Cross country,Απο Αγραφα μεχρι βορεια Πινδο

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: ΙΔΕΑ

Δημοσίευσηαπό Casper » Δευτ Μαρ 30, 2009 12:33 pm

Κατά 99% είμαστε και εμείς μέσα (jimny), και ενδέχεται + 1 σαμουράι.
Και τα 2 αμάξια είναι πλήρως εξοπλισμένα (ιμάντες , κλειδιά , ενισχυμένα σημεία πρόσδεσης, ποδιές, φτυάρια κτλ) με ΑΤ ελαστικά, επιλογή διαμονής σε σκηνή μαζί με τις αρκούδες της Πίνδου.
:u-:
Περιμένουμε την καταληκτική επιλογή της διαδρομής, καθώς και λοιπά στοιχεία για τον βαθμό δυσκολίας της.
:clap:
Casper

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Μαρ 30, 2009 12:38 pm

Casper έγραψε:Κατά 99% είμαστε και εμείς μέσα (jimny), και ενδέχεται + 1 σαμουράι.
Και τα 2 αμάξια είναι πλήρως εξοπλισμένα (ιμάντες , κλειδιά , ενισχυμένα σημεία πρόσδεσης, ποδιές, φτυάρια κτλ) με ΑΤ ελαστικά, επιλογή διαμονής σε σκηνή μαζί με τις αρκούδες της Πίνδου.
Περιμένουμε την καταληκτική επιλογή της διαδρομής, καθώς και λοιπά στοιχεία για τον βαθμό δυσκολίας της.

Βρε παιδιά σοβαρά τώρα αφού όντως έχει αρκούδες πως θα μείνουμε σε σκηνές???
Κι αν μας επιτεθούν το βράδυ???
Εμείς έχουμε και πέντε παιδάκια που θα τ'αφήσουμε αν μας φάνε οι αρκούδες?????
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό vagelis » Δευτ Μαρ 30, 2009 1:11 pm

Μην σε νοιαζει θα αναψουμε φωτια και ως γνωστον δεν ζηγωνουν τα θηρια.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό vagelis » Δευτ Μαρ 30, 2009 1:19 pm

Casper έγραψε:Κατά 99% είμαστε και εμείς μέσα (jimny), και ενδέχεται + 1 σαμουράι.

Η διαδρομη εχει βγει, αν καπου δεν περναει παρακαμψη.
Σκοπος ειναι να φτασουμε Αρρενες,αν βρουμε δυσκολιες και εχουμε καθυστερηση θα κανουμε λιγο περισσοτερο ασφαλτο για να καλυψουμε την καθυστερηση.
vagelis

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Μαρ 30, 2009 10:53 pm

Α ρε Βαγγελη τι μου κανεις !!!!!! :blob: :blob:

Αυτες οι εκδρομες (διασχιση) ειναι η λατρεια μου ......... :u-: :u-: :u-:
Αλλα γ@μ@τ@ μου ............ εχει πεσει δουλεια εκεινο το 6ημερο......... :angry: :angry:
θα λειπω για μια εκθεση και εχω χαλαστει ασχημα ......... :stupid: :stupid:
εισαστε φοβερη παρεα ,για ενα τελειο 3ημερο...... :bow: :bow:
Θα περναγαμε ΦΟΒΕΡΑ αλλα οι υποχρεωσεις βλεπεις........... :angry: :angry:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ (ετσι θελω να πιστευω).... σιγουρα μια αλλη φορα (διασχιση)........... :u-: :u-: :u-:
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ :party: :party: :party:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό iosif kia kabrio » Τρί Μαρ 31, 2009 12:08 am

kalispera σε ολους.. ετιμαζομαστε ετιμαζομαστε ??? για πιτε και μενα για ποτε ειναι ι εκδρομι να δω το προγραμα μου
Άβαταρ μέλους
iosif kia kabrio

Δημοσίευσηαπό vagelis » Τρί Μαρ 31, 2009 8:27 am

iosif kia kabrio έγραψε:kalispera σε ολους.. ετιμαζομαστε ετιμαζομαστε ??? για πιτε και μενα για ποτε ειναι ι εκδρομι να δω το προγραμα μου

Ειναι το τριημερο της Πρωτομαγιας 1-2-3.
vagelis

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ L200 » Τρί Μαρ 31, 2009 9:39 pm

ασχετο.εχω αναρτησει θεμα στα ιαπωνικα για το ποιο ειναι καλυτερο...navara vs hilux..θελω συμμετοχη..!!ευχαριστω!!
ΚΩΣΤΑΣ L200

Δημοσίευσηαπό MITROS » Δευτ Απρ 06, 2009 2:37 pm

Καλημερα σε ολλους. Αν και σας "βλεπω" αρκετο καιρο δεν ειχα την ευκαιρια να ερθω με την συντροφομου σε καποια απο τις εκδρομες σας.Η αιτια της εγγραφης ηταν η ΙΔΕΑ που μας "αναψε τα αιματα" σαν ορεινους περιπατητες και ταξιδευτες.Εγω ειμαι γεννημενος στην Πατρα {αγιο Διονυση} οταν ακομη υπειρχε ο φαρος.Μετα Ζαβλανη σχολειο στο νεκροταφειο μετα Αθηνα{εσωτ. μεταναστης}.Στην Πατρα ερχομαι λογω των συγγενων στην εξω Αγια.Η συντροφος ειναι απο τον βορρα της Γαλλιας.Το Νιβα μας ειναι ψηλωμενο και διαθετει ιμαντα,ναυτικα κλειδια,πτυο,τσεκουρι και αλυσοπριονο. Πιστευω οτι η πειρα των περιπου 30 χρονων σε ταξιδια και camping {παντα ελευυθερο} ειναι αρκετα για μια θετικη απαντηση.
MITROS

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Απρ 06, 2009 2:51 pm

καλως ορισες μιτρο στην παρεα...

ελπιζουμε και σε αντιστοιχες κοντινες εκδρομες εφοσον επισκεπτεσαι την πατρα αρκετα συχνα

τωρα τα τις εκδρομης

εχουν εκδηλωσει πολλοι ενδιαφερον για την εκδρομη και καλο θα ηταν σιγα σιγα να φτιαχνετε μια λιστα με τους συμμετεχοντες, αλλα και γιαυτους που εχουν ηδη δηλωση ενδιαφερον και δεν μπορουν για τον αλφα βητα λογο να συμμετασχουν ας το γραψουν ωστε να ακυρωθει η συμμετοχη τους
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες