παντα τετοια και ακομα καλυτερα...

υ.γ:αλλα 9 κυπελα ρε παιδια αφηστε τιποτα και για τους αλλους συμετεχοντες...

kostasmpou έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A
Για τον φιλο μου,
τον καλιτεχνη,
τον Πρωταθλητη,
Τα συχαριτηρια μου
stakyr έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!!
ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ........![]()
ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ 4Χ4 FUN
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .......... ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ?????![]()
![]()
![]()
![]()
Απο που να το πιασω και που να το τελειωσω !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ας αρχισει λοιπον η ιστορια μας απο το απογευμα του Σαββατου που εφτασα και γω στα Καλαβρυτα...........
Αντε τωρα να δω πως θα με υποδεχθει η παρεα του fun μετα απο μια εκδρομη μαζι τους και αφου τους ειχα γραψει και τοσα για τους αγωνες.....(αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο στην ιστορια μας ,που θα το δουμε στο αντιστοιχο θεμα του forum )
Τους βρησκω ΟΛΟΥΣ μαζι να τρωνε λουκουμαδες στο γνωστο στεκι των Καλαβρυτων .......
Λιγο δαγκωμενος και αγχωμενος καθομαι και εγω να φαω τους λουκουμαδες μου........
πιανω συζητηση με τον Γρηγορη , την Μαρια ,τον mytho,τον Takisp και τα αλλα παιδια και γρηγορα γινομαστε ενα......μια ΠΑΡΕΑ....... Ερχεται και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και βγαινουμε εξω για την ενημερωση των οργανωτων ....
Μεχρι να αρχισουμε και βλεποντας ο Mythos οτι ειμαι αγχωμενος με το RB ,με πλακωνει στα εντατικα μαθηματα διαβασματος και αναλυσης του βιβλιου ...ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ......ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.... Εχουν παρει εναν ασχετο (κυριολεκτικα) και προσπαθουν να τον κανουν σ΄ενα βραδυ πλοηγο σ΄εναν απο τους καλυτερους οδηγους τους !!!!
Οταν τελειωσε και η ενημερωση των πληρωματων φυγαμε ΟΛΟΙ μαζι να παμε στο Βραχνι !! Εκει με φιλοξενησε ο Gmak στο σπιτι του !!
Μετα πηγαμε για βραδυνο φαγητο στο σπιτι της G.P και του HLIA !!!! ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!! Παντα ΟΛΟΙ μαζι !!!!! Μια παρεα - μια ομαδα !!!! Εκει ειχε το μαθημα Νο 2 στο RB !!! ΔΑΣΚΑΛΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Η MARIA !!!!!Και τι δεν μου εξηγησε .....σε ολες τις αποριες μου ηταν αναλυτικοτερα συνεπης !!! Aν μπορουσα να κοψω στα 2 το κυπελο στην πλοηγηση θα εδινα το μισο στον Mytho και το αλλο μισο στην Maria !!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ RB !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eνα μεγαλο ευχαριστω σ΄ολα τα παιδια που εψηναν ,τηγανιζαν, εβραζαν, εφτιαχναν λουκουμαδες (Manos) με απαραμιλη τεχνη !! Φτιαξαμε ενα fun παρτακι στην στιγμη !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το σπιτι του Ηλια και της G.P ειναι παραδεισος φιλοξενιας ......... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!!![]()
![]()
Kατα τις 02:30 φυγαμε οι του Gmak chek-in !!!
Eγω με το αγχος μου πρεπει να κοιμηθηκα κατα τις 05:30 και να ξυπνησα στις 07:30 !!!![]()
![]()
Ετοιμασιες για chek-out (μια που θα φευγαμε για τα σπιτια μας μετα τον αγωνα ) και φορτωμα τα πραγματα στο αυτοκινητο υποστηριξης ( ναι !!! και τετοιο εχει η οργανωση του fun) !!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ !!!![]()
![]()
![]()
Kατηφορισαμε για Καλαβρυτα για τον μεγαλο (για μενα) αγωνα !!!!!
ΤΕΛΟΣ 1ου ΜΕΡΟΥΣ..................

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες