ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ......

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ......

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Μάιος 20, 2009 1:14 pm

εγω απλα θεορησα λογικο να μην κατσο να ασχωληθο απο την στιγμη που λεγατε να μπη και ενας γρηγορος,το σωστο θα ειταν να επερνα το δικο σου για να βλεπαμε πια θα ειταν και η διαφορα......σκεψου να εμπενα με τα 115 αλογα και να εκανα 1,18 !!!!!! θα ειταν μεγαλη !!!!!!!!!!!! ξεφτηλα και σηγουρα θα το εκανα απλα δεν μπηκα στων κοπο να κατσο να ασχωληθο.................εσυ θεωρησες σωστο να κοντραρεις τα 250 που εχεις κατο απο το καπο σου με τα 75 αλογακια του vitara και η ολοι ειρωνια ειταν που καμαρωνες οτι κατι ΕΚΑΝΕΣ :lol: :lol:[/quote]

ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ 1.10 ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 250 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ( ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ) ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ :lol: :lol: :lol:
ΟΟΟΟΟΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ Η ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ :lol: :lol: :lol:[/quote]

ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΙΟ ΤΑ ΕΣΤΟ 300-400-500 ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 70-80 ΤΟΥ VITARA.....οσο για εμενα δεν προκαλεσα αλλα με προκαλεσατε......στο εχω ξαναπει χερια εχω αμα θες ελα να τα δοκιμασεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap2:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Μάιος 20, 2009 1:14 pm

maria έγραψε:Αχ να μην εχουμε κανα niva μαζι.....να δω θα μιλαγες τωρα?
:lol: :lol: :lol:

ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑ.
ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. :lol: :lol: :lol:
ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΩΡΕ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΙΩΝΕΚΤΙΚΑ :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Μάιος 20, 2009 1:24 pm

DIMITRISS32 έγραψε: ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΙΟ ΤΑ ΕΣΤΟ 300-400-500 ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 70-80 ΤΟΥ VITARA.....οσο για εμενα δεν προκαλεσα αλλα με προκαλεσατε......στο εχω ξαναπει χερια εχω αμα θες ελα να τα δοκιμασεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap2:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΤΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ;)
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΒΙΤΑΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ. :clap:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ;)
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΧΩΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
ΤΟΠΟ - ΤΕΡΕΝ - ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΤΕ. :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Μάιος 20, 2009 1:28 pm

mythos έγραψε:
DIMITRISS32 έγραψε: ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΒΙΤΑΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ. :clap:

Φιλαρααακι συγνωμη κιολας αλλα ειπαμε θα εχανα αν εκανες κατω απο 1,20.
Αρα ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:party: :party: :party: :party:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Μάιος 20, 2009 1:41 pm

οκ.εισως να εχεις δικιο........................γιατι δεν εχεις καταλαβει οτι τωση ωρα μιλαω για το καλο σου.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ.......
ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...................................................................

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ και ας εχω 115 αλογα :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Μάιος 20, 2009 1:43 pm

maria έγραψε:
mythos έγραψε:
DIMITRISS32 έγραψε: ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΒΙΤΑΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ. :clap:

Φιλαρααακι συγνωμη κιολας αλλα ειπαμε θα εχανα αν εκανες κατω απο 1,20.
Αρα ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:party: :party: :party: :party:

ΜΑΡΑΑΑΑΑΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 1.20 ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΤΑΡΑ ΕΚΑΝΕ 1,48.
ΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΚΑΝΑ 1,23 ΑΡΑ ΕΧΑΣΑ :( :cry: :cry: :bow:
Larry Flynt, 1942
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Μάιος 20, 2009 1:45 pm

DIMITRISS32 έγραψε:οκ.ισως να εχεις δικιο........................γιατι δεν εχεις καταλαβει οτι τοση ωρα μιλαω για το καλο σου.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ.......
ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...................................................................

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ και ας εχω 115 αλογα :lol:

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟ...
:u-: :u-: :u-:
Larry Flynt, 1942
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Μάιος 20, 2009 1:47 pm

τι λετε για λιχουδια τωρααααααααααα
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Μάιος 20, 2009 1:55 pm

Φυγαμε!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Μάιος 21, 2009 9:31 am

mythos έγραψε:

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟ...
:u-: :u-: :u-:

πρεπει να βρεθουμε ολοι μαζι για να δουμε ποσοι μαζευωμαστε.......
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες