maria έγραψε:Ωρε εχει vitara !!!
![]()
![]()
Αυτό λέω και εγώ, έχει vitara και αδικείται.
Μόλις καβάλησε ένα γρήγορο εργαλείο ο άνθρωπος έσπασε τα χρονόμετρα. Με το vitara που να πάει....
maria έγραψε:Ωρε εχει vitara !!!
![]()
![]()
mythos έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1.23
pajerinho έγραψε:Με το vitara που να πάει....![]()
![]()

maria έγραψε:mythos έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1.23
Nαι αν το εκανες καμια 20αρια φορες ακομα ...ισως και να επερνες και τον Χρηστο με το vitara
![]()
![]()
![]()
mythos έγραψε:DIMITRISS32 έγραψε:ακριβος.................φυσικα και εμενα που αναδικτικα γρηγορος κατα τα λεγωμενα ολων οποτε δεν υπηρχε και λογος να χρονομετριθο.............
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1.23
ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ![]()
DIMITRISS32 έγραψε:mythos έγραψε:DIMITRISS32 έγραψε:ακριβος.................φυσικα και εμενα που αναδικτικα γρηγορος κατα τα λεγωμενα ολων οποτε δεν υπηρχε και λογος να χρονομετριθο.............
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1.23
ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ![]()
εγω απλα θεορησα λογικο να μην κατσο να ασχωληθο απο την στιγμη που λεγατε να μπη και ενας γρηγορος,το σωστο θα ειταν να επερνα το δικο σου για να βλεπαμε πια θα ειταν και η διαφορα......σκεψου να εμπενα με τα 115 αλογα και να εκανα 1,18 !!!!!! θα ειταν μεγαλη !!!!!!!!!!!! ξεφτηλα και σηγουρα θα το εκανα απλα δεν μπηκα στων κοπο να κατσο να ασχωληθο.................εσυ θεωρησες σωστο να κοντραρεις τα 250 που εχεις κατο απο το καπο σου με τα 75 αλογακια του vitara και η ολοι ειρωνια ειταν που καμαρωνες οτι κατι ΕΚΑΝΕΣ![]()
maria έγραψε:Δεν πα να λες οτι θες.
Η πρωτη πιανει ολοι ετσι συμφωνησαμε.
Α!!!! ξεχασα...
εκ του Διοικητικου Συμβουλιου....
Μαιρη
![]()
![]()
![]()
mythos έγραψε:ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΥΝΦΩΝΗΣΑΤΕ?
ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ?![]()
![]()
![]()
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ DR ΕΚΑΨΕ 2 ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 1"![]()
![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες