Όσο για τα πλήρωμα Grek-Stakyr και TakisP-ChrisK, μπράβο παίδες , δε πειράζει
και σίγουρα Γιάννη δε πρέπει να σε παίρνει από κάτω!!
φιλε μου pajino !!! Θα ηθελα να ξερεις κατι για το ατομο μου .......
ΠΑΝΤΑ τα λαθη μου τα αναγνωριζω πρωτος απ΄ολους ΕΓΩ !!
ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ..........
Ισως τωρα ειχα παρασυρθει απο τον ενθουσιασμο μου για την επιτυχια της πρωτης φορας .......
Ενας πρωτος αγωνας ,που ομως ΔΕΝ ειχε καμια σχεση μ΄αυτον του Ναυπλιου !!
Τωρα ηταν πιο δυσκολα και απο θεμα ειδικων ( ειλικρινα ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ !!!)
Ιδιως στην πρωτη ειδικη (που καναμε και το γκελ με το αυτοκινητο) και σοκαριστικα ,αλλα και χτυπησα στον σβερκο μου !!! Δεν ειπα τιποτα στον grek , αλλα δεν μπορουσα να τον κουνησω για κανενα τεταρτο !!! Και μετα απ΄ αυτο το σοκ ,επρεπε να τον παω πλοηγηση .......
ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ....... Εκανα παρα πολλα λαθη ,που εκνευρισαν πρωτα απ΄ολα ΕΜΕΝΑ και κατα δευτερο λογο τον grek (λογικο ,γιατι ο ανθρωπος ειναι εμπειροτατος και αυτο που περασαμε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ !!!!!)
Μετα ομως και την δευτερη ειδικη ,που ηξερα πια τι θα αντιμετωπισω , πηγα παρα πολυ χαλαρα και ανετα , τοσο που η τριτη πια ηταν παιχνιδακι και την απολαυσα κιολας !!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ !!!!
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ !!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο GREK ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ
(ΧΑΛΑΡΑ) ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ (NORMAL ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΟΥ (+ ενα μεγαλο λαθος που εγινε) ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ....... ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ........
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ
ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !!!!!
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ !!!! ΜΕ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΩΣ ΘΑ
ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..... ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΜΕΝΑ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!