Ναι αμέ, πολύ σωστό.
Έχουμε εδώ καλό λαστιχά που μπορεί να μας κάνει καλή προσφορά πιστεύω.
Και το ψάχνουμε και αλλού βέβαια.
gmak έγραψε:αντε αντε...στο δρομο που χαραξα εγω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alexandros έγραψε:μεσα και εγω μια τετραδα χωματινη ...εχω και φιλο για τα παζαρια που λεγατε.....οποτε να κανονισουμε νουμερα και τυπο ελαστικου για να παρουμε προσφορες....
1) alexandros : διασταση 31-10,50-15 // τυπο 90-10 mud πιθανον bf το καινουργιο πελμα.η simex μαμα.
2)
3)
αντε να δουμε τη ψαρια θα πιασουμε....
υ.γ: νομιζω ομως οτι πρεπει να ανοιχτη καινουργιο θεμα.....admir για κανε τα μαγικα σου...
stakyr έγραψε:Alexandros έγραψε:μεσα και εγω μια τετραδα χωματινη ...εχω και φιλο για τα παζαρια που λεγατε.....οποτε να κανονισουμε νουμερα και τυπο ελαστικου για να παρουμε προσφορες....
1) alexandros : διασταση 31-10,50-15 // τυπο 90-10 mud πιθανον bf το καινουργιο πελμα.η simex μαμα.
2)
3)
αντε να δουμε τη ψαρια θα πιασουμε....
υ.γ: νομιζω ομως οτι πρεπει να ανοιχτη καινουργιο θεμα.....admir για κανε τα μαγικα σου...
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ !!!![]()
![]()
Εγω , τωρα που εμπλεξα με εσας , μπερδευτηκα![]()
![]()
![]()
Ημουν 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τα επομενα λαστιχα μου θα ηταν στα normal τα bf all-t !! στα mud δεν ειχα ιδεα !!Για το matiz δεν το συζηταμε (οτι μου ελεγε ο λαστιχας!!!)
Αλλα τωρα που ηρθα στους ειδικους........ μια ο Βαγγελης (σεβαστη η γνωμη του) ...μια εσυ.....μια ο gmak και εγω δεν ξερω ποιος αλλος ......εχω πολλες ιδεες στο κεφαλι μου !!!
Το δεδομενο ειναι οτι τωρα φοραω 235/75/15 σε ζαντα αλουμινιου!!! Τα mud σκεφτομαι να τα φορεσω σε σιδερενια ζαντα , ετσι ωστε να τα εχω ετοιμα για χρηση στις εκδρομες !!!
Το καλυτερο ειναι να το συζητησουμε απο κοντα την Δευτερα που θα ημαστε ολοι μαζι , για να βγαλουμε ενα συμπερασμα !! Βεβαια ,διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικες αναγκες.......![]()
![]()
Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης