Ενωμένοι = δυνατοί

Ενωμένοι = δυνατοί

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Ιούλ 02, 2009 1:35 pm

Ενωμένοι = δυνατοί

Η Λέσχη 4Χ4 της Κω και η Λέσχης Επιβίωσης 4χ4 της Κω συγχωνεύονται σε μία.

Μετά από αίτημα της δεύτερης αλλά και παλαιότερη πρόταση της πρώτης θα προχωρήσει σταδιακά η απορρόφηση των μελών της Λέσχης Επιβίωσης από τη Λέσχη 4χ4 της Κω με άμεσες εγγραφές στο σύλλογο αλλά και με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του προσεχή Οκτώβρη.

Πλέον ενωμένοι οι 2 σύλλογοι θα μπορέσουν απρόσκοπτοι να συνεχίσουν τη προσφορά τους στον εθελοντισμό, στη προσπάθεια ανάδειξης του νησιού της Κω σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μέσω των αγωνιστικών αλλά και εκδρομικών δραστηριοτήτων τους.

Τα 2 ΔΣ χαιρετίζουν την ενέργεια και καλούν όλα τα μέλη τους να προβούν σε αιτήσεις εγγραφής και ενωμένοι πλέον να συνεχίσουμε τη προσφορά στη τετρακίνηση και στον εθελοντισμό.

Το όνομα και το σήμα παραμένει ως Λέσχη 4χ4 Κω και η έδρα παραμένει στην οδό Μανούση 8 πριν τη Μαρίνα της Κω.

Αυτο μου θυμιζει κατι.......
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Re: Ενωμένοι = δυνατοί

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Ιούλ 02, 2009 2:18 pm

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Μπραβο!!!!!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό skippybi » Πέμ Ιούλ 02, 2009 9:39 pm

μπράβο στη δεύτερη πατρίδα μου!!!!!!!! :u-:
BMW R850R roadster

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Ιούλ 03, 2009 9:24 am

:shock: :shock: :shock:
Κωτας εισαι?
:blob: :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Ιούλ 03, 2009 10:26 am

Και συνεχιζω:
Δεν σας θυμιζει αυτο την προσπαθεια που εκαναν οι συντοπιτες μας (προς τιμην τους)
για διευρυνση των σχεσεων ολων οσων ασχολουνται με το 4χ4 στην πολη μας???????

Και αφου ειδαν οτι αγκαλιασαμε αυτη την προσπαθεια και την ειδαμε τελειως θετικα
(θετοντας τον μοναδικο ορο για τον οποιο ειχαμε προβλημα και τον οποιο αναγνωρισαν)
ξαφνικα και χωρις αλλη κουβεντα αλλαξαν γραμμη πλευσης και για το ...καλο....της
παρεας ειπαν να μην ξαναασχοληθουν (και μαλιστα την στιγμη που το προβλημα μετα απο
γκρινια,μιση,ιντριγκες,διαγραφες,αμετρητα τηλεφωνα,ανακατωματα και ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ακομα
μην εχοντας αλλη λυση επιτελους τραβηχτηκε στην ακρη) ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΙΤΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ(παντα για το 4χ4 μιλωντας)

Εδω λοιπον καταρριπτοντας ολα οσα μας ειχε αποδωσει το...προβλημα σχετικα με το site
(επισκεψιμοτητα,μελλη,θεματα κλπ),με τους αγωνες (απο διακρισεις αλλο τιποτα),με την λεσχη
(φανατικος πολεμιος των αποψεων του),ακομα και οι αγωγες στα δικαστηρια κατερριφθησαν
εις βαρος του (και θα το ....δει κιολας,γιατι τωρα το ακουσε μονο) αναλογιζομαι που ειναι
ολα εκεινα τα καλα λογια.

Τον πρωτο που ασχοληθηκε τον εβαλε να σβησει οοοοολα τα post που ειχε γραψει.
(αυτο θα πει να εχεις εμπεριστατωμενη αποψη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Και τον δευτερο αραγε με ποιες πιεσεις (οχι οτι δεν μπορω να φανταστω κιολας,τα εχω
τραβηξει και εγω!!!!!) καταφερε να τον πεισει να μην ξαναασχοληθει.....)για το καλο
....της παρεας..... (και μετα εφυγε απο την παρεα)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μοιαζει το ολο θεμα με τους πολιτικους μας.Παρτε οοοολοι φτηνα τζιπ 7.000 κυβικα και
μην ανησυχειτε καθολου ...τον επομενο χρονο θα σας....σκισουμε στη φορολογια (μην ανησυχειτε βρε...)
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ)ΜΠΡΑΒΟ

Μπραβο στα παιδια απο την Κω.(Προφανως δεν σκεφτονται ως υμεις)
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Ιούλ 03, 2009 11:25 am

Δεν σας θυμιζει αυτο την προσπαθεια που εκαναν οι συντοπιτες μας (προς τιμην τους)
για διευρυνση των σχεσεων ολων οσων ασχολουνται με το 4χ4 στην πολη μας???????

Και αφου ειδαν οτι αγκαλιασαμε αυτη την προσπαθεια και την ειδαμε τελειως θετικα
(θετοντας τον μοναδικο ορο για τον οποιο ειχαμε προβλημα και τον οποιο αναγνωρισαν)
ξαφνικα και χωρις αλλη κουβεντα αλλαξαν γραμμη πλευσης και για το ...καλο....της
παρεας ειπαν να μην ξαναασχοληθουν (και μαλιστα την στιγμη που το προβλημα μετα απο
γκρινια,μιση,ιντριγκες,διαγραφες,αμετρητα τηλεφωνα,ανακατωματα και ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ακομα
μην εχοντας αλλη λυση επιτελους τραβηχτηκε στην ακρη) ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΙΤΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ(παντα για το 4χ4 μιλωντας)

βασικα να πω και εγω ενα μπραβο στα παιδια της Κω που ενωθηκαν με κινησεις ουσιας και οχι εντυπωσιασμου :roll:

βασικα και εγω αναρωτιεμαι γιατι στην δική μας περιπτωση αλλαξαν αποτομα γραμμη πλευσης.....αν και προσωπικα πιστευω οτι ουδεποτε εγινε πραγματικη προσπαθεια.....

μου θυμιζει ενα ρητο...." τα λογια σου τα χορτασα και το ψωμι σου φατο΅......

τεσπα...ο καθις εχει δικαιωμα να αποφασιζει οτι θελει και να πρατει οτι θελει...δεν εχει το δικαιωμα ομως αλλα να λεει και αλλα να κανει...

και στην προκείμενη αυτοι που αντιτείνονται στο ενδεχόμενο μιας αντιστοιχης κινησης των παιδιων της κω, σιγουρα δεν ημαστε εμεις.
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό xomateros » Παρ Ιούλ 03, 2009 3:27 pm

προς τα μελη της παρεας 4χ4fun !!!!!!
αρκετο καιρο τωρα επαψα να ασχολουμαι με το σαιτ το δικο σας για λογους που δεν αφορουν κανενα σας ουτε ειμαι υποχρεωμενος να αναφερω . σημερα ομως με ενημερωσαν οτι εχετε αναφερθει στο προσωπο μου με διαφορα υπονοουμενα και ειλικρινα εξεπλαγην γιατι δεν ασχοληθηκα μαζι σας και αναρωτιεμαι γιατι το κανατε εσεις και με ποιο δικαιωμα ????????
μηπως ξεμεινατε απο ιδεες ??
μηπως αναζητατε κατι ??
μηπως το παρασκηνιο ειναι αυτο που σας τραβα ??
μηπως μηπως μηπως >?????????

λυπαμαι μετα απο αυτο και για τις προσπαθειες που ειχα κανει οι οποιες αγαπητε ηταν περα για περα αληθινες οπως και εγω !!!! και πανω απο ολα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ !!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!!
xomateros

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Ιούλ 03, 2009 5:54 pm

xomateros έγραψε:προς τα μελη της παρεας 4χ4fun !!!!!!
αρκετο καιρο τωρα επαψα να ασχολουμαι με το σαιτ το δικο σας για λογους που δεν αφορουν κανενα σας ουτε ειμαι υποχρεωμενος να αναφερω . σημερα ομως με ενημερωσαν οτι εχετε αναφερθει στο προσωπο μου με διαφορα υπονοουμενα και ειλικρινα εξεπλαγην γιατι δεν ασχοληθηκα μαζι σας και αναρωτιεμαι γιατι το κανατε εσεις και με ποιο δικαιωμα ????????
μηπως αναζητατε κατι ??

λυπαμαι μετα απο αυτο και για τις προσπαθειες που ειχα κανει οι οποιες αγαπητε ηταν περα για περα αληθινες οπως και εγω !!!! και πανω απο ολα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ !!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!!

πρωτα απο ολα Κωστα εδω δεν διαγραφουμε...θες να μην ξαναγραψεις οκ σεβαστο!

γιατι δεν ασχοληθηκα μαζι σας και αναρωτιεμαι γιατι το κανατε εσεις και με ποιο δικαιωμα ????????
μηπως αναζητατε κατι ??

οταν πηρες την πρωτοβουλια να γραψεις τις προθεσεις σου και να προτεινεις οτι προτεινες βρεθηκε κανεις να σου γραψει οτι εγραψες εσυ ανωθεν?

είναι κακο οτι καποιος αναρωτηθηκε τι γιναν ολα αυτα που συζητησαμε κατα καιρους? με αφορμη της πρωτοβουλιας των παιδιων της Κω που σημειωτεων ΚΑΙ ΕΣΥ ησουν υπερμαχος?

και σε ολα αυτα ρε κωστα που κολανε τα παντελονια-παντελονατες κλπ κλπ...δεν ειμαι ανδρας επειδη αναρωτηθηκα κατι? ή δεν μπορει καποιος να τα πει μπροστα σου φοβοντας μηπως τον δειρεις? :(

νομιζω τα εχουμε πει 2 φορες τουλαχιστον κατ ιδιαν και 1 φορα με την παρεα του fun(οπως την λες) συσσωμη...τι διαφορετικο ειπωθηκε τοτε? τοτε ειχα παντελονια?

και τελος να σου πω οτι δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει background για οτι γραφετε..μην ψαχνεις για φαντασματα ενω δεν υπαρχουν....
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό mythos » Παρ Ιούλ 03, 2009 7:05 pm

ΚΥΡΙΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ 4X4FUN.GR ΘΑ ΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΑΣ.

xomateros έγραψε:αρκετο καιρο τωρα επαψα να ασχολουμαι με το σαιτ το δικο σας για λογους που δεν αφορουν κανενα σας ουτε ειμαι υποχρεωμενος να αναφερω .

ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ.
xomateros έγραψε:σημερα ομως με ενημερωσαν οτι εχετε αναφερθει στο προσωπο μου με διαφορα υπονοουμενα και ειλικρινα εξεπλαγην γιατι δεν ασχοληθηκα μαζι σας και αναρωτιεμαι γιατι το κανατε εσεις και με ποιο δικαιωμα ????????

ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΛΕΡΓΙΚΟ.
ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ.....

xomateros έγραψε:μηπως ξεμεινατε απο ιδεες ??

ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ.

xomateros έγραψε:μηπως αναζητατε κατι ??

ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ

xomateros έγραψε:μηπως το παρασκηνιο ειναι αυτο που σας τραβα ??

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ.
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΩ...
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΕΕΕΕΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.

xomateros έγραψε:μηπως μηπως μηπως >?????????

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

xomateros έγραψε:λυπαμαι μετα απο αυτο και για τις προσπαθειες που ειχα κανει οι οποιες αγαπητε ηταν περα για περα αληθινες οπως και εγω !!!! και πανω απο ολα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ !!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕΤΑ.
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ?

xomateros έγραψε:ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!!

ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η mary_ith ;)
ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ( ΤΟ 4Χ4 ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ Η ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ? ;)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΕΩ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΘΕΛΕΤΕ.

ΦΙΛΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΑΚΗΣ
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό pajino » Παρ Ιούλ 03, 2009 8:21 pm

mythos έγραψε:ΚΥΡΙΕ ΧΟΜΑΤΕΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
......
.....
xomateros έγραψε:λυπαμαι μετα απο αυτο και για τις προσπαθειες που ειχα κανει οι οποιες αγαπητε ηταν περα για περα αληθινες οπως και εγω !!!! και πανω απο ολα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ !!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕΤΑ.
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ?

.....
.....

Καλόόόό!!!! :u-:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajino

Επόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης