G.P. έγραψε:Επειδή εγώ ξεκίνησα το συγκεκριμένο θέμα για λόγους δικού μου προσωπικούς όπως λέει και ο Grek,
Θα ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλα τα μέλη.
Μου είπαν ότι έκανα το Forum μπου................λο με το ποστ μου, ότι δεν έχω δικαίωμα να γράφω ότι θέλω, λες και μίλησα απρεπώς ή ποστάρισα κάτι άσεμνο κι αισχρό!
Ειλικρινά λυπάμαι που μου ανέφεραν ότι μόνο οι ιδρυτές έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν μέσα στο Forum.
Να είστε καλά και εύχομαι να μην σας τύχει άλλο μέλος σαν κι εμένα!!!!!!!!!!!!!
Εσυ ξεκινησες το θεμα και για προσωπικους σου λογους οπως λες εσυ και οχι ο grek (διαβασε την προηγουμενη
σελιδα να το δεις)
Δεν εκανες τιποτα στο forum και ασφαλως μπορεις να γραφεις αυτα που θελεις στο μετρο της κοσμιοτητας
και του σεμνου.
Κανενας (ποσο μαλλον οι ιδρυτες,που εχουν και την ευθυνη) δεν μπορει να γραφει οοοοοοοοτι θελει,γιαυτο
αλλωστε υπαρχουν οι οροι και προυποθεσεις λειτουργιας του forum.
Ελπιζω να εισαι και εσυ καλα και ευχομαι να μου τυχουν αρκετοι οπως εσυ στη συζητηση γιατι με την συζητηση
και την αντιπαραθεση γινομαστε καλυτεροι και οχι χειροτεροι.
Και για να το ξερεις και να μην με παρεξηγησεις δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου οπως και δεν ειναι κακο
να εχουμε διαφορετικες αποψεις χειρισμου της οποιας καταστασης.
Και σεβασμος υπαρχει και εκτιμηση ποσο μαλλον που ξερω την κατασταση σου(νοικοκυρα,ΜΗΤΕΡΑ,εργαζομενη)
και δεν θα ηθελα να πλαναται η οποιαδηποτε πικρια η συνεφακι επανω μας.
Δεκτη η συγνωμη και μια συγνωμη απο εμενα(σε περιπτωση που σε πικρανα).