2 ο ENDURO 4X4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ 30-31 / 5 / 2009 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 4Χ4

Re: 2 ο ENDURO 4X4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ 30-31 / 5 / 2009 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 4Χ4

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Ιουν 01, 2009 12:09 am

Και που να τον εβλεπες να στα λεει live!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Ιουν 01, 2009 12:27 am

βασικα στο τελος θα σε ρωτησω αν θα ξανατρεξεις σε εντουρο.....

Βασικα στο τελος θα σου απαντησω : ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο GREK !!!!!!!!!!!!!
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

MAZI TOY , KAI ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΛΟΗΓΟΣ ΤΟΥ ............... :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΜΩΣ, ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΘΕΛΕΙ............ :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :( :( :(
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Ιουν 01, 2009 12:37 am

Και πριν πεσω ..........γιατι ειμαι πτωμα στην κουραση , θα ηθελα να πω κατι στον Επικουρο......

Φιλε Επικουρε , ΣΥΓΝΩΜΗ , μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου για την θεση που πηρα !!! :sorry: :sorry: :sorry:

Ηθελα να τρεξω και για σενα σημερα , στον ειχα αφιερωσει τον αγωνα αλλωστε, αλλα δεν μου βγηκε !!!
θα ηθελα να ξεχασεις τον αγωνα μου και να με αφησεις να σου αφιερωσω μια αλλη φορα κατι πιο σημαντικο
απο την τιποτενια 7η?? θεση μου !!! :sorry: :sorry: :sorry:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιουν 01, 2009 1:25 am

απο την τιποτενια 7η?? θεση μου !!

Εδώ Γιάννη θα τα "χαλάσουμε" :angry:

και στην τελευταία θέση ναρχόσασταν το βραβείο το έχετε πάρει μόνο και μόνο απο την συμμετοχή και το κουράγιο σας...

και βεβαιως πολυ θα ηθελα αυριο ναρχόσουν να δοκιμαζες το κοντοσουβλι ποίημα :lol: :lol: :lol: για ρα επινίκια...ξερω ομως οτι εισαι μακρυα.....

οσο γαι τον επικουρο...μαρακι δεν τον παιρνεις αυριο το βραδυ μαζι??(αν μπορει βεβαια) 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Ιουν 01, 2009 8:52 am

stakyr έγραψε:
βασικα στο τελος θα σε ρωτησω αν θα ξανατρεξεις σε εντουρο.....

Βασικα στο τελος θα σου απαντησω : ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο GREK !!!!!!!!!!!!!
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

MAZI TOY , KAI ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΛΟΗΓΟΣ ΤΟΥ ............... :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΜΩΣ, ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΘΕΛΕΙ............ :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :( :( :(

Kαλημερα πρωτα απο ολα.
Κατα δευτερον ...θα θυμωσω :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Και κατα τριτον : Μια κακια στιγμη...μια κακια συγκυρια...η και μια κακια μερα ακομα
δεν μπορουν να χαλασουν φιλιες,γνωριμιες και παρεες (τουλαχιστον εδω!!!!!!!!!)
Και πιο σωστα ουτε δυο κακιες στιγμες...δυο κακες συγκυριες...η και δυο κακιες ημερες
και ουτε πεντε ..........και ουτε δεκα..............

Και για να το καταλαβεις Γιαννη,ποτε ειναι ο επομενος αγωνας ρε παιδια????????? :drum: :drum:
:drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Ιουν 01, 2009 9:19 am

Να πω και εγω δυο λογια:
Πραγματικα καλος ο αγωνας,με παρουσια, με κοσμο,με οργανωση
Οι ειδικες φαρδιες,μεγαλες,αγριες,κοσμος παντου,εξυπηρετηση παντου.
Παρουσια παντου.διασωστες παντου,δωρακια, φαγωσιμα και νερακια αφθονα.
Αν τα ειχαμε καταφερει και στο προβλημα που προεκυψε με τον Ηλια θα ηταν ολα αψογα(για εμας)
Στον αγωνα τωρα, δυο χασιματα μικροτερα και ενα ...τεραστιο που μονο με την βοηθεια του takisp
ξεπερασαμε σιγουρα θα τον ειχαμε απολαυσει περισσοτερο.(αλλα ετσι ειναι οι αγωνες)
Το λεει και η λεξη αλλωστε (Αγωνας)
Μπραβο στον mytho-maria που μας εβγαλαν ασπροπροσωπους!!!! :u-: :u-: :u-:
Μπραβο στον takisp-xristo που τον ευχαριστηθηκαν :clap: :clap: :clap: :clap:
Μπραβο στον Hlias-Νtepy που τολμησαν (την επομενη δεν θα εχουμε προβλημα) :clap: :clap:
Και το μεγαλο μπραβο στην ομαδα υποστηριξης (32,g.p,Μαρια,Χρηστου μετα της συζυγου)

Και μην ξεχασουμε και το κινητο συνεργειο, τον Ηλια,που ηρθε απο το Μεσσολογγι για
να μας βοηθησει :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Ιουν 01, 2009 9:29 am

Γιαννη :cuss: γραφοντας ετσι,δεν μπορω να σε πειραξω.
:angry: :angry: :angry:
Το μονο λαθος ηταν που δεν πηρες σακουλα να μαζεψετε χορτα.
Ασε που ειχε και πορτοκαλια αβερτα.
Ο Δακης οσο και να τον παρακαλαγα δεν σταματαγε.
Ρε σταματα να μαζεψω παπαρουνες.....τιποτα αυτος,ρε να παρουμε δυο τρια πορτοκαλια....τιποτα.
Μου σπασε τα νευρα.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Να πω και εγω τωρα τα δικα μας.
Κριμα που δεν ειχαμε καμερα μεσα στο αυτοκινητο.
Τρελαθηκαμε στο γελιο.
Ο Δακης προσπαθουσε να μην αγχωσει εμενα γιατι του ειχα ταξει οτι με το πρωτο γκρρρρρ,εχω πεταξει στυλους, road book,και οτι αλλο βρω και την εχω κανει για παραλια,εγω προσπαθουσα να μην αγχωσω τον Δακη μπας και δεν το καταλαβει οτι εχουμε αγωνα και εγινε εκει μεσα τοοοοοο σοου. :lol:
Με το καλημερα σας η πρωτη ειδικη.....πολλα τα γκαπ αλλα ενα ηταν πολυυυυυυ καλο. :stupid:
Με το που τελειωσε η ειδικη,βγαινουμε να δουμε τις ζημιες.
Η δεξια ροδα πηγαινε βολτες,ειχε ξεβιδωσει το ψαλιδι και στεκοταν σε μιση βιδα και μαζι με αυτο παντου υπηρχαν υγρα φρενων,ειχαν κοπει και τα σωληνακια των φρενων.
Εκει απογοητευτηκαμε και οι δυο μας,γιατι καταλαβαμε οτι επρεπε να εγκαταλειψουμε. :cry:

Συνεχιζουμε μεχρι να ξεμεινουμε ?με ρωταει
Εχω μπει ηδη και εχω δεθει. :lol: :lol:
Και ξεκιναμε.....σιγα σιγα με το αυτοκινητο να κανει σαν κουδουνιστρα,με την ροδα να την νοιωθω να μου κοπαναει τα ποδια και με συνεχεις στασεις για να προσθετουμε υγρα στα φρενα,για να εχουμε μπας και χρειαστει να σταματησουμε. :lol: :lol: :lol:
Με τον χαρο να παλευει με ολους τους Αγιους πανω απο το αυτοκινητο,ξεκινησαμε για εναν αγωνα,χωρις αυριο.
Στην διαδρομη καποια στιγμη του λεω,
Ρε πατα το λιγο να κερδισουμε λιγο χρονο και μου λεει,
Αν φυγει η βιδα θα φερουμε 10 τουμπες και δεν θα βρουν τιποτα....να το πατησω?και σε εντελως φυσικο τονο του λεω...
Βρε κοψε πια μην τρεχεις ετσι.
Καταφερα με και φτασαμε στην επομενη ειδικη,την καναμε με αρκετα καλο χρονο,συνεχισαμε τον αγωνα καναμε και την τελευταια και τερματισαμε δευτεροι με 3 δευτερολεπτα διαφορα απο τον πρωτο.
:bow: :bow: :bow: :bow:
Να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Δακη,για το πεισμα του να μην εγκαταλειψει,για το κουραγιο του να οδηγει χωρις τιμονι και χωρις φρενα.
Βεβαια δεν πιστευω σημερα να εχει χερια. :lol:
Να πω μπραβο για το αυτοκινητο που με τοση ζημια καταφερε και τερματισε και εκανε και ολες τις ειδικες.
Δεν γινονται αυτα.
:bow: :bow:
Να πω μπραβο και σε μενα που ξεροντας οτι δεν εχουμε χρονο για καθυστερησεις,προσπαθησα να μην κανω κανενα λαθος.
Πιστευω οτι εχτες αποδειχτηκε τελικα οτι και τα τρια εχουν το ρολο τους. :u-:
Γιατι ενα απο τα τρια να μην λειτουργουσε ....δεν θα τελειωναμε τον αγωνα.
:party: :party: :party: :party:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Ιουν 01, 2009 10:46 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
Ο ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.
ΝΟΜΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΠΩΣ Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΧΙΛΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 80 ΧΛΜ ΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΤΗ ΦΛΑΤΖΑ ( ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ).
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 155 ΧΛΜ ΚΑΙ 3 ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΠΑΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΑΣ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΗΝ FIRST LADY ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΟΚ ΧΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 155 ΧΛΜ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΠΟΓΩΗΤΕΥΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
ΘΕΛΟΥΜΕ 20 ΧΛΜ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ.
4 ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ. ( ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 4 ΛΕΠΤΑ) :lol:
ΜΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΛΕΩΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ;)
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΒΑΦΟΥΜΕ :lol:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΗΠΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ FUN ΧΡΕΙΑΖΩΤΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΤΑΚΗ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ STAKYR ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.
ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ FUN ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
ΜΑΡΙΑ YOU ARE FIRST LADY :bow: :bow: :bow:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Ιουν 01, 2009 12:41 pm

να πω και εγω λιγα λογια για των αγωνα λιγα ομως γιατι τα πολλα θα τα πουμε το βραδυ........
εκινηση 4 απο 1 φαρινα λες και παμε για μπανιο : ολη η παρεα μες την τρελη χαρα,μεχρι να φτασουμε ειχαμε τρελλαθει στα γελια,κατα της 7 παρα φτανουμε ΝΑΥΠΛΙΟ και πανε τα ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ για Τ.ΕΛΕΓΧΟ,.ΟΛΑ Ο.Κ. αφου αρχισανε αλλοι τις δημοσιες σχεσεις αλλοι για καφε και αλλοι βολτα με τα αλογα ειπαμε να παμε για φαγητο.....και εκει που τρωγαμε και :drunk: περνουν των ηλια τηλ. και του λενε οτι σε κοψανε απο τον Τ.ΕΛΕΓΧΟ (αυτο εγηνε στης 11 το βραδυ !!!!!!!!)φυγαμε ολοι να παμε να δουμε τη εγινε τα λογια ειναι περιτα γιατι χρειαζετε πολλη ωρα για κουβεντα,να φανταστητε φυγαμε απο την γραμματεια στης 2 τα ξημερωματα και μια αποφαση του ηλια να μην ΤΡΕΞΗ.........στα του αγωνα τωρα .......ρανεβου ολοι 7 στην εκινηση ,ενα καφεδακι και 9;20 GOOOOOOO. εχω φυγει με των χρηστο νωρητερα να παμε πρωτη ειδικη ,εμενα επειδης ηταν το πρωτο εντουρο τα περιμενα αλλιως ..........λεμε για ΣΠΑΣΤΗΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.φτανουν τα πρωτα και ξεκινανε.η διαδρομη δυσκολη και τεχνικη τα δικα μας πληρωματα πηγαν τελεια σχεδον στην πενταδα.....αναφορα εχω για των grek..υπαρχη λουμπα με ενα καλο γιαααααπ μετα ανηφορικο με κλειστη αριστερη και στη συνεχεια κατηφορικη με δυο καλα χαντακια καπακι κλειστη εως πολλυ κλειστη αριστερη και παλλι 2-3 χαντακια........σκαει ο grek με παρα πολλη καλο χρονο παλευε αλλα ολα καλα μεχρι τα 2-3 χαντακια :lol: χωνετα στο δευτερο τουσηκωνει τα μουτρα και πεφτει και καρφωνετε στο 3 χαντακι,αφου να φανταστειτε οτι το pajero αντι να πεταχτη μπροστα των τιναξε πρως τα πισω !!!!!!!!!!!!!!!αυτως και ο λογος που αργησαν να συνελθουν :lol: :lol: :lol: πανε τερματισμο με πολλη καλο χρονο....TAKISP αρκετα γρηγορος με 10 δευτ. διαφορα και με ενα ΠΕΤΑΓΜΑ στο γιαπ που εκανε ολο τον κοσμο να φωναζει για αρκετη ωρα....mythos :bow: αρκετα καλος σε ολα τα κομματια εξου και η δευτερη θεση στην νορμαλ......τους συνοδηγους δεν τους ξεχασα απλα δεν εχω να πω κατι το ενδιαφερον............ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΕΥΧΩΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ :party: :party: :party:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Ιουν 01, 2009 1:59 pm

3 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης