ME TO FUN ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ME TO FUN ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Απρ 20, 2009 10:06 am

maria έγραψε::sorry: Περαστικα Γαλατια.

Ευχαριστώ Μαράκι καλά να περάσετε!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό epicurus » Δευτ Απρ 20, 2009 8:45 pm

Μόλις επιστρέψαμε.

Καλή παρέα, καταπληκτικές λιχουδιές, ψήσιμο στα κάρβουνα, αθλοπαιδιές.
Όλα τα είχε η σημερινή μας βόλτα. :blob:

Ευχαριστούμε τους υπέροχους οικοδεσπότες Τζένη και Αλέξανδρο για την φιλοξενία τους στον πανέμορφο χώρο της παιδικής κατασκήνωσης freeland . :clap2:
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ και ξερό ψωμί!
Άβαταρ μέλους
epicurus

Δημοσίευσηαπό con-con » Δευτ Απρ 20, 2009 9:05 pm

Μολις γυρησαμε απο τη σημερινη βολτα .
Περασαμε υπεροχα και ευχαριστουμε την Τζενη και τον Αλεξανδρο
για το φαγητο και την φιλοξενια
Παντου υπαρχει ενα Pajero
Άβαταρ μέλους
con-con

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Απρ 20, 2009 9:05 pm

ΦΟΒΕΡΟ!!!!!
Φοβερη παρεα
φοβερη η κατασταση που ετοιμαζει ο Αλεξανδρος
φοβερο φαγητο
φοβερη μερα
φοβερη μερια
ολα ηταν πανω απο το τελειο. :u-:
Ευχαριστουμε πολυ Αλλεξανδρε και Τζενη. :heart:
Ηρεμια....καλη παρεα....ψητουρα και ολα αυτα μεσα σε ενα χωρο που δεν σου εκανε καρδια να αποχωριστεις.
Ηταν απιστευτα.
:bow: :bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Απρ 20, 2009 10:54 pm

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

εγω τι να πω??

πρωτο εμποδιο τα 4 χιλιομετρα ουρα στο ριο....η χαριστικη βολη?? ατυχημα στην κορινθο ακινητοποιημενος στο δερβενι(αν δεν κανω λαθος) για μιση και πλεον ωρα....μεσα στην ατυχια μου βλεπω ενα φιλο που ερχοταν απο αθηνα...τον παιρνω τηλ τον ρωταω που εχιε γινει το τρακαρισμα και μου λεει κορινθο :shock: :shock: :shock:
το διασταυρωνω με το 100

αναστροφη και βουρ για παρακαμψη στο δερβενι για παλαια εθνικη....αμ πως??

χαμος και εκει...

οποταν

επιστροφη στην πατρα :angry:

ελπιζω την επομενη φορα :(
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Απρ 21, 2009 12:18 am

Τωρα , τι να πω και εγω ???
ΟΤΙ , ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ , ΑΠΛΩΣ ΧΑΣΑΤΕ!!!! :sorry: :sorry: :sorry:
ΧΑΣΑΤΕ :την υπεροχη φιλοξενια της Τζενης και του Αλεξανδρου !!! :bow: :bow:
ΧΑΣΑΤΕ :την φοβερη παρεα που ειχε δημιουργηθει !!! :drunk: :drunk: :drunk:
ΧΑΣΑΤΕ: το καταπληκτικο ψησιμο του Επικουρου και του Αλεξανδρου ,πανω στις ψητολιχουδιες που γευτηκαμε !!! :u-: :u-: :u-:
ΧΑΣΑΤΕ : τα παιχνιδια που παιξαμε ΟΛΟΙ !! Μπορω να πω περισσοτερο οι μεγαλοι ,παρα τα μικρα .......
ΧΑΣΑΤΕ :Τα θεϊκα χορτα της Μαριας ,που μολις τα μαζεψε,τα καθαρισε(με την βοηθεια και των αλλων κοριτσιων :heart: :heart: :heart: ) ,τα επλυνε και τα εβρασε ΕΠΙΤΟΠΟΥ για να τα φαμε στο μεσημεριανοαπογευματινο τραπεζι μας !!!! :flowers: :flowers: :flowers:
ΧΑΣΑΤΕ: Την παραμυθενια ατμοσφαιρα του τοπιου........Δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι οταν θα ολοκληρωθει το οραμα της Τζενης και του Αλεξανδρου......Τωρα ειναι τελειο σκηνικο!!!.....μετα ????
ΧΑΣΑΤΕ : Την ανεπαναληπτη βουτια που εκανε ο Κυριακος ,απο την νεροτσουλιθρα της πισινας , στην πισινα.................ΑΝ ειχε ΚΑΙ νερο η πισινα θα ηταν πολυ θεαματικη............. :lol: :lol: :lol: :lol:
ΧΑΣΑΤΕ : Τα γλυκα που ειχε φερει ο Επικουρος.........Αμβροσια γλυκων γευσεων.......Επικουρε ,σε προσεχη εκδρομη μας (οταν δεν θα εχω την γυναικα μου μαζι) φερε κανενα κουτι για να φτιαξω την υπογλυκεμια μου :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ??? : Πρωτα-πρωτα τις ψητολιχουδιες ........ αφου δεν ηρθατε ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ να φαμε ΟΛΟ το χοιρινο του Αλεξανδρου :roll: :roll: ...........Τι αγωνας ηταν αυτος :o :o ...........Εμεις απο την μια , το χοιρινο απο την αλλη :twisted: :twisted: ..........ανιση μαχη....... :lol: :lol: :lol:

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ , ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ .........ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ !!!! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

Υ.Γ Απο τωρα ονειρευομαι τον Νοεμβριο ,που θα τρεξω πλοηγος διπλα στον grek.......οχι 24 ωρες , αλλα 24 μερες μπορω να απολαμβανω την οδηγηση αυτου του ανθρωπου...... :bow: :bow: :bow: (μου το υποσχεθηκες ετσι grek ????? μην ονειρευομαι αδικα.... :oops: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από stakyr και Τρί Απρ 21, 2009 12:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Απρ 21, 2009 12:21 am

Περάσαμε καταπληκτικά!!!
Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους οικοδεσπότες Αλέξανδρο και Τζένη, από εμένα τον Νίκο, τον Χρήστο και την Μαίρη.
Ήταν όλα άψογα!!
Αλλά τώρα που μας καλομάθατε, μπλέξατε, γιατί θα σας ερχόμαστε συχνά :D :D :D :D
Έρχονται και φωτογραφίες όπου να 'ναι.
Οσονούπω που θα έλεγε και ο πρόεδρος :lol: :lol: :lol: (που ήσουν ρε πρόεδρεεεεεεεεε!!ΕΧΑΣΕΣ!!!!)
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Απρ 21, 2009 12:26 am

μολις μαζευτηκατε, πεταξατε καμμια 200000 αμαξια στην κυκλοφορια ωστε να με μπλοκαρετε και να γλιτωσετε το χοιρινο.... την επομενη φορα θα κοιταξω να ερθω με τραινο :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Απρ 21, 2009 12:30 am

gmak έγραψε:μολις μαζευτηκατε, πεταξατε καμμια 200000 αμαξια στην κυκλοφορια ωστε να με μπλοκαρετε και να γλιτωσετε το χοιρινο.... την επομενη φορα θα κοιταξω να ερθω με τραινο :lol:

Καλά να πάθεις, για να μάθεις να έρχεσαι στα ραντεβού!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Άσε που ο stakyr βρήκε διαδρομή από χώμα για να έρθει και εσύ με όλα τα ηλεκτρονικά δεν έκανες τίποτα :angry:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Απρ 21, 2009 12:47 am

Ο χώρος
Τεράστιος, επικλινής, με πολύ πράσινο και πολλές εγκαταστάσεις. Πραγματικά πανέμορφος!!!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο