Τωρα , τι να πω και εγω ???
ΟΤΙ , ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ , ΑΠΛΩΣ
ΧΑΣΑΤΕ!!!!
ΧΑΣΑΤΕ :την υπεροχη φιλοξενια της Τζενης και του Αλεξανδρου !!!
ΧΑΣΑΤΕ :την φοβερη παρεα που ειχε δημιουργηθει !!!
ΧΑΣΑΤΕ: το καταπληκτικο ψησιμο του Επικουρου και του Αλεξανδρου ,πανω στις ψητολιχουδιες που γευτηκαμε !!!
ΧΑΣΑΤΕ : τα παιχνιδια που παιξαμε ΟΛΟΙ !! Μπορω να πω περισσοτερο οι μεγαλοι ,παρα τα μικρα .......
ΧΑΣΑΤΕ :Τα θεϊκα χορτα της Μαριας ,που μολις τα μαζεψε,τα καθαρισε(με την βοηθεια και των αλλων κοριτσιων

) ,τα επλυνε και τα εβρασε ΕΠΙΤΟΠΟΥ για να τα φαμε στο μεσημεριανοαπογευματινο τραπεζι μας !!!!

ΧΑΣΑΤΕ: Την παραμυθενια ατμοσφαιρα του τοπιου........Δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι οταν θα ολοκληρωθει το οραμα της Τζενης και του Αλεξανδρου......Τωρα ειναι τελειο σκηνικο!!!.....μετα ????
ΧΑΣΑΤΕ : Την ανεπαναληπτη βουτια που εκανε ο Κυριακος ,απο την νεροτσουλιθρα της πισινας , στην πισινα.................ΑΝ ειχε ΚΑΙ νερο η πισινα θα ηταν πολυ θεαματικη.............

ΧΑΣΑΤΕ : Τα γλυκα που ειχε φερει ο Επικουρος.........Αμβροσια γλυκων γευσεων.......
Επικουρε ,σε προσεχη εκδρομη μας (οταν δεν θα εχω την γυναικα μου μαζι) φερε κανενα κουτι για να φτιαξω την υπογλυκεμια μου
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ??? : Πρωτα-πρωτα τις ψητολιχουδιες ........ αφου δεν ηρθατε ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ να φαμε ΟΛΟ το χοιρινο του Αλεξανδρου

...........Τι αγωνας ηταν αυτος

...........Εμεις απο την μια , το χοιρινο απο την αλλη

..........ανιση μαχη.......
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ , ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ .........ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ !!!!

Υ.Γ Απο τωρα ονειρευομαι τον Νοεμβριο ,που θα τρεξω πλοηγος διπλα στον grek.......οχι 24 ωρες , αλλα 24 μερες μπορω να απολαμβανω την οδηγηση αυτου του ανθρωπου......

(μου το υποσχεθηκες ετσι grek ????? μην ονειρευομαι αδικα....