βελτιωση pathfinder

Μπορείς...? Φτιάχτο!

βελτιωση pathfinder

Δημοσίευσηαπό palidim » Τρί Ιουν 02, 2009 3:00 pm

Επειδή κατα τη διαρκεια των τελευταιων μας εκδρομων παρατηρησα οτι το αυτοκινητο ταλαιπωρειται στις εκτος δρομου διαδρπομες.
Συγκεκριμενα μετα απο καποια χιλιομετρα σε χωματοδρομο ειχα τη αισθηση οτι χαμηλωνει, εβρισκα πιο ευκολα κατω σε καποια νεροφαγωματα ή πετρες που ηταν στο δρομο. Νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου αλλα παρατηρησα και εγω οπως και ο Gmak στο Vitara του (που σημειωτεον ειναι συν τοις αλλοις και ψηλωμενο) οτι πρεπει να σηκωνω λιγο το καθρεπτη μου γιατι η αναρτηση ειχε κατσει. Βεβαια το προβλημα ειναι επρεπε να διορθωνω συνεχεια το κθρεπτη γιτι οταν εβγαινα στην ασφαλτο μετα απο λιγο το αμαξι σηκωνοταν, παλι διορθωση κεθρεπτη, στον επομενο χωματοδρομο παλι καοτανε φτου και απο την αρχη διορθωση του καθρεπτη. Επειδη ολη αυτη η διαδικασια μου εσπαγε τα νευρα αρχισα εντατικο ψαξιμο για νεες αναρτησεις. Βρηκα αυτες και μου φαινονται καλες.

[urlhttp://www.californiaclub4x4.com/portal/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=784&category_id=85&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=35][/url]

Τι γνωμη εχετε εσεις , εχει κανενας παρομοια εμπειρια?
Να τις παρω ? θα μου καθετε πλεον?
Τι γινεται με την εγγυηση της αντιπροσωπεια την χάνω?
palidim

Re: βελτιωση pathfinder

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Ιουν 02, 2009 4:42 pm

palidim έγραψε:Επειδή κατα τη διαρκεια των τελευταιων μας εκδρομων παρατηρησα οτι το αυτοκινητο ταλαιπωρειται στις εκτος δρομου διαδρπομες.
Συγκεκριμενα μετα απο καποια χιλιομετρα σε χωματοδρομο ειχα τη αισθηση οτι χαμηλωνει, εβρισκα πιο ευκολα κατω σε καποια νεροφαγωματα ή πετρες που ηταν στο δρομο. Νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου αλλα παρατηρησα και εγω οπως και ο Gmak στο Vitara του (που σημειωτεον ειναι συν τοις αλλοις και ψηλωμενο) οτι πρεπει να σηκωνω λιγο το καθρεπτη μου γιατι η αναρτηση ειχε κατσει. Βεβαια το προβλημα ειναι επρεπε να διορθωνω συνεχεια το κθρεπτη γιτι οταν εβγαινα στην ασφαλτο μετα απο λιγο το αμαξι σηκωνοταν, παλι διορθωση κεθρεπτη, στον επομενο χωματοδρομο παλι καοτανε φτου και απο την αρχη διορθωση του καθρεπτη. Επειδη ολη αυτη η διαδικασια μου εσπαγε τα νευρα αρχισα εντατικο ψαξιμο για νεες αναρτησεις. Βρηκα αυτες και μου φαινονται καλες.

[urlhttp://www.californiaclub4x4.com/portal/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=784&category_id=85&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=35][/url]

Τι γνωμη εχετε εσεις , εχει κανενας παρομοια εμπειρια?
Να τις παρω ? θα μου καθετε πλεον?
Τι γινεται με την εγγυηση της αντιπροσωπεια την χάνω?

Ε, ναι λοιπόν!!! Το τελευταίο οχυρό (palidim) είναι έτοιμο να πέσει!!!!!

PS. Κομματάκι πολλές μου φαίνονται οι 5" (10+cm). Θα σε χωρίσει η Σταυρούλα.......
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Ιουν 02, 2009 6:58 pm

ετσι ετσι για ψυλωστετα γιατι μαμα δεν μπορει να ακολουθησει κανενα:lol: :lol: gmak μαζι με αναρτησεις παρε και εναν καλων υμαντα................... :D
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Τρί Ιουν 02, 2009 11:57 pm

Αν δεν κάνω λάθος δεν τίθεται θέμα εγγύησης αλλά καλού κακού διευκρίνησέ το στην αντιπροσωπεία... :stupid:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό palidim » Τετ Ιουν 03, 2009 10:53 am

Gmak εσυ τι λες που εχεις την ιδια εμπειρια με το καθρεπτη και ησουνα η αιτια να το προσεξω και εγω. Να το κανω?
palidim

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Ιουν 03, 2009 11:00 am

palidin εγω λεω κατι καλυτερο...να ξυλωσεις τον καθρεπτη να μην εχεις προβλημα :twisted:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Τετ Ιουν 03, 2009 11:03 am

gmak έγραψε:palidin εγω λεω κατι καλυτερο...να ξυλωσεις τον καθρεπτη να μην εχεις προβλημα :twisted:

:lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Ιουν 03, 2009 12:08 pm

palidim δωστο και παρε τιποτα αλλο να σωθεις.....πχ pajero :roll:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Ιουν 03, 2009 12:34 pm

maria έγραψε:palidim δωστο και παρε τιποτα αλλο να σωθεις.....πχ pajero :roll:

ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ... :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Ιουν 03, 2009 12:53 pm

mythos έγραψε:
maria έγραψε:palidim δωστο και παρε τιποτα αλλο να σωθεις.....πχ pajero :roll:

ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ... :lol: :lol: :lol:

Έτσι έτσι!!!
Σκέψου ότι το Pinin στην τελευταία αυτή εκδρομή δεν βρήκε ούτε μία φορά από κάτω.
Ούτε του έπεσε καθόλου (ο καθρέπτης).
Σκέψου τώρα το μεγάλο Pajero........!!!!!
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Επόμενο

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες