ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 ???

Re: ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 ???

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Απρ 03, 2009 1:25 am

Γιατι.....μετα το Σαββατοβραδο θα καταλαβεις.
Αν δεν υπαρχουν αυτες οι πλακες πριν τον αγωνα,τι θα λεμε μετα?
Και που να ησουν σημερα στην συγκεντρωση, να ακουσεις δηλωσεις. :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω παντως για καλο και για κακο,θα παρω και κατι DVD μαζι για οταν χαθουμε,να περασει η ωρα μας,μεχρι να τελειωσει ο αγωνας. :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Απρ 03, 2009 7:57 am

stakyr έγραψε:
Θα παίξετε κεφτεδοπόλεμο εκεί που θα έχετε χαθεί?????????????????

Αυτο τωρα ............ γιατι ΔΕΝ μου ακουγετε καλο ?????????????????? :stupid: :stupid:

Να δω πότε θα μας μάθεις!!! :cuss: :cuss: :cuss:
Ελπίζω η διαμονή σου στο Βραχνί το Σάββατο το βράδυ να είναι διαφωτιστική!!! Θέλω να πιστεύω ότι είσαι από τα άτομα που δέχονται τα πειράγματα και την πλάκα. Αλίμονό σου αν σε δουν να τσατίζεσαι δεν θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαδί, ρώτα και το Μάνο τι τραβάει...
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Απρ 03, 2009 8:53 am

stakyr έγραψε:
Θα παίξετε κεφτεδοπόλεμο εκεί που θα έχετε χαθεί?????????????????

Αυτο τωρα ............ γιατι ΔΕΝ μου ακουγετε καλο ?????????????????? :stupid: :stupid:

Χιουμορ Γιαννη και το χιουμορ μονο με χιουμορ αντιμετωπιζετε!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Απρ 03, 2009 3:20 pm

Και εγω χιουμορ εκανα.
Μου αρεσε η απαντηση της Γαλατιας και απαντησα με τον δικο μου Αγγλικο τροπο.
Αν εχετε κανενα αυτοκολλητο του 4Χ4 fun να μου φερετε για το αυτοκινητο...... μικρο για το πισω μερος..... :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Απρ 03, 2009 10:39 pm

Μετρα το πισω τζαμι και δωσε μας την διασταση του. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Απρ 09, 2009 7:57 pm

από grek » 08 Απρ 2009, 12:47

Και ενα πολυ ωραιο κειμενο απο τον geco στο trail-ride

Mε ρωτάνε συχνά : -Γιατί τρέχεις σε αγώνες;
Κάθε φορά δίνω διαφορετική απάντηση αλλά σε σας θα πω την αλήθεια!

Τρέχω γιατί θεωρώ ότι οι αγώνες σε δοκιμάζουν από πολλές απόψεις.

Δοκιμάζουν την αντοχή σου, τη ταχύτητά σου, τη φυσική σου κατάσταση, την ικανότητά σου στον προσανατολισμό, την ευελιξία σου, τη προσαρμογή σου σε δυσκολίες, τη δύναμη του χαρακτήρα σου, το ήθος σου, την υπομονή και την επιμονή σου, τον αυτοέλεγχό σου, τα όριά σου ...

Σε μαθαίνουν να σέβεσαι τους αντιπάλους, να παραδέχεσαι την ανωτερότητα του άλλου, να αναγνωρίζεις τα λάθη σου, να δέχεσαι με αυτοσυγκράτηση την επιτυχία αλλά και την αποτυχία, να οργανώνεσαι, να διεκδικείς, να προσπαθείς, να βελτιώνεσαι ...

Σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο;
Χμμμμμ ! Αλλού ναι, αλλού όχι!

Το κυνήγι της διάκρισης είναι εγωιστική υπόθεση αφού προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου και στούς άλλους ότι είσαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Δεν θέλει πολύ να την ψωνίσεις με την πάρτη σου και μετά άντε να σε κατεβάσουν απ' το ... καλάμι !!!

Με ρωτάνε, ακόμη : -Δεν είναι επικίνδυνο;
Περισότερο χμμμμμμμμμμμμμμμ!
Είναι όσο επικίνδυνο το κάνεις ο ίδιος ...
Το παιχνίδι έχει κανόνες! Όμως όλοι θέλουν την διάκριση και τα όρια ανάμεσα στην ασφάλεια και το ατύχημα δεν είναι σαφή! ΟΛΟΙ ρισκάρουν! Το αγώνισμα είναι ΑΤΟΜΙΚΟ και το βάθρο χωράει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ στην 1η θέση!

Θεωρώ τον εαυτό μου "μετρημένο" αλλά τον έχω πιάσει