εχω την εντηπωση πως αυτη με το ροζ θα δυσκολευτη λιγο !!!!!!!!!!!!!!!!!!
παντως μαρια αμα ειναι ελευθερες οι κολητες σου κανωνησε κανα βραδυ να παμε για κανα φαγητο εξω........εχω περιεργεια !!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
κοιτα θα αναγκαστο να το κανω γιατι θελο να ψησω αυτη με το μαυρο που κανει διαδρομο..καταλαβες.!!!!!!!για τη θεα σου λεω,να την παρω να παω στον επικουρο για να μειν ειμαι με αδεια χερια που ξερεις μπωρει να των κανει να ξεχασει των πονο του.........
ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΣΑΖΩΜΑΣΑΖ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Mμμμ!! μου φαινεται λιγο δυσκολο να καταφερουμε να την ανεβασουμε στον δευτερο οροφο. Ασε που αν πεσει πανω του ,θα κανει κανα χρονο να βγει απο την ορθοπεδικη.