26/4/2009 ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: 26/4/2009 ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Δημοσίευσηαπό Navaxo » Κυρ Απρ 26, 2009 11:25 pm

palidim έγραψε:Οπως ειχαμε πει η σημερινη εκδρομη περιελαμβανε το πρωτο μερος της αναγωνριστικης της Μ Πεμπρης και μια εντελως νεα διαδρομη μιας και το δευτερο μερος της ανανωριστικης δεν ηταν ικανοποιητικο.
Η ευκαιρεια που μας δινοταν οτι ημασταν λιγα αυτοκινητα μας εδωσε τη δυνατοτητα να μπουμε σε ενα κομματι περι τα 17 χλμ με στενο δρομο μεσα σε πανεμορφο ελατοδασος που δεν χρησιμοποιειται συχνα.
Η εκδρομη ηταν μια απο αυτες που λεμε Gmakεικες. Gmakεικη αυτη την εποχή γιατι εαν ηταν νωριτερα θα υπηρχε πολυ λάσπη και χιονι βεβαια που ακομα υπηρχε αλιωτο σε μερικα ,λιγα σημεια του δρομου.
Πιστευω να την ευχαριστηθηκατε οσο και εγω.
Ευτυχως σημερα στην παρεα ηταν μονο ο Διονυσης οποτε οπως καταλαβαινεται και οι υπολοιποι χορτασμε, εως σκασαμε, στο φαγητο στο παλιο χανι της Ρερεσι.
Φωτογραφιες εστειλα στον admin μιας και δεν μπορεσα να τις ανεβασω στο imageshuk παρολο που τις μικρυνα το μεγεθος.
Που εισαι ρε stakyr να κανεις μια γλαφυρη και αναλυτικη περιγραφή.
Α stakyr και ο gmak και ο pajerinho δοκιμασανε την παγιδα σου μπηκαν βγηκαν χωρις το παραμικρο προβλημα. κατι πρεπει να κανεις.
Που ησασταν οι υπολοιποι να δειτε τον gmak να δοκιμαζει ενα trial κομματι να αφηνει το μισο αμξι εκει να τα καταφερνει και να χαμογελαει μεχρι τα αφτια.
Παει χαλασε και αυτος.

Αγαπητοί φίλοι και σημερινοί συνοδοιπόροι στην ΟΡΕΙΝΉ Ναυπακτία,καλησπέρα.

Δεν ξέρω αν είναι η χαρά του πρωτάρη που με έκανε να νοιόσω τοσο όμορφα σήμερα,αλλά ειλικρινά το ευχαριστήθηκα πολύ.
Συγκρίνοντας το που πήγαινα μόνος μου τόσο καιρό,με αυτό που έκανα σήμερα,διαπιστώνω οτι υπάρχει τεραστία διαφορά υπέρ της σημερινής μας εξόρμησης.

Σας ευχαριστώ για την αποδοχή που μου δείξατε και να ξέρετε οτι κάθε Παρασκευή που έρχομαι Πάτρα θα είμαι ''ετοιμοπόλεμος''.

Να έχουμε μια καλή και δημιουργική εβδομάδα!

LOYKAS
Γιατί ενω πάντα κοιτάζουμε...σπάνια βλέπουμε?
Navaxo

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Απρ 26, 2009 11:36 pm

Φωτογραφιες εστειλα στον admin μιας και δεν μπορεσα να τις ανεβασω στο imageshuk παρολο που τις μικρυνα το μεγεθος.

palidim δεν εχει ερθει τετοιο email στον admin ;)

Loyka καταρχας χαρηκαμε που σε γνωρισαμε... :u-: :u-: :u-:

και διπλα χαιρομαστε που σου αρεσε η εκδρομη και που το χαρηκες :u-: :u-:

καλη ανταμωση στην επομενη φορα!

