G.P. έγραψε:Ζήτω ζήτω ο ΟΡΦΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.
G.P. έγραψε:Ζήτω ζήτω ο ΟΡΦΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

stakyr έγραψε:Μερος 3ο !!!
Θα ηθελα να πω δυο λογια και για τους αλλους συναθλητες της ομαδας του fun !!(με ματια ενος αρχαριου σε αγωνες και ετσι οπως τα ειδα εγω !!!και ακουσα και τα δικα σας σχολια για τον αγωνα !!)
10 normal
ΒΛΑΧΟΣ ΜΑΝΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
το terra-trip σας προδωσε στον αγωνα !! χωρις καλιπραρισμα , μονο η Μαρια με την αμετρητη πειρα της και χωρις terra-trip , δεν εφτανε για να χτυπησετε μια απο τις πιο πανω θεσεις !! Και νομιζω οτι και με τα ελαστικα κατι εγινε........
6os normal
ΟΡΦΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΣΤΑΜΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ισως το πιο cool πληρωμα στην κατηγορια !! Παιδια σαν τον Ορφανο , ειναι πιστευω , το μελλον στους αγωνες !!
Μπραβο και στον Δημητρη που πλοηγησε με μαεστρια τον Θοδωρη !! Με λιγη πειρα παραπανω ,πιστευω οτι ο Ορφανος θα γινει αστερι !!Και συγχαρητηρια απο μενα γιατι , απ΄οτι γραφουν τα αλλα παιδια , εγινε προετοιμασια των lada της ομαδας στο συνεργειο σου , και οι θεσεις που κατελαβαν δειχνει οτι κανεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια !!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!
5os normal
ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΟΡΚΟΤΖΙΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Καινουργιο πληρωμα ,αν δεν κανω λαθος , και αυτο με παρα πολλες δυνατοτητες !!!Απο τα παιδια που πορωθηκαν και θελουν να αποδειξουν σε μελλοντικους αγωνες οτι μπορουν να συναγωνιστουν πληρωματα των πρωτων θεσεων !! Δεν θα αργησουν να μαζευουν κουπες ......
2os normal
ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΘΑΝΟΣ
τι να πεις για τον Ηλια και τον Θανο ???? Μονο αυτο που ειπε Grek οταν τους ειχαμε μπροστα μας καποια στιγμη..........
<<Αυτοι ειναι δυο απο τους καλυτερους που εχουμε στην ομαδα μας >> !!
Μονο αυτο το σχολιο νομιζω αρκει για να καταλαβει καποιος την αξια τους μεσα στην ομαδα!!
Και σαν αποδειξη εφεραν το Lada μαμα στην 2η θεση !!! ΜΠΡΑΒΟ παιδια !!
και παμε στα δυο κορυφαια πληρωματα !!!
2ος open
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ-ΔΟΥΦΕΞΗΣ ΝΙΚΟΣ
Τρεξανε το αυτοκινητο τους στην open κατηγορια , που θεωρητε απο πολλους σαν ανωτερη κατηγορια απο την normal !! Και βεβαια μιλαμε για αυτοκινητα που ειναι φτιαγμενα , κατα πολυ πανω απο τον μεσο ορο των μαμα αυτοκινητων !! Και βεβαια οταν εχεις ενα αυτοκινητο σαν του Τακη ,σιγουρα σ΄αυτη την κατηγορια παιζεις !!
Αλλα στον αγωνα (και ιδιως σε τετοιας μορφης αγωνα), δεν παιζει μονο ρολο ο οδηγος , αλλα και ο συνοδηγος !! Οταν αισθανεσαι σιγουρια διπλα σου ,με καποιον που εχει πειρα στους αγωνες , οτι ΔΕΝ θα κανει λαθος στις τουλιπες με συνεπεια να χασεις πολυτιμο χρονο και να σου καταστραφει ο αγωνας ,τοτε οδηγεις πολυ πιο ελευθερα και χωρις κανενα αγχος !! Αυτο το διδυμο ειχε το αυτοκινητο (κορυφαιο οδηγο-συνοδηγο) και το αποτελεσμα ηρθε φυσιολογικα ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!
1ος normal
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΑΚΗΣ -ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Απο την αρχη του αγωνα ηταν το αδιαμφισβητητο φαβορι !!! Κορυφαιο αυτοκινητο-κορυφαιος οδηγος-συνοδηγος ........
Τι αλλο χρειαζεσαι για να μπορεσεις να παρεις μια ανετη πρωτη θεση στα normal ??
Αλλα η γνωμη μου (και μαλλον των περισσοτερων που διαβαζουν το κειμενο και ξερουν το αυτοκινητο και τον οδηγο του) ειναι οτι δεν ειναι γι΄αυτη την κατηγορια !! ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ OPEN !!!
Tωρα τι θεση στο βαθρο ??? αυτο ειναι και θεμα τυχης !!! Σ΄αυτες τις θεσεις και 1΄΄ μπορει να κανει την διαφορα !!ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ !!!
Και φτανουμε στο δικο μου πληρωμα ....
3os normal
ΔΩΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΚΑΠΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κορυφαιο αυτοκινητο-οδηγος και ασχετος-απειρος συνοδηγος !!!
το μιγμα που μπορει να οδηγησει στην απολυτη καταστροφη !!
Ο Γρηγορης και το αυτοκινητο του, ειναι ενα κραμα δυναμης -πειρας -οδηγικης ικανοτητας που σιγουρα δεν ανηκουν στην normal κατηγορια !!! Οταν ομως διπλα σου ,εχεις εναν απειρο (το βραδυ ειδα πρωτη μου φορα RB !!!!) και ασχετο συνοδηγο με αγωνες (Mονο απο τα περιοδικα τους ηξερα !!) τοτε εκτος απο αυτοκτονια που τον πηρες στον συγκεκριμενο αγωνα ,το να ανεβεις και κατηγορια ειναι σκετη μ@λ@κι@ !!!
Και ο Γρηγορης εμενα με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ και μονο που με καλεσε στον αγωνα !!!
Δεν μπορει , σκεφτηκα, πλακα μου κανει !!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TERRA - TRIP, 5΄ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ !!!!
Και παρολα αυτα μου ΔΙΔΑΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ !!!
Εχω διπλωμα 20 χρονια ,οδηγω 24 χρονια , 5 χρονια στο χωμα ,νομιζα οτι ηξερα να οδηγω, αλλα αυτο που ειδα απο τον Γρηγορη (αλλα και τους αλλους οδηγους), ειναι οτι ουτε στο 1/20 δεν εχω αυτες τις ικανοτητες που εχουν αυτοι οι ανθρωποι !!! ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ !!!! ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΩ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΕΣ !!! ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ΠΑΛΙ) Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ)-ΟΔΗΓΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ-ΕΜΨΥΧΩΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ GREK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τελικα ενθουσιαστηκες περισσοτερο απο οτι πιστευα.

maria έγραψε:Οσο ...(μην τσαντιστεις)
για τα στατιστικα σου ,η πορεια των αγωνων δειχνει τους ποιο καλους και οχι ενας αγωνας.
Ενας ισον κανενας!!!!
Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες