σε συνεχεια του θεματος που ανοιξα, να σας περιγραψω εν ταχυ το τριημερο μου...ξεκινησαμε σαββατο πρωι για καλαματα οικογενειακως μαζι και ενα ψοφιο ποντικι...περιττο να σας πω ατμοσαφαιρα...
φτασαμε κατα τις 12,00 οπου ςστην παραλια ειδα το γνωστο και μη εξαιρετεο cherokee του φιλου μου του σκαρτου που γυρνουσε απο μπανιο...μετα τις απαραιτητες κορνες καθοτι ειχαμε τηλεφωνηθει κιολας πηγαμε στο ξενοδοχειο οπου και συναντησαμε το εταιρο ζευγαρι που ειχαμε κανονισει.και τα δυο ζευγαρια με παιδια 1 χρονου

...
μιλησα και τηλεφωνικως με τον παναγιωτη για να συναντηθουμε εντος του τριημερου αλλα δεν σταθηκε δυνατο για δυο λογους..
1 διοτι δεν πετυχαμε το σωστο timing
2 διοτι εγω δε ειχα υπολογισει ενα ασταθμητο παραγοντα...και αυτος ηταν τι αλλο? το παιδι...πρωτη μου φορα σε καλοκαιρινες διακοπες...εριξα το τρεξιμο και το κυνηγητο της αρκουδας..ουτε εναν καφε με την ησυχια μου δεν ηπια....

ποσο μαλλον να κανονισω και ραντεβου...χαλαλι του ομως
αστε ρε παναγιωτη....θα βρεθουμε...παλι στην καλαματα θα ειομαι σε 20 μερες

αρκει που υπαρχει θεληση και κατανοηση
περιττο να σας πω οτι ειχαμε τα μπανια μας τα κυνηγητα μας τιες νυκτερινες τσαρκες μας...εεεε και με λιγη προσπαθεια βρεθηκαμε και με τους υπολοιπους καλαματιανους και με τον σκαρτο..
ενταξει με τον γρηγορη ειχαμε βρεθει και το σαββατο το βραδυ, αλλα δεν ειπαμε και πολλα λογω του κυνηγητου που σας ελεγα...
την κυριακη ομως ναναι καλα τα παιδια ηρθανε ολοι στο ξενοδοχειο οπου ηπιαμε τα ποτακια μας τα ειπαμε καναμε την πλακα μας και καπου στις 1,30 εγω επιασα βαρδια...τα παιδια συνεχισαν την τσαρκα.
γενικως περασα πολυ καλα....ευχαριστηθηκα που ειδα και τους καλαματιανους και δωσαμε ραντεβου να τα πουμε σε καποια εκδρομη....για τον σκαρτο..νοειτε οτι χαρηκα που τα ειπα ΚΑΙ στην καλαματα...αλλα μην σας λεω και ψευτιες..εκδρομη δεν κανονισα μαζι του...

εεε δεν μπορει να ειναι διπλα σε ενα grant.....
ξεχασα κατι???
αααα το ποντικι...
εεε το ποντικι ακομα με συνοδευει...γυρισα στην πατρα με ανοικτα ολα τα παραθυρα...μουρλαθηκαμε στην σαπιλα
αυριο στην σουζουκι να δω τι θα γινει διοτι δεν υποφερετε