3ος Αγώνας - Καλάβρυτα

Re: 3ος Αγώνας - Καλάβρυτα

Δημοσίευσηαπό HLIAS » Τετ Απρ 08, 2009 12:22 am

ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ VITARA!!!!!
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ VITARA ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Απρ 08, 2009 12:25 am

Ρε εγω σε ρωταω για να μαθω και δεν μου απαντας... :cuss: :cuss: :cuss:
Μπορουσα να κανω κατι καλυτερο χωρις καθολου χιλιομετρητη?
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό HLIAS » Τετ Απρ 08, 2009 12:28 am

ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Απρ 08, 2009 7:38 am

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Εσείς έχετε ξεφύγει τελείως, καλά τι πίνατε χθες βράδυ?????????????????
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Απρ 08, 2009 10:57 am

HLIAS έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙ ΤΟΥ 2007 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΑΤΡΙΠ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ.
ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΝΤΕΡΑΤΟ.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.
ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΑΠΛΩΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ 1000 ΧΛΜ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΖΟΓΚΛΕΡ ;)
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Απρ 08, 2009 12:47 pm

Και ενα πολυ ωραιο κειμενο απο τον geco στο trail-ride

Mε ρωτάνε συχνά : -Γιατί τρέχεις σε αγώνες;
Κάθε φορά δίνω διαφορετική απάντηση αλλά σε σας θα πω την αλήθεια!

Τρέχω γιατί θεωρώ ότι οι αγώνες σε δοκιμάζουν από πολλές απόψεις.

Δοκιμάζουν την αντοχή σου, τη ταχύτητά σου, τη φυσική σου κατάσταση, την ικανότητά σου στον προσανατολισμό, την ευελιξία σου, τη προσαρμογή σου σε δυσκολίες, τη δύναμη του χαρακτήρα σου, το ήθος σου, την υπομονή και την επιμονή σου, τον αυτοέλεγχό σου, τα όριά σου ...

Σε μαθαίνουν να σέβεσαι τους αντιπάλους, να παραδέχεσαι την ανωτερότητα του άλλου, να αναγνωρίζεις τα λάθη σου, να δέχεσαι με αυτοσυγκράτηση την επιτυχία αλλά και την αποτυχία, να οργανώνεσαι, να διεκδικείς, να προσπαθείς, να βελτιώνεσαι ...

Σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο;
Χμμμμμ ! Αλλού ναι, αλλού όχι!

Το κυνήγι της διάκρισης είναι εγωιστική υπόθεση αφού προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου και στούς άλλους ότι είσαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Δεν θέλει πολύ να την ψωνίσεις με την πάρτη σου και μετά άντε να σε κατεβάσουν απ' το ... καλάμι !!!

Με ρωτάνε, ακόμη : -Δεν είναι επικίνδυνο;
Περισότερο χμμμμμμμμμμμμμμμ!
Είναι όσο επικίνδυνο το κάνεις ο ίδιος ...
Το παιχνίδι έχει κανόνες! Όμως όλοι θέλουν την διάκριση και τα όρια ανάμεσα στην ασφάλεια και το ατύχημα δεν είναι σαφή! ΟΛΟΙ ρισκάρουν! Το αγώνισμα είναι ΑΤΟΜΙΚΟ και το βάθρο χωράει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ στην 1η θέση!

Θεωρώ τον εαυτό μου "μετρημένο" αλλά τον έχω πιάσει να βάζει το μοτέρ στον κόφτη με ... 5η!
Πίστευα πως δεν λατρεύω την διάκριση αλλά, γαμώτο, γιατί στεναχωριέμαι τόσο όταν τη χάνω;
Λέω, κάθε φορά, πως θα πάω συντηρητικά και θα διαβάζω προσεκτικότερα αλλά γιατί όταν δω ότι μπορώ να περάσω τους μπροστινούς μου αφηνιάζω;;

Και αφού τέλος πάντων, είμαι ένας ώριμος, ευγενικός, ήσυχος άνθρωπος πως γίνεται να συγκατοικώ στο ίδιο σώμα με αυτό το ΤΕΡΑΣ ;;;;;;;;;;
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Απρ 08, 2009 12:48 pm

Μπηκαν και οι φωτογραφιες απο τον αγωνα!!!
http://trailride.gr/images/photoalbum/3TR09/index.html
Εικόνα
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
4χ4fun racing team!!!!!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό mythos » Πέμ Απρ 09, 2009 8:10 pm

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από mythos και Πέμ Απρ 09, 2009 9:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DarkStam » Πέμ Απρ 09, 2009 8:47 pm

μετά από τόσες μέρες τώρα βρήκα internet
η διαδρομή ήταν απίστευτη, και από θέμα πλοήγησης και από ομορφιά,

δεν θα ξεχάσω την εικόνα στα καράφλα κορυφογραμμή, 6 τετρακίνητα το ένα πίσω από το άλλο και να τα τα φτάνουν στα όρια τους.

μιας και αποχώρησα το samurai μου (λόγο αναζήτησης μεγαλυτερου) είπα να μπω συνοδηγός στο φίλο "τζικερα" και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ πρώτη φορα στην θέση του πλοηγού. έχει και αυτή μια άλλη γλυκα ανδρεναλίνης.

εκτος από την όμορφη διαδρομή αυτό που μου άρεσε παραπάνω στον συγκεκριμένο αγώνα είναι ότι η μέση ωριαία ήταν σχετικά δύσκολο να πιαστεί, οποτε όλα τα πληρώματα ήμασταν ισάξια και δεν χρειαζόταν να κάνουμε κρυφτούλι με τον χρόνο και όταν αυτό σε κάποιους χρειάστηκε ήταν για λίγα λεπτά, οποτε δεν χάνεις το αίσθημα τις γρηγορης και σωστής οδήγησης όπου τα δευτερόλεπτα είναι πολύτιμα

εξάλλου έτσι έχει νόημα και η προπόνηση , όταν προσπαθείς τις δεξιοτεχνίες που καταφέρνεις να τις κάνεις πράξη και στον αγώνα (μαζεύοντας δευτερόλεπτα)

συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από το fun που έχουν κάνει τους άγονες ένα μεγάλο πανηγύρι με το καλαμπούρι τους αλλα και με τις διακρίσεις τους, όντως το διασκεδάζετε , και μου αρέσει που ακολουθεί πάντα μαζί σας και η ομάδα υποστήριξης, και έτσι καταφέρνετε να κάνετε τους άγονες μια πολύ ωραία εκδρομή

βεβαια θα ήθελα να δω κάποια πολύ δυνατά αυτοκίνητα να τρέχουν σε άλλη κατηγορια, είναι κρίμα τέτοια εργαλεία να τρέχουν στην normal.

συγχαρητήρια και στον τάκη και τον συνοδηγό του που έτρεχαν με πρόβλημα στο αυτοκίνητο , με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα και με το "τερατριπ" να μετράει λάθος. δηλαδή υπό άλλες συνθήκες ..... τι θα γινόταν...? αν τώρα βγήκαν δεύτερη

πολύ ωραία περάσαμε άντε και στον επόμενο :wink:
Άβαταρ μέλους
DarkStam

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Απρ 10, 2009 3:44 pm

Αφιερωμενες οι φωτογραφιες απο τον Κυριακο ,στον Κωσταντινο και την ομαδα του FUN !!!!! Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες