grek έγραψε:TAKISP έγραψε:1)ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΚΡΙΝΑΣ pajero 3.5
2)ΔΩΣΗΣ - ΚΑΠΑΣΑΚΗΣ pajero 3.0
3) ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - pajero 3.5
4) ΔΟΥΦΕΞΗΣ - ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ niva 1.7
5) ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ pajero 3.0 NORMAL
6)ΜΠΑΚΑΛΛΑΡΟΣ-ΚΟΡΚΟΤΖΙΛΑΣ niva 1.6
καλημερα γιαννη.
για τον ΘΕΣΜΟ που λεγεται 24 ΩΡΕΣ 4Χ4, οπως και για ολους τους "αγωνες" στο ειδος μας, πρωταρχικος σκοπος ειναι η διασκεδαση, η εξοδος απο τα καθημερινα και ενα χομπι που γνωριζεις αξιολογους ανθρωπους.
ειδικα τωρα για το 24 ΩΡΕΣ ειναι μια δοκιμασια για ανθρωπους και μηχανες αλλα το κυριοτερο ειναι πως σε φερνει κοντα με τους συναθλητες σου.
εγω προσωπικα, θα στηριξω αυτο τον θεσμο, εστω και αν δεν ειναι στο πρωταθλημα.
μου προσφερει αυτα που ΕΓΩ ψαχνω, αρα θα ειμαι στην εκκινηση.
πανταζοπουλος παναγιωτης
Aλλη μια συμμετοχη και συμφωνω με τον προλαλησαντα!!! (Δωσης Γρηγορης)
ΑΝ και θα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω μερος (σαν ψεματα μου φαινεται) στον αγωνα σας ,θα ηθελα να δηλωσω οτι , παρακολουθωντας τον αγωνα μεσα απο τα διαφορα σχετικα με τα 4Χ4 forum και ειδικοτερα μεσα απο το forum του 4Χ4 fun και βλεπωντας την χαρα της συμμετοχης που ειχαν οι συναθλητες μου και διαφοροι αλλοι αγωνιζομενοι στον αγωνα σας ,προσφεροντας πανω απ΄ ολα ασφαλεια , φοβερη εναλλαγη τοπιων, υγιη ανταγωνισμο και μια πραγματικη δοκιμασια ,οχι μονο σωματικη αλλα και πνευματικη ,που σε φερνει πιο κοντα στον συνανθρωπο σου ,αλλα και στον ιδιο σου τον εαυτο..........και σεβομενος, πανω απ΄ολα, τους πιο πανω αξιολογοτατους συναθλητες μου και προπαντων τον οδηγο-επνευστη-δασκαλο μου grek ...............
ανεπιφυλακτα θα βρισκομαι και εγω στην γραμμη της εκκινησης (Θεου και grek θελοντος ).............
( Καπασακης Γιαννης )