από stakyr » Κυρ Μάιος 31, 2009 11:58 pm
Καλησπερα και απο εμενα................
Δυστυχως σημερα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος.......
Αλλιως ειχα φανταστει αυτον τον αγωνα......και αλλιως μου βγηκε .........
Να τονισω βεβαια οτι ειναι η πρωτη φορα που ετρεξα σε enduro και δεν καταλαβα καλα-καλα τι ζητουσαν απο εναν συνοδηγο......
Μεχρι να μπω στο κλιμα ,μου ερχεται μια κατραπακια στην πρωτη ειδικη....( με συγχωρητε για την εκφραση αλλα ΕΚΛ@Σ@ μεντες !!!)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!!! ΠΟΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ?????? Αυτη ηταν για γελια !!!! ΕΔΩ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!!
Ο GREK ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ .......ΕΓΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΑΝ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!! ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ TERATRIP !!!! ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ !! ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΖΗΜΙΑ !!! Οταν τελειωσε το σφυροκοπιμα ,βρεθηκαμε εξω απο την ειδικη με την αδρεναλινη μου να εχει κτυπησει κατακοκκινα και τον grek να μου ζηταει πορειες , χρονους ,αποστασεις ,την μανα μου και τον πατερα μου ..........
που ειναι το χρονομετρο ??? που ειναι το rb ??? που ειναι το teratrip ??? που ειμαι εγω ??? οοοεεεεεοοοοο......
Ειχα χασει τα αυγα και τα πασχαλια , μαζι με τα παραπανω..........
παμε να ξεκινησουμε και εγω να λεω τις αποστασεις με ορολογια χρονομετρου και τον χρονο με ορολογια αποστασεων .....ΑΛΛΑΛΟΥΜ !!!! Ο GREK ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ !!!! Να μην μπορει να καταλαβει τιποτα.... Και εκει που λιγο αρχιζω να συνερχομαι και να μπαινουμε σε μια σειρα.....να το, το δευτερο σοκ.......
Σε μια τουλουμπα ,διπλα σε μια εκκλησια ειχε το rb 3 δρομους !!!! εμας δεν μας αρεσε ΚΑΝΕΝΑΣ και πηγαμε απο τον 4ο !!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ RB !!!!Εκει αρχισαν τα ωραια !!! Τι ελιες , τι θυμαρια, τι λογκους και ραχουλες , ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΛΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ !!! ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 25λεπτο 4X4 ΕNDURO ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ,ΞΑΝΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!Αναψαμε ενα κερι στην Παναγια την Οδηγητρια και φυγαμε για να βρουμε τον δρομο μας ....... ΑΜ ΔΕ !!! ΞΑΝΑ ΣΑΡΔΑΜ ΕΓΩ ....ΞΑΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ο GREK .......ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ 2η ειδικη με 22 λεπτα καπελο !!! ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!
......................
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..............
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt