρακαλω θα ηθελα να μου πεις τι εγινε και η πιθανοτητα εξανεμιστηκε? :roll:

το "μετα απο ολα αυτα"...ποια??

ειναι κατακριτεο το γεγονος οτι ευθεως ο γκρεγκ αναρωτηθηκε τι γιναν ολες αυτες οι προσπαθειες ένωσης?

θεωρεις εσυ σωστη την αντιδραση του κωστα?

και βασικα ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει....απλα μην λες απο την μια (και δεν αναφερομαι στον κωστα)" τι ωραια να ειμαστε μαζι " και απο την αλλη backstage να λες το αντιθετο....και βεβαιως με το ωραιοτατο "πατημα" που δόθηκε εξέφρασαν αυτο που πραγματικα θελαν(δικαιωμα τους)...

αλλα ξεχωρα απο αυτο μου προκαλει αλγηνη εντυπωση το ολο σκηνικο...ακομα και εγω που απαντησα σε ενα ποστ σε αυτο το τοπικ δεν μπορω να καταλαβω το "μετα απο ολα αυτα"...ουτε μπορω να καταλαβω και το αναλογο ποστ στο σιτε της λεσχης..εβρισε κανεις κανεναν? υποτιμησε κανεις κανεναν? ειπες κανεις αδελφη κανεναν? ασχοληθηκε κανενας με το status του καθενος?

πιστεύω οτι τόσο η συγνώμη όσο και η σιωπή είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν ανθρώπους με επίπεδο,αρκεί φυσικά να εκλαβάνονται ως κίνηση ευγένειας και όχι ..αδυναμίας

που πρεπει να ζητησω-ουμε συγνωμη? δεν ειναι ρητορικη ερωτηση....πραγματικα θελω να μαθω...πρωτος εγω θα ζητησω συγνωμη...που ομως? σε τι?

φιλε λουκα..και αφορα τον γράφοντα .....ολοι κάνουμε λάθη...ουδης "ασφαλτος" που λεει μια λαικη αοιδός ..αλλά πραγματικα αυτο που συμβαινει ειναι αλλοπρόσαλλο...εγω ειχα μια αντιπαραθεση με εναν και γιαυτο εφυγα....αυτη η αντιπαραθεση "γεννησε" μια άλλη αντιπαραθεση που επουδενη δεν ηθελα με άλλον...στην πρωτη αντιπαραθεση δεν θα κανω κανενα σχολιο..η ιστορια εδειξε ποιος ειχε δικιο και ποιος αδικο...στην δευτερη αντιπαραθεση ομως πραγματικα επεσα απο τα συννεφα...ακομα και τωρα επειτα απο ενα χρονο δεν ξερω τι εχω κανει....με ενα sms και ενα email μου γνωστοποιηθηκε η αποφαση της διαγραφης μου απο φιλος...χωρις απολογια..χωρις να ξερω τι εχει γινει...και το κυριοτερο κατηγορουμε χωρις αποδειξεις...παραταυτα σιωπησα...τι να εκανα...οι ενεργειες γιναν με συνοπτικες διαδικασιες..ετσι αντιλαμβανονται τα κολλητηλικια καποιοι που κατα τα αλλα (δεν το λεω ειρωνικα) ειναι αξιολογοι και εντιμοι ανθρωποι στην ζωη τους...

ας μου αποδειξει καποιος που εχω φταιξει και πρωτος θα ζητησω αγόγγυστα συγνωμη....

απο κει και περα ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ...ετσι ειναι και οι υπολοιποι εδω.... αρα γεννατε το ερωτημα..που ειναι το "μετα απο ολα αυτα" οταν αμφοτεροι- περαν ελαχιστων εξαιρεσεων - δεν εχουν διαφορες μεταξυ τους?

δεν ειμαι ανθρωπος των αντιπαραθεσεων..ποτε δεν τις ηθελα..και παντα με ενοχλει οταν ακουω φιλιες να χαλιουνται..ποσο μαλλον οταν αυτο συμβαινει σε προσωπικο επιπεδο..ακομα και οταν "φωναξα" περισσοτερο μου βγηκε το αισθημα αδικιας παρα οτι αλλο....με ολα αυτα δεν θελω να δειξω οτι ειμαι Οσιομάρτυρας...εχω κανει λαθη επι λαθων...αλλα εχω την προθεση να τα αποδεχθω και να τα διορθωσω....στην πραξη και οχι στα λογια.
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τρί Ιούλ 07, 2009 1:41 pm

Navaxo έγραψε:
Πιστεύω οτι τόσο η συγνώμη όσο και η σιωπή είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν ανθρώπους με επίπεδο,αρκεί φυσικά να εκλαβάνονται ως κίνηση ευγένειας και όχι ..αδυναμίας

Λουκάς.

παρακολουθω την ενοτητα αυτη απο την αρχη της και δεν εχω παρει θεση σε τιποτα.

δυστηχως η ευτηχως ειμαι και εγω ενα μελος αυτης της παρεας.

δεν ξερω φιλε λουκα αν η σιωπη που κραταω πολυ καιρο τωρα για πολλα θεματα ειναι κινηση ευγενειας η αν ειμαι ανθρωπος με επιπεδο.
οπως ακομα δεν ξερω αν ειναι κινηση αδυναμιας.

αυτο ομως που ξερω σηγουρα ειναι οτι ΑΝ
ειχα προσωπικα προβληματα, δεν θα το εγραφα ΠΟΤΕ δημοσια.

αν ηθελα να πω καποια πραγματα σε καποιον που με ενοχλεισε η με εθιξε, θα τον επερνα τηλεφωνο.
θα πηγαινα να τον βρω.
θα ηθελα να τον βλεπω και να με βλεπει οταν θα του λεω τα παραπονα μου.
θα ειχα τη δυναμη να του τα πω " στα μουτρα" ( που λενε και στο χωριο μου).
θα εκανα πραξη την εκφραση " ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ " ( παντελονατες )

δυστηχως το internet εχει πολλα καλα, αλλα και πααρα πολλα ασχημα.
ΕΝΑ μονο θα αναφερω που ειναι για μενα το κυριοτερο.
ημαστε ολοι μας πισω απο μια οθονη και βαζουμε οποια μασκα θελουμε.
κριβομαστε πισω απο τις λεξεις που τολμαμε να γραψουμε αλλα οχι να τις πουμε στα μουτρα.

μπορει καποιος κοσμος να γραφει ανεξελεγκτα στο internet οτι θελει και για οποιον θελει με οτι χαρακτηρισμους θελει.
το δεχομαι,γιατι αυτη ειναι η φυση του internet.
απλα θα ηθελα να ξερει πριν το γραψει και τις συνεπειες των πραξεων του.

δεν θα συνεχισω αλλο αυτο το post.απλα θα απαντησω σε ολους αυτους που νομιζουν οτι ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εχω προβλημα μαζι τους.............6937383310

ΥΓ.( τωρα το τι θα κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα και δικα μου τα συμπερασματα)

πανταζοπουλος παναγιωτης
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιούλ 07, 2009 1:59 pm

αρα τακη, το γεγονος οτι εμενα κανενας δεν με πηρε τηλ και με κανεναν δε ειχα live επικοινωνια να το εκλαβω οτι κανενας δεν εχει προβλημα μου?? :evil:

γραφω και εγω το τηλ μου για οποιον εχει προβλημα μαζι μου να μιλησουμε οπως πρεπει....6945995977. :!:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Navaxo » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:02 pm

Φίλε gmak.
Η τοποθέτηση μου αναφορικά με την σιωπή η ακόμα και την συγνώμη είναι γενική και χαρακτηρίζει την δική μου στάση ζωής εδώ και 49 χρόνια.
Χθές δεν ελέχθηκε απο κανέναν της παρέας των skarta100,οτι πρέπει να ειπωθεί συγνώμη απο τον οποιονδήποτε του 4x4 fun. Αυτό το ανφέρω προς αποφυγή παρξηγήσεων!

Δική μου πρωτοβουλία είναι, εσείς οι παλιότεροι και οι γνώστες της όλης κατάστασης να τα βρείτε και αν κάποιος (απο τις δυο συντροφιές) κρίνει οτι έσφαλε,δεν είναι ντροπή να πεί και μια συγνώμη.

Αναφορικά τώρα για το τι σημαίνει το ΄΄μετά απο όλα αυτά'' αναφέρομαοι στις τελευταίες δημοσιεύσεις και πουθενά αλλού.

Κλείνοντας,απο την μεριά μου θα ήθελα να πω οτι συμφωνώ απόλυτα με αυτό που αναφέρει ο φίλος TAKISP στην τοποθέτηση του.
Επίσης το γεγονός οτι πολλοί απο τους παλιότερους δεν έχουν τοποθετηθεί,ίσως να κρύβει απογοήτευση και στεναχώρια.
Γιατί ενω πάντα κοιτάζουμε...σπάνια βλέπουμε?
Navaxo

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:10 pm

Navaxo έγραψε:Φίλε gmak.
Η τοποθέτηση μου αναφορικά με την σιωπή η ακόμα και την συγνώμη είναι γενική και χαρακτηρίζει την δική μου στάση ζωής εδώ και 49 χρόνια.
Χθές δεν ελέχθηκε απο κανέναν της παρέας των skarta100,οτι πρέπει να ειπωθεί συγνώμη απο τον οποιονδήποτε του 4x4 fun. Αυτό το ανφέρω προς αποφυγή παρξηγήσεων!

Δική μου πρωτοβουλία είναι, εσείς οι παλιότεροι και οι γνώστες της όλης κατάστασης να τα βρείτε και αν κάποιος (απο τις δυο συντροφιές) κρίνει οτι έσφαλε,δεν είναι ντροπή να πεί και μια συγνώμη.

Αναφορικά τώρα για το τι σημαίνει το ΄΄μετά απο όλα αυτά'' αναφέρομαοι στις τελευταίες δημοσιεύσεις και πουθενά αλλού.

Κλείνοντας,απο την μεριά μου θα ήθελα να πω οτι συμφωνώ απόλυτα με αυτό που αναφέρει ο φίλος TAKISP στην τοποθέτηση του.
Επίσης το γεγονός οτι πολλοί απο τους παλιότερους δεν έχουν τοποθετηθεί,ίσως να κρύβει απογοήτευση και στεναχώρια.

μην νομιζεις οτι "κρεμαστηκα" απο τα λογια σου, ωστε να γραψω αυτα που εγραψα....οπως σου ειπα εσυ δεν εχεις καμμια σχεση και ουτε θα εχεις ποτε...
βεβαιως ο τακης περιεγραψε μια πραγματικοτητα που υπαρχει...το νετ εγκυμονει κινδυνους...και ευκολα παρεξηγεις και παρεξηγησε απο την στιγμη που δεν γνωριζεις την διαθεση του καθενα που γραφει....
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό kostasmpou » Τρί Ιούλ 07, 2009 4:20 pm

καιρο που βρισκουμε να κανουμε κουβεντα,
απο την μια η ζεστη απο την αλλη κουραση
βαρεθηκαμε δεν παει αλλο.
Καθε φορα με την παραμικρη αφορμη
του δινουμε και καταλαβαινει.
Το πιο ευκολο που μπορουμε να κανουμε
ειναι να γραφουμε αλλα δεν βρισκετε λυση.
Καποιοι λογοι υπαρχουν
για τους οποιους δεν ειμαι εγω σε θεση να τους αναλυσω
εστι και αλλιως στον ενα χρονο που ειμαι στην παρεα του σκαρτα100
εχω το δικαιωμα για κατι που ειμαι σιγουρος
να το στηριξω και να το υποστηριξω.
Καλως ή κακος εγω πρεπει αν συνεχισω
να βοηθαω αυτη την προσπαθεια που εχουμε ξεκινησει
για την λεσχη και την παρεα σκαρτα100
με την ελπιδα οι προσπαθειες
που θα κανω να εκτιμηθουν.
Γιατι σ αυτη την κοινωνια
αυτο που τουλαχιστον αξιζει περισοτερο
ειναι η αξιοπρεπεια
η επιβραβευση
και η εκτιμηση
που μπορεις να εχεις.

Λυπαμαι που δεν μπορω
να κανω κατι περισοτερο......
κριμα :cry:
kostasmpou

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Ιούλ 07, 2009 6:58 pm

kostasmpou έγραψε:καιρο που βρισκουμε να κανουμε κουβεντα,
απο την μια η ζεστη απο την αλλη κουραση
βαρεθηκαμε δεν παει αλλο.
Καθε φορα με την παραμικρη αφορμη
του δινουμε και καταλαβαινει.
Το πιο ευκολο που μπορουμε να κανουμε
ειναι να γραφουμε αλλα δεν βρισκετε λυση.
Καποιοι λογοι υπαρχουν
για τους οποιους δεν ειμαι εγω σε θεση να τους αναλυσω
εστι και αλλιως στον ενα χρονο που ειμαι στην παρεα του σκαρτα100
εχω το δικαιωμα για κατι που ειμαι σιγουρος
να το στηριξω και να το υποστηριξω.
Καλως ή κακος εγω πρεπει αν συνεχισω
να βοηθαω αυτη την προσπαθεια που εχουμε ξεκινησει
για την λεσχη και την παρεα σκαρτα100
με την ελπιδα οι προσπαθειες
που θα κανω να εκτιμηθουν.
Γιατι σ αυτη την κοινωνια
αυτο που τουλαχιστον αξιζει περισοτερο
ειναι η αξιοπρεπεια
η επιβραβευση
και η εκτιμηση
που μπορεις να εχεις.

Λυπαμαι που δεν μπορω
να κανω κατι περισοτερο......
κριμα :cry:

Φιλε Σταυρο για φαντασου λοιπον να το στησεις,να το στηριξεις να το υποστηριξεις να μοχθησεις
να ξενυχτησεις,να πληρωσεις,να κανεις αμετρητα χλμ για να το μεγαλωσεις,να,να,να,να,να.......
και να βρεθει ο....ΕΝΑΣ και να σου πει:τι εκανες εσυ γιαυτο ??????εσυ εισαι φιλοξενουμενος εδω!!!!!!
Αυτο ειναι δικο μου,και για να χρυσωσει το χαπι νασου πει οτι σου εχω παραχωρησει τη χρηση
και για να μην δευτερολογησεις να σε διαγραψει κιολας.
Για πεσε μου πως θα ενοιωθες??????
Θα πεταγες απο τη χαρα σου εεε??????

Και μετα να αρχισει τα ψεματα,τις συκοφαντιες,τις λοιδωριες και τις αγωγες ακομα!!!!!
Και μετα να το βαζει στα ποδια και να αφηνει και μουστακι ακομα για να γινει αγνωριστος!!!!

Και επιπλεον οι καινουργιοι αντι να προσπαθουν αν μπορουν για το καλυτερο να σου κανουν
μαθηματα για ευθυξια,αξιοπρεπεια,παντελονια και φουστες και να ....αφιερωνουν τραγουδια
ως βασιλικοτεροι του Βασιλεως κατεβαινοντας επιπεδο και υποδαυλιζοντας την αποψη που εχεις
σχηματισει για αυτους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε μια συναντηση ΟΛΩΝ θα δεις οτι αυτα που ενωνουν ΟΛΟΥΣ ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που
χωριζουν ΟΛΟΥΣ.Και κατα κυριολεξια μιλω ΕΝΑΣ ειναι ο ατιμος που εχει κανει τοσα κακα που δεν μπορουν
να κανουν ουτε κατα διανοια ΟΛΟΙ μαζι.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό kostasmpou » Τρί Ιούλ 07, 2009 7:53 pm

δεν μπορω να απαντησω
δεν εχω προσωπικα επιχειρηματα για να εχω αποψη
θα παρακαλουσα αφου δεν υπαρχει αντιλογος
να το σταματησουμε εδω
οχι αλλο λαδι στη φωτια
ευχαριστω
kostasmpou

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Ιούλ 07, 2009 8:24 pm

Σωστα τα γραφεις και δεν μπορω να διαφωνησω!
Και ασφαλως δεν υπαρχει αντιλογος γιατι αν υπηρχε εστω και το ελαχιστο δικιο στην αλλη πλευρα
τοτε ασφαλως και θα υπηρχε αντιλογος.
Εξακολουθω και φωναζω οτι μια συναντηση θα εδειχνε την πραγματικη αιτια και οχι να επικρατουν τα κακοβουλα σχεδια του ΕΝΟΣ.
Ειμαι πολυ περιεργος γιατι δεν τον εξοστρακιζετε στο Ααατον του παρελθοντος και εξακολουθειτε και εσεις
να συντηρειτε μια κοντρα που δεν υφισταται !!!!
grek

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Ιούλ 07, 2009 8:55 pm

navaxo:
Χθές βρέθηκα σε μια συνάντηση με την παρέα των skarta 100 στο Ρίο,και κατάλαβα οτι ακόμη και αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα συνεύρεσης μιας κοινής φόρμουλας,μετά απο όλα αυτά η πιθανότητα αυτή εξανεμίστηκε.

Βεβαιως και εξανεμιστηκε, γιατι οχι,εμεις βρισαμε ,προσβαλαμε,καναμε δικαστηρια,στειλαμε την σδοε,
την εφορια,το τελωνειο,τα καναμε ολα κολαση και μετα κρυφτηκαμε πισω απο το μουστακι μας γελωντας
χαιρεκακα βαζοντας αλλους μπροστα.
Αγαπητε Λουκα δεν μου κανει εντυπωση η σταση του ΕΝΟΣ.
Μου κανει εντυπωση τοσα παιδια,τοσοι φιλοι,τοσοι εντιμοι ανθρωποι που οι πιο πολλοι ξερουν τα παντα,
τι φοβουνται και δεν εξοστρακιζουν τον ανακατωστρα να τελειωσει το προβλημα απαξ δια παντος.
Δεν εχουν αποψη να τη φωναξουν και καθονται και παιζουν???
Γιατι να χαιρετιομαστε στο δρομο στα κρυφα και γιατι να κερναμε ο ενας τον αλλον λες και ειμαστε στο
κρυφο σχολειο???
Τι ειδους επιρροη εχει τελος παντων αυτος ο ΕΝΑΣ ??
grek

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης