ΤΕΤΑΡΤΗ 18/6/08

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΤΕΤΑΡΤΗ 18/6/08

Δημοσίευσηαπό epicurus » Παρ Ιουν 20, 2008 12:23 am

Πραγματικά όμορφη η χθεσινή συντροφιά από την οποία έλειψαν φυσικά και ο pajerinho και ο grek.
Αλλά παιδιά μην ανησυχείτε. Το ξέρετε εξάλλου ότι τέτοιες βραδιές θα γίνουν ξανά και ξανά.
Ευχαριστούμε τα παιδιά από τον Πειραιά για την ευχάριστη έκπληξη να παραβρεθούν και να γνωριστούμε και από κοντά.
ΡΑVMK3 βάλε μπροστά τον σχεδιασμό για την εκδρομή στα Γρεβενά.

:D
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ και ξερό ψωμί!
Άβαταρ μέλους
epicurus

Δημοσίευσηαπό ΡΑVMK3 » Παρ Ιουν 20, 2008 9:39 am

epicurus απο τώρα ηδη έχω ξεκινήσει τις δολοπλοκίες στην δουλεία για να τα καταφέρω. Τώρα για μας είναι δύσκολη περίοδο όπώς σου είπα και στην συνάντηση αλλά πιστεύω να τα καταφέρω :idea:
ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ!!!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΡΑVMK3

Δημοσίευσηαπό acha » Παρ Ιουν 20, 2008 10:52 am

mat έγραψε:Όταν φτάσαμε στην καντίνα με το Μάκη κατά τις 22:00 χάρηκα πολύ που είδα ένα μεγάλο τραπέζι και όλοι εκεί στην ώρα τους, μια ωραία παρέα. Η μεγάλη μου απογοήτευση ήρθε όταν είδα ότι στο τραπέζι καθόταν και ο acha... τον οποίο περίμενα να βρω στη θάλασσα με στημένα ήδη τα καλάμια για να ψαρέψουμε! :cry:
Μου υποσχέθηκε πως θα πάμε αύριο όμως και ηρέμησα :roll:
Εύχομαι η παρέα κάθε φορά να μεγαλώνει και να περνάμε πάντα όμορφα!

Υ.Γ. Όσοι έμειναν μέχρι τις 01:30 απόλαυσαν ένα άκρως Κεφαλλονίτικο ρεσιτάλ γέλιου από τον gor-gor και τον makis_4 !

mat... συγνώμη για προχθές, αλλά λίγο η Εθνική που την έδειχνε η τηλεόραση, λίγο το ότι είχε πάρα πολύ κόσμο η περιοχή δεν είχα μυαλό για να βάλω τα καλάμια σε δράση... όμως όπως σου υποσχέθηκα, σήμερα θα του δώσουμε να καταλάβει!

Για το πώς περάσαμε.... τι άλλο να πώ... είχα σκοπό να γράψω χθές αλλά κάθε φορά που πήγαινα να γράψω όλο και κάποιος με προλάβαινε... οπότε πλέον με έχουν καλύψει...
Ένα ευχαριστώ στον ΡΑVMK3 και την παρέα του, που αν και δεν μας ήξερε ήρθε απο Πειραιά για να μας γνωρίσει και να περάσουμε όμορφες στιγμές... Το εκπληκτικό... Επέστρεψε το ίδιο βράδυ Πειραιά!
Όσο για τα Γρεβενά... μείνε συντονισμένος.... :)

ΥΓ. Αν σας πώ ότι απο το γέλιο που έριξα με τους "Κεφαλλονίτες" με πόναγε η κοιλιά μου, θα με πιστέψετε...?
Ρεσιτάλ απο τις 12¨45 μέχρι τις 01¨30!
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες