gmak έγραψε:σαφως και δεν εχω το καλυτερο αυτοκινητο(αυτο μας ελειπε τωρα,μην μου βαζεις λογια που δεν εχω πει).....αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο καποια......
grek έγραψε:gmak έγραψε:σαφως και δεν εχω το καλυτερο αυτοκινητο(αυτο μας ελειπε τωρα,μην μου βαζεις λογια που δεν εχω πει).....αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο καποια......
Χαλαρα gmako χαλαρα....ολα καλα ειναι και καποια ειναι καλυτερα και καποια αλλα ειναι ακομα καλυτερα
Και το πιο καλο απο ολα ειναι αυτο που σε εξυπηρετει(κεφι,πλακα,δουλεια)
gmak έγραψε:σαφως και δεν εχω το καλυτερο αυτοκινητο(αυτο μας ελειπε τωρα,μην μου βαζεις λογια που δεν εχω πει).....αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο καποια......
stakyr έγραψε:ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ,ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ !!!!!
Εγω παντως ..... θα κολλησω στα γλυκα, ο gmak στα κοντοσουβλια,ο Takisp στα βαθια ποταμια (και σταβλους), ο Pajerinho στην ρομαντικη θεα , η Μαρια παντου και ο grek θα προσπαθει να μας ξεκολλησει ολους .......
pajerinho έγραψε:gmak έγραψε:σαφως και δεν εχω το καλυτερο αυτοκινητο(αυτο μας ελειπε τωρα,μην μου βαζεις λογια που δεν εχω πει).....αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο καποια......
Και βέβαια είναι καλύτερο από κάποια!!!
Απ' τα παλια Vitara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες