ΤΕΤΑΡΤΗ 18/6/08

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΤΕΤΑΡΤΗ 18/6/08

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τετ Ιουν 18, 2008 3:06 pm

AA!!!!!!

και επειδι το γραφει στο πρωτο post,το ξαναγραφω στο τελευταιο

το ραντεβου ειναι απο 9,00 και μετα. ( οτι ωρα μπορει ο καθενας.)

1. acha
2. palidim(γιατι επηξα απο τους σεισμους)
3. takisp - maria
4. depi - xristos
5. basilis
6. gor-gor
7. grek+kων/νος
8. gmak+οικογενεια
9. pajino+maria
10. makis - matina
11.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Ιουν 18, 2008 3:45 pm

Τάκη...μην ξεχάσεις να μην φέρεις μπύρες.
Ευτυχώς έχει εκεί. :D
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Ιουν 19, 2008 1:05 am

οπως παντα..παω σχεδον πρωτος..φευγω πρωτος...τι να κανεις....Γιαννακης ειναι αυτός..

μαζευτηκαμε γυρω στα 30 ατομα... :shock: :shock: μεχρι και ο Πειραιας μας τιμησε με την παρουσια του...νασαι καλα Δημητρη με την οικογενεια σου, την επομενη φορα ομως να ερθεις με διανυκτερευση γιατι οσο και να το κανεις 400 και κατι χιλιομετρα πηγαινε ελα...ειναι κομματι επικινδυνο και ιδιως την νυκτα...

χαρηκαμε που σε γνωρισαμε και απο κοντα, και μεινε συντονισμενος..τωρα που εγινε η αρχη ποιος μας πιανει...

Περασαμε υπεροχα με την πλακα μας, την δροσιτσα μας την απλα μας τα σουβλακια μας τις μπυρες μας και τα κεμπαπ μας(γκορ γκορ ακουει?)...ειμασταν σιγουροι και ασφαλεις απο σεισμους μιας και εκτος οτι ειμασταν στην πλαζ..ειχαμα και εναν ειδικο στους σεισμους(palidim μετα οικογενειας) αλλα και εναν πολιτικο μηχανικο που εχει βαλθει να μου πουλησει το βιταρα(mat ακουει?)

ηταν και ευκαιρια να κανονισουμε τις τελευταιες λεπτομερειες για τον αγωνα στο πορτοχελι.Δακης και Ηλιας ολα τα λεφτα...Δακη αυτο με τον αλβανο ισχυει...νοηται οτι θα σου δωσω και την ρεζερβα

Ηχηρές απουσίες αλλά οχι αδικαιολογητες ηταν του grek και του πατζερινο λογω δουλειας...να ξερουν ομως οτι τους μελετησαμε πολλες φορες :roll: :roll: :roll: :roll:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό acha » Πέμ Ιουν 19, 2008 2:40 am

Όντως η βραδιά υπέροχη... η παρέα μεγάλη...
αλλά και η κούραση αρκετή... οπότε πάω για ύπνο και αύριο σας υπόσχομαι περισσότερες λεπτομέριες και πάνω απο όλα περισσότερες φωτογραφίες....
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό pajino » Πέμ Ιουν 19, 2008 1:26 pm

Καλημέρα σε όλους !!!

Ενδιάμεσα στο ''τρέξιμο'' πολλαπλών υποχρεώσεων που διανύω, καταφέρνω να γράψω στο φόρουμ μετά από αρκετές μέρες, με αφορμή την χθεσινή συνάντηση μας, καθώς επίσης και την παρουσία του φίλου Δημήτρη PAVMK3 που μας τίμησαν με την παρουσία τους η οικογένεια του και η παρέα του από τον Πειραιά!!!!
Να ' στε όλοι καλά και να χαίρεστε την γλυκιά σας Ελισάβετ !!! 8-) 8-) 8-)

Όλα, όπως πάντα άλλωστε, ήταν υπέροχα είχαμε την άπλα μας, τη πανσέληνο, τη γέφυρα, τις παγωμένες μπύρες μας, τα σουβλάκια μας, τη δροσούλα μας, το γέλιο μας, τη κουβέντα μας για τα αυτοκίνητα , τις βόλτες-εκδρομές , τον αγώνα (Δάκη θα έρθεις ; ;) ), ακόμη και επιστημονικού ενδιαφέροντος κουβέντα, με αφορμή το σεισμό μιας που στην συντροφιά μας ήταν ο αγαπητός Palidim (μετά της οικογενείας του), και έλυσε αρκετές απορίες μας είναι γεγονός ...

Το ότι μετά από το πολύ τρέξιμο όλων μας, μπορούμε και ξεφεύγουμε έστω και για λίγο από τη καθημερινότητα και την ρουτίνα απολαμβάνοντας έστω και τη στιγμή, για να επιστρέψουμε σπίτια μας 35+ άτομα, ο καθένας γεμάτος και ξεκούραστος με αυτό που πέρασε χωρίς παρεξηγήσεις και σου πα - μου πες , ήταν και θα είναι ο στόχος μας !!! 8-)

Να μας έχει ο Θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε... 8-) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Ιουν 19, 2008 1:51 pm

Το ότι μετά από το πολύ τρέξιμο όλων μας, μπορούμε και ξεφεύγουμε έστω και για λίγο από τη καθημερινότητα και την ρουτίνα απολαμβάνοντας έστω και τη στιγμή, για να επιστρέψουμε σπίτια μας 35+ άτομα, ο καθένας γεμάτος και ξεκούραστος με αυτό που πέρασε χωρίς παρεξηγήσεις και σου πα - μου πες , ήταν και θα είναι ο στόχος μας !!!

Να μας έχει ο Θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε...

τα ειπες ολα πατζινο. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό admin » Πέμ Ιουν 19, 2008 4:38 pm

Φωτογραφίες απο την συνάντηση, όπως μας τις έστειλε η mat...
http://www.4x4fun.gr/index.php?option=c ... &Itemid=65
admin
Site Admin

Δημοσίευσηαπό ΡΑVMK3 » Πέμ Ιουν 19, 2008 4:53 pm

Παιδιά και εγώ σας ευχαριστώ απο την πλευρά μου για την φιλοξένεια και την όμορφη παρέα που γνώρισα,ήσασταν ολοι ευγενικοί και άνθρωποι με κέφι και ζωντάνια. Το γέλιο που κάναμέ και ότι η μικρή μου Ελισάβετ ξεφάντωσε και ευχαριστήθηκε παιχνίδι με την καρδιά της τα 400χλμ για να περάσεις τετοιες στιγμές δεν λένε τίποτα. Πάλι σας ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία την επόμενη συνάντηση.
ΦΙΛΙΚΑ ΡΑVMK3
ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ!!!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΡΑVMK3

Δημοσίευσηαπό mat » Πέμ Ιουν 19, 2008 6:10 pm

Όταν φτάσαμε στην καντίνα με το Μάκη κατά τις 22:00 χάρηκα πολύ που είδα ένα μεγάλο τραπέζι και όλοι εκεί στην ώρα τους, μια ωραία παρέα. Η μεγάλη μου απογοήτευση ήρθε όταν είδα ότι στο τραπέζι καθόταν και ο acha... τον οποίο περίμενα να βρω στη θάλασσα με στημένα ήδη τα καλάμια για να ψαρέψουμε! :cry:
Μου υποσχέθηκε πως θα πάμε αύριο όμως και ηρέμησα :roll:
Εύχομαι η παρέα κάθε φορά να μεγαλώνει και να περνάμε πάντα όμορφα!

Υ.Γ. Όσοι έμειναν μέχρι τις 01:30 απόλαυσαν ένα άκρως Κεφαλλονίτικο ρεσιτάλ γέλιου από τον gor-gor και τον makis_4 !
Άβαταρ μέλους
mat

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Ιουν 19, 2008 8:53 pm

Να 'μαι και εγώ μετά από μακρόχρονη απουσία.
Δεν έγραψα για κάποιες μέρες, αλλά η απουσία μου είναι δικαιολογημένη.
3ήμερο στη Ζάκυνθο (super 3ήμερο!!!) και ανώμαλη προσγείωση στην Πάτρα με τις δουλειές να με κυνηγούν!!!
Αν και στενοχωρήθηκα πολύ, ήταν αδύνατον να έρθω στην χθεσινή συνάντηση.
Τώρα που βλέπω και τις φωτογραφίες στενοχωριέμαι ακόμα περισσότερο που έλειπα.... :(
Ελπίζω να δοθεί σύντομα η ευκαιρία να γνωριστούμε με τα παιδιά απ' τον Πειραιά :P , να τα πούμε με τον palidim (που έχω καιρό να τον δω) και γενικά να κάνουμε μία επανάληψη της χθεσινής βραδιάς ;)
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες