Ενωμένοι = δυνατοί

Re: Ενωμένοι = δυνατοί

Δημοσίευσηαπό Navaxo » Παρ Ιούλ 03, 2009 8:29 pm

Καλησπέρα και απο εμένα.

Είμαι ο τελευταίος που θα πρέπει να εκφέρει άποψη,αφού είμαι καινούργιο μέλος και στις δύο συντροφιές.
Απο την αρχή προσπάθησα να βρώ τι είναι αυτό που μας χωρίζει και με δεδομένο οτι αρχικά ήλθα σε επαφή με τους Skarta100 (Mountainman),απλά αναφέρω οτι ο Κώστας μου είπε για την ύπαρξη του 4χ4 fun (Navaxo).
Επίσης σε αρκετές συζητήσεις που είχα μαζί του μου είπε οτι θα ήθελε να ξανασμίξουμε.Στην κουβέντα αυτή ήσαν και άλλοι απο την παρέα των Skarta100.
Το ίδιο ακριβώς πνεύμα κατάλαβα οτι υπήρχε και απο το fun club.
Πραγματικά νόιώθω άσχημα σε μια πόλη μικρή με λίγους λάτρεις της τετρακίνησης να μην μπορούμε να τα βρούμε προς αμοιβαίο όφελος όλων μας.
Προσωπικά προτείνω να γίνει μια συνάντηση των παλαιοτέρων και απο τις δύο πλευρές και να προσπαθήσουν να γεφυρώσουν το όποιο χάσμα έχει δημιουργηθεί.

Διαξιφισμοί και λεκτικές κόντρες νομίζω οτι δεν ταιριάζουν σε κανένα απο τις δυο μεριές

Καλό μας βράδυ.

Λουκάς.
Γιατί ενω πάντα κοιτάζουμε...σπάνια βλέπουμε?
Navaxo

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Ιούλ 03, 2009 8:32 pm

Navaxo έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα.

Είμαι ο τελευταίος που θα πρέπει να εκφέρει άποψη,αφού είμαι καινούργιο μέλος και στις δύο συντροφιές.
Απο την αρχή προσπάθησα να βρώ τι είναι αυτό που μας χωρίζει και με δεδομένο οτι αρχικά ήλθα σε επαφή με τους Skarta100 (Mountainman),απλά αναφέρω οτι ο Κώστας μου είπε για την ύπαρξη του 4χ4 fun (Navaxo).
Επίσης σε αρκετές συζητήσεις που είχα μαζί του μου είπε οτι θα ήθελε να ξανασμίξουμε.Στην κουβέντα αυτή ήσαν και άλλοι απο την παρέα των Skarta100.
Πραγματικά νόιώθω άσχημα σε μια πόλη μικρή με λίγους λάτρεις της τετρακίνησης να μην μπορούμε να τα βρούμε προς αμοιβαίο όφελος όλων μας.
Προσωπικά προτείνω να γίνει μια συνάντηση των παλαιοτέρων και απο τις δύο πλευρές και να προσπαθήσουν να γεφυρώσουν το όποιο χάσμα έχει δημιουργηθεί.

Διαξιφισμοί και λεκτικές κόντρες νομίζω οτι δεν ταιριάζουν σε κανένα απο τις δυο μεριές

Καλό μας βράδυ.

Λουκάς.

Αγαπητε Λουκα θα σου απαντησω εγω και εκ μερους πολλων ακομα!
Θα συμφωνησω και θα προσυπρογραψω σε ολα αυτα που γραφεις και πιστεψε το οτι πολλοι
απο τη λεσχη ειναι προσωπικοι μου φιλοι.
Το προβλημα που εχουμε εμεις ειναι με τον εναν που μας λοιδωρησε,μας προσβαλε,μας στενοχωρησε
και αρκετα μας......ακομα.
Με αυτον που στηριξαμε και υποστηριξαμε 5 χρονια εχοντας πληρωσει,μοχθησει,κουραστει και χιλια
δυο ακομα και στην πρωτη δυσκολη μας απαντησε οτι δεν υπαρχει φιλια και οτι κανεις παρεα μονο
με αυτον η αυτους που κατι εχεις να κερδισεις απο αυτους!!!!
Και για να μην μακρυγορησω οχι μονο συμφωνω αλλα επαυξανω κιολας!!!!!!!

xomateros έγραψε:προς τα μελη της παρεας 4χ4fun !!!!!!
αρκετο καιρο τωρα επαψα να ασχολουμαι με το σαιτ το δικο σας για λογους που δεν αφορουν κανενα σας ουτε ειμαι υποχρεωμενος να αναφερω . σημερα ομως με ενημερωσαν οτι εχετε αναφερθει στο προσωπο μου με διαφορα υπονοουμενα και ειλικρινα εξεπλαγην γιατι δεν ασχοληθηκα μαζι σας και αναρωτιεμαι γιατι το κανατε εσεις και με ποιο δικαιωμα ????????
μηπως ξεμεινατε απο ιδεες ??
μηπως αναζητατε κατι ??
μηπως το παρασκηνιο ειναι αυτο που σας τραβα ??
μηπως μηπως μηπως >?????????

λυπαμαι μετα απο αυτο και για τις προσπαθειες που ειχα κανει οι οποιες αγαπητε ηταν περα για περα αληθινες οπως και εγω !!!! και πανω απο ολα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ !!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!!

Aγαπητε χωματερε δεν θα ηθελα να πιστεψω με τιποτα οτι υπαρχει καποια προκαταληψη απο μερους σας.
Ουτε θα ηθελα να σας απαντησω γραμμη γραμμη στα γραφωμενα σας αλλα με αναγκαζετε!!!!
Λοιπον Κωστα για να αφησουμε τις ασκοπες κουβεντες (και το Κωστα ειναι με το θαρρος που κολησαμε τα
χερια!)κανεις δεν σε ρωτησε αν ασχολεισαι με τι ασχολεισαι και οτιδηποτε αλλο και ασφαλως (αυτονοητο)
δεν εισαι υποχρεωμενος για τιποτε.
Μπορεις να πεις σε αυτους που σε ενημερωσαν (και αυτο κατι μου θυμιζει...) οτι δεν αναφερθηκα εγω
σε σενα (εγω εγραψα το ποστ) ονομαστικα!!!!
Τωρα αν θα με ρωτησεις ποιον εννοω οταν λεω οτι εσβησε οοοολα τα ποστ του μετα απο πιεσεις ασφαλως και δειχνω εσενα (γιαυτο και δεν σβηνω το ποστ μου για να φαινονται ολα ....)
Και αν θες να συζητησουμε ποιος ασχοληθηκε με ποιον και γιατι και με ποιο δικαιωμα ευχαριστως να το
κανουμε!!!!!
Τωρα παλι αν και τι αναζηταμε,αν ξεμειναμε απο ιδεες,και τα σχετικα με το παρασκηνιο αν εχεις να πεις
κατι χειροπιαστο ευχαριστως να το λυσουμε (απο γενικολογιες γεμισαμε...)

Και αυτο τωρα τι ειναι:λυπαμαι μετα απο αυτο και για τις προσπαθειες που ειχα κανει οι οποιες αγαπητε ηταν περα για περα αληθινες οπως και εγω !!!! και πανω απο ολα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ !!!!!!

Αν ηταν αγαπητε οι προσπαθειες σου περα για περα αληθινες αν μη τι αλλο θα συνεχιζονταν!
Οταν κανεις καποιες προτασεις και βλεπεις οτι υπαρχει θετικη ανταποκριση απο την αλλη πλευρα
δεν τις συνεχιζεις??????
Και ας πουμε οτι μετανιωσες (και αυτο το λεμε για να μην πουμε οτι οι προτασεις ηταν επι σκοπου για να
εξυπηρετησουν κατι αλλο_) πως διαταζεις.....εγω θα γραφω οτι θελω,θα σβηνω οτι θελω και εσεις
δεν θα ασχολειστε μαζι μου ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Και το τελευταιο!
ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ
Μου αρεσει πολυ αυτη η εκφραση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν για σενα τα παντελονια τα φορα αυτος που γραφει 10 ποστ και μετα τα σβηνει γιατι αλλαξε γνωμη!!!!!!
Και αν τα φορα αυτος που κανει προτασεις ,κολλα τα χερια τον κερνας καφε,σε κερνα γλυκα,χορταινεις
φιλοφρονησεις .......και μετα ........μετανιωνει και ομολογει οτι κακως ασχοληθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι να πω??????? Αν δεν συνεβη κατι αλλο .......ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ
Το πισω απο τα πληκτρολογια βεβαια αν θελεις εσυ το αλλαζουμε και το κανουμε πισω απο οτι θες!!!!!!!

Και για να επανελθω στο θεμα αγαπητε φαινεται οτι τουλαχιστον εγω σε ειχα χαρακτηρισει λαθος
(η κινηση του κολληματος των χεριων εχει ιδιαιτερη σημασια για εμενα..) γιατι αλλες κουβεντες περιμενα
να ακουσω απο σενα.(που ειναι εκεινες οι κουβεντες σου,να ασχοληθουμε ολοι με το 4χ4 που αγαπαμε,σε
μια πολη ζουμε,ειναι κακο να ειμαστε χωρισμενοι κλπ,κλπ,κλπ)

Κανοντας βεβαια και τους συλλογισμους μου και κρινοντας αυτα που γραφεις (γιατι αλλα περιμενα να δω!)παντα κατ εμε το ...........προβλημα δεν ...εκανε ακρη απλα ζει και βασιλευει και κατι περιμενει............

Ιδωμεν.....

Για οποιαδηποτε πληροφορια η διευκρινηση η οτιδηποτε αλλο το τηλ.μου ειναι στο αβαταρ!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Ιούλ 03, 2009 9:04 pm

Αν και αυτές οι συζητήσεις δεν μου είναι καθόλου ευχάριστες, θα πω την άποψη μου μιας και θεωρώ τη στάση του xomaterou επιεικώς απαράδεκτη, και μάλιστα σ' ένα θέμα που λέγεται "Ενωμένοι = δυνατοί".
Διαβάζοντας τα γραφόμενα του xomaterou 2 πράγματα μου ήρθαν στο μυαλό:
1. Πόσο δίκαιο είχε ο grek όταν έλεγε ότι οι πρωτεργάτες της ενότητας άλλαξαν εντελώς γραμμή πλεύσης
2. Ρε μήπως μπήκε ο καρκα με το nickname του xomaterou!!!!!!!

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε αυτά πριν μερικούς μήνες:

xomateros έγραψε:ας κανουν και δυο πλευρες υποχωρησεις και ας παραμερισετε εγωισμους και τα λοιπα !!!!! ελπιζω για το καλο της παρεας της πολης μας και το 4χ4 να γινουν δεκτες οι προτασεις μου που πηρα την πρωτοβουλια να κανω μεσα απο το σαιτ του οποιου και ειμαι μελος εστω και με λιγη συμμετοχη σχεδον απο το ξεκινημα του

Μετά από λίγες μέρες αναγκάστηκε κάτω από πιέσεις να τα σβήσει

και τώρα, σε ένα θέμα που μιλάει για ενότητα, απαντάει αυτά

xomateros έγραψε:προς τα μελη της παρεας 4χ4fun !!!!!!
αρκετο καιρο τωρα επαψα να ασχολουμαι με το σαιτ το δικο σας για λογους που δεν αφορουν κανενα σας ουτε ειμαι υποχρεωμενος να αναφερω .

και παρακάτω

xomateros έγραψε:ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!!

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τον xomatero, τον έχει πειράξει κανείς απ' τα μέλη της παρέας του fun?
Του έχει δημιουργήσει ποτέ κανείς πρόβλημα?
Του έχει κάνει ποτέ κανένας κακό, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο?
Προς τί λοιπόν αυτή η τεράστια μεταστροφή???

Και μέχρι να μας απαντήσει και να μας εξηγήσει ο ίδιος (γιατί εγώ πιστεύω ότι θα μας απαντήσεις), εγώ μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω:
1. Έχει γίνει τέτοια πλύση εγκεφάλου απ' τον καρκά και δυστυχώς έχεις επηρεάστει αρνητικά, τόσο που τσακώνεσαι με ανθρώπους που κατ' ουσίαν δεν είχες ποτέ πρόβλημα. Ίσα ίσα που έχεις και κοινά ενδιαφέροντα
2. Έχεις πάθει (σε μικρογραφία) αυτό που έχουν οι πολιτικοί μας, οι οποίοι με το που τους δίνουν λίγη εξουσία γίνονται άλλοι άνθρωποι (προς το χειρότερο πάντα)
3. Τελικά έχει μπει πράγματι ο κάρκα με το δικό σου nickname και εσύ δεν έχεις διαβάσει καν το θέμα :lol: :lol:

Μέχρι λοιπόν να μας απαντήσεις, και να μας δώσεις κάποια άλλη εξήγηση, αυτά είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν απ' τη στάση σου (διαχρονικά) σ' αυτό το forum, αλλά και στον κόσμο του 4χ4 της Πάτρας.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Ιούλ 04, 2009 12:39 am

Navaxo έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα.

Καλό μας βράδυ.

Λουκάς.

για πες μου ρε λουκα γιατι ισως εγω να μεροληπτω και να λεω ασυναρτησιες...

τι αποκομιζεις απο την σημερινη τοποθετηση του χωματερου?

αυτο? "
"

η αυτό?

υγ...εννοειτε οτι δεν θελω απαντηση....ρητορικη ειναι η ερωτηση...επουδενη δεν θα μπεις στην μεση ;)

γεγονος ειναι οτι δεν περιμενα και εγω αυτη την αντιδραση... :sorry:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό skippybi » Σάβ Ιούλ 04, 2009 10:25 pm

maria έγραψε::shock: :shock: :shock:
Κωτας εισαι?
:blob: :blob: :blob:

ναι από τη μαμά μου!!! Εχω σό'ι' εκεί, μεγάλο και αγαπημένο!!! ;)
BMW R850R roadster

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Ιούλ 06, 2009 10:22 am

Mετα απο τρεις ημερες λοιπον χωρις απαντηση θα ηθελα να γραψω τους προβληματισμους μου:
Περιμενοντας απαντηση εδω τουλαχιστον απο τον xomatero ...........σιωπη!!!!!!!
Βεβαια τηλεφωνηθηκαμε αλλα χωρις αποψη γραπτη................................................??
Αντιθετως βλεπω καποια γενικολογη αναφορα σε κοινωνικη ευθηξια,ευηποληψια,αποψεις,κρισεις
και συμπερασματα (και ασφαλως σε αλλο site οπου δεν μπορω να απαντησω)
Ειναι λοιπον κακο οταν νομιζεις οτι εχεις κανει καποιο λαθος να προσπαθεις να το διορθωσεις
κανοντας αλλα δεκα για να μην το παραδεχθεις!!!!!

Και επειδη οι......ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ κουβεντες ειναι οι πιο σωστες,θα ηθελα να ρωτησω τον xomatero:

1.Ηταν η δεν ηταν ο ιδιος που εσβησε ολα τα post που ειχε γραψει ?(σεβομενος τον εναν και ασεβωντας στους
πολλους??)
2.Ηταν η δεν ηταν ο ιδιος που ηρθε στη συναντηση μας προτεινοντας να τα ξεχασουμε ολα
και να ξεκινησουμε απο την αρχη για το καλο του 4χ4 στην πολη μας ?
3.Οιδιος δεν ηταν που κολλησαμε τα χερια σε θετικο κλιμα?
4.Ισχυουν οι ιδιες αποψεις ??
5.Και αν οχι τι αλλαξε ???

Και ασφαλως θα συμπερανω οτι ο kostasmpu δεν εχει παρει θεση επειδη δεν εχει ενημερωθει!!!(υπομονη υπαρχει και θελω και απο τον ιδιο καποιες απαντησεις!)
Και για οποιον αλλον εχει ....περασει οτιδηποτε..καλο θα ηταν να εξωτερικευσει αυτα που κρατα μεσα
του γιατι αλλιως θα με κανει να αμφιβαλω για το ακεραιο και το εντιμο του χαρακτηρος του!!!!!
grek

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Ιούλ 06, 2009 10:26 am

Και το τελευταιο:
Αν δεν υπαρξει απαντηση τοτε το nick name του το ειχε δανειστει......αλλος!!!!!!
Και οσο για τις εκτακτες συνελευσεις διαχειρισης κρισεων μην τρελαθουμε κιολας εεεε
πεντε ανθρωποι ειμαστε και επιτελους περιμενουμε πεντε απαντησεις αληθινες!!!!
....................... ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ......................
grek

Δημοσίευσηαπό kostasmpou » Δευτ Ιούλ 06, 2009 3:42 pm

grek έγραψε:Και ασφαλως θα συμπερανω οτι ο kostasmpu δεν εχει παρει θεση επειδη δεν εχει ενημερωθει!!!(υπομονη υπαρχει και θελω και απο τον ιδιο καποιες απαντησεις!)

Επειδη η σημερινη μερα ειναι δυσκολη
και λογω οτι στον χωρο της δουλειας
ειμαι γενικος μπριζομενος,
Ειχω να πω χωρις πολες κουβεντες
για μια ακομα φορα οτι εγω προσωπικα,
:arrow: κανω τον χαβαλε μου
δεν εχω προσωπικα με κανεναν για τιποτα
αν θελετε για κατι συγκεκριμενο να απαντησω μπορω να το κανω
αλλα δεν μπορω να παρω μερος για καποια θεματα
τα οποια ειναι αοριστα.

φιλιά σε ολους :heart:
kostasmpou

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:40 am

kostasmpou έγραψε:
grek έγραψε:Και ασφαλως θα συμπερανω οτι ο kostasmpu δεν εχει παρει θεση επειδη δεν εχει ενημερωθει!!!(υπομονη υπαρχει και θελω και απο τον ιδιο καποιες απαντησεις!)

Επειδη η σημερινη μερα ειναι δυσκολη
και λογω οτι στον χωρο της δουλειας
ειμαι γενικος μπριζομενος,
Ειχω να πω χωρις πολες κουβεντες
για μια ακομα φορα οτι εγω προσωπικα,
:arrow: κανω τον χαβαλε μου
δεν εχω προσωπικα με κανεναν για τιποτα
αν θελετε για κατι συγκεκριμενο να απαντησω μπορω να το κανω
αλλα δεν μπορω να παρω μερος για καποια θεματα
τα οποια ειναι αοριστα.

φιλιά σε ολους :heart:
Aγαπητε Σταυρο με καλυψες απολυτα,η πρωτη τιμια κουβεντα,
και επειδη μου αρεσει και εμενα ο χαβαλες επαυξανω!!!

Μενουν τα ερωτηματα στον xomatero !!!!! (ενημερωσε τον αν θελεις
γιατι μαλλον δεν τα εχει δει ακομα......)
grek

Δημοσίευσηαπό Navaxo » Τρί Ιούλ 07, 2009 11:56 am

Καλημέρα σε όλους.

Μετά απο όλη αυτή την λεκτική αντιπαράθεση που δυστηχώς συνεχίζεται,το μόνο που θα καταφέρουμε είναι οι εν δυνάμει φίλοι της τετρακίνησης της πόλης μας να μην αποφασίσουν να γίνουν μέλη σε καμιά απο τις δύο παρέες!
Χθές βρέθηκα σε μια συνάντηση με την παρέα των skarta 100 στο Ρίο,και κατάλαβα οτι ακόμη και αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα συνεύρεσης μιας κοινής φόρμουλας,μετά απο όλα αυτά η πιθανότητα αυτή εξανεμίστηκε.

Προσωπικά νοιώθω πολύ άβολα να το παίζω δίπορτο πότε με τους μεν και πότε με τους δε (αν και ομολογώ πως και οι δύο συντροφιές με αποδέχτηκαν και γνώρισα αξιόλογα άτομα),ειδικά όταν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανεβαίνουν.
Ας δωθούν κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις απο τα εμπλεκόμενα μέλη για να δωθεί ένα τέλος σε αυτή την κόντρα.

Πιστεύω οτι τόσο η συγνώμη όσο και η σιωπή είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν ανθρώπους με επίπεδο,αρκεί φυσικά να εκλαβάνονται ως κίνηση ευγένειας και όχι ..αδυναμίας

Σε τελική ανάλυση μπορούν να συνυπάρξουν και οι δύο παρέες,έστω και σε χωριστά ΄΄τσανάκια΄΄.

Σημείωση: Το ότι τοποθετούμε σε αυτό το forum και όχι στο skarta 100,απορρέει απο το γεγονός οτι μόνο εδώ υπάρχει η ενότητα ΄΄Ενωμένοι = δυνατοί΄΄

Λουκάς.
Γιατί ενω πάντα κοιτάζουμε...σπάνια βλέπουμε?
Navaxo

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης