Επεστρεψα σημερα και εγω .......................... διαβασα για τα κατορθωματα του Ηλια και του Σταματη και θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου και στους δυο !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ .... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ........ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.........
Βεβαια και εγω δεν εμεινα παραπονεμενος.................. πηρα το 1ο βραβειο στον διαγωνισμο του Πορου και ετσι εκανα πραγματικοτητα την επιθυμια μου να αφιερωσω το κυπελο αυτο στον grek και στην παρεα του fun............
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε.Theodore Roosvelt
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
παμε θαλασσα -ποταμι !!! εκει θα βαλω φωτο απο Πορο !!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε.Theodore Roosvelt