υγ..μεχρι τοτε θα τα λεμε απο εδω :D
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Κυρ Απρ 26, 2009 11:45 pm

Παιδιά να εκφράσω κι εγώ την ευχρίστησή μου για την σημερινή εκδρομή!Το γεγονός ότι δεν ήμασταν πολλά αυτοκίνητα βγήκε σε καλό...Η διαδρομή ήταν καταπληκτική (μπράβο palidim!!!). :clap: Τόσο κι εγώ όσο κια ο φίλος μου Νίκος περάσαμε υπέροχα.Χάρηκα που σας γνώρισα κι από κοντά!Πάντα τέτοια να έχουμε... :u-: :u-: :u-:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό palidim » Κυρ Απρ 26, 2009 11:47 pm

Gmak τις ξαναστειλα
palidim

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Απρ 27, 2009 12:02 am

αυναντηση στην προβλητα του ριο επτα αμαξια...

αφου γνωρισαμε τον loyka και ξανασυναντησαμε τον αλλο Λουκα :D επεσε η σχετικη ενημερωση απο τον παλιντιμ για την διαδρομη...

ξεκινησαμε και βουρ για ανω χωρα Ναυπακτιας...

η διαδρομη οπως ειπα τα ειχε ολα...κροκαλα,λασπη,ποταμακια κλπ κλπ...

αφου μπηκαμε στο χωματοδρομο, χαζευαμε για καποιο διαστημα με την φυση και τα παιχνιδια της...καναμε και τις στασεις μας, μεχρι που ηρθε και η σειρα της δικης μας αναγνωριστικής...βεβαια πριν την αναγνωριστικη ειχαμε ενα τεστ στην παγιδα του στακυρ για να δω αν κολλησω...

αλλα....δεν κολλησα..οπως ειχα πει τα ηλεκτρονικα με βοηθησαν και βγηκα...

πιο ανετος ο πατζερινο...σαφως λογω υψους ειχε προσφυση και στους τεσσερις τροχους αντιθετως με μενα που οι δυο γλυφαν το στερεο κομματι, και οι ποδια απο κατω λειτουργουσε σαν οδοστρωτηρας

υγ..εκει πρωτοφανηκαν οι νεες δυνατοτητες του πινιν ψηλωμενο.. :shock:

μπαινοντας στην διαδρομη της αναγνωριστικης, απο την αρχη ειδαμε οτι ειχε λιγο θεμετακι, απο την αλλη ομως ηταν ακρως ενδιαφερουσα...αν θυμαμαι καλα σε καποια λακουβα η λασπη εφθασε το καπο...νεροφαγωματα πετρουλες κλπ κλπ..αλλα και μυρωδιες απο την φυση...ηταν υπεροχα....

μετα απο ωρα φθασαμε σε ενα πλατωμα και αφου ανασυνταχθηκαμε ερχετε ο πατζερινο και μου λεει...

"εχει δυο κομματακια..τα δοκιμαζουμε"??

τι να κανω ο ερμος...πηγα...

στο ενα με χαρακτηριστικη ευκολια ανεβηκα..

στο αλλο αμ ντε!!τακαρα στην κοιλια....

πατζερινο γιαννης και γκορ γκορ ανεβηκανε αερας......λογω υψους..

εγω??? :( :( :(

μια δυο τρεις...αφου αφησα τον αριθμο κυκλοφοριας και δυο κοπιτσες..τα καταφερα :mrgreen:

αλλα παλι διαπιστωσα ποσο χαμηλος ειμαι :(

η ωρα για μενα ειχε περασει και επρεπε να επιστρεψω πατρα...με τον loyka γυρισαμε γεματοι εικονες και μυρωδιες!

υγ 1...μου ελειψε το χαος των συμμμετοχων, αλλα η ολιγομελης εκδρομη εχει ΠΟΛΛΑΑΑ ΥΠΕΡΡΡ
υγ2... το πινιν του πατζερινο πραγματικα αλλο αμαξι!φοβερες δυνατοτητες με το ψηλωμα
υγ3..γκορ-γκορ και Σουλα στην πρωτη θεση μαχης!!
υγ4..loykas και λουκας μαχιμοι!!!
υγ5..ο παλιντιμ ολα τα λεφτα :!: :!: :!: :!: παλιντιμ και pathfinder δυναμη :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Απρ 27, 2009 12:14 am

Εξαιρετική εκδρομή!!! Πέρασα πολύ ωραία, το ίδιο και η teo, αλλά νομίζω και όλοι οι συμμετέχοντες!
Η Ορεινή Ναυπακτία είναι πολύ όμορφη και σχεδόν ανεξάντλητη. Έχει πάρα πολλές διαδρομές και όλες ενδιαφέρουσες!!
Για τον palidim τί να πω....?? Όπως είπε εύστοχα και ο Νίκος (ο φίλος του Λουκά), πραγματικός pathfinder :u-: :u-: :D :D :D
Βοήθησε και το ολιγάριθμο και ευέλικτο γκρουπ και μας πήγε από κάτι μέρη, πραγματικά μούρλια!!
Το μόνο θέμα που προκύπτει είναι ότι προσπαθεί να γίνει βεζίρης στη θέση του βεζίρη.
Δεν διεκδικεί μόνο τον όρο gmakεϊκη βόλτα, αλλά θέλει να τον αλλάξει σε palidimεϊκη.
Αφήστε που ήταν όλο μπηχτές προς τον πρόεδρο, ότι εγώ έκοψα τόσους κορμούς, εγώ έβγαλα τις πέτρες, εγώ άνοιξα τον δρόμο στην αναγνωριστική. Να δείτε που θέλει να φάει τη θέση του προέδρου.....!!!! :lollol:
(συνεχίζεται......)
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Απρ 27, 2009 12:17 am

Α stakyr και ο gmak και ο pajerinho δοκιμασανε την παγιδα σου μπηκαν βγηκαν χωρις το παραμικρο προβλημα. κατι πρεπει να κανεις.

Καταρχας να σας συγχαρω για την ωραια εκδρομη που σιγουρα κανατε ........ :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Palidim εισαι εγγυηση για ωραιες διαδρομες........ :u-: :u-: :u-: :u-:
περιμενω με αγωνια να δω φωτογραφιες σας...................... :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Για το πιο πανω προβλημα μου , ηδη εχω αρχισει να ψαχνομαι !!! :? :? :?
Σημερα μιλουσα με εναν παρα πολυ καλο γνωστη αυτοκινητων 4Χ4 και μου εδωσε μια αλλη εκδοχη ( εκτος απο τα ακαταλληλα λαστιχα ) !! :roll: :roll:
μου ειπε οτι κοβει το γκαζι στις ροδες μου το συστημα αντισπιν που διαθετει;; το αυτοκινητο μου !!
ειναι κατι που δεν γνωριζω αν υπαρχει (μιας που δεν διαθετω κουμπι απομονωσης του) .... :roll: :roll:
δηλαδη ενω παταω γκαζι για να ξεκολλησω ....αυτο αυτοματα διαβαζει οτι σπιναρω και κοβει τις στροφες στην ροδα μου ........... Αν ισχυει κατι τετοιο ΔΕΝ το ξερω........και θα πρεπει να παρω τηλ την prima motors για να το μαθω........
Αν εχει καποιος μια ιδεα , ας μου πει τι να κανω........................ :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Απρ 27, 2009 12:19 am

admin έστειλα 3 email με photos, ήρθαν?
Θ' ακολουθήσει αρκετό υλικό, με βιντεάκια.....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Απρ 27, 2009 12:24 am

stakyr σωστα λεει ο γνωστος σου, αλλα στα "αργα" δεν πρεπει να γινεται αυτο...στα "αργα" ολα απενεργοποιουνται...αυτο λεει η λογικη....τωρα δεν ξερω τι γινεται στο αμαξι σου....εσυ ξερεις καλυτερα τι εγινε :idea:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Απρ 27, 2009 12:29 am

Χάρηκα πολύ που γνώρισα νέα πρόσωπα, με πολύ όρεξη για βόλτα και πολύ διάθεση για καλή παρέα.
Άξιοι επίσης καθώς ακολούθησαν απροβλημάτιστα όπου και αν πήγαμε.
Αναφέρομαι στον Louka με το πράσινο GV.....
Εικόνα

και στον Λουκά με το Vitara (παρέα με τον φίλο του τον Νίκο)
Εικόνα

Και πάλι μπράβο στα παιδιά.
Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία.
Νομίζω ότι μπήκατε για τα καλά στην παρέα :u-:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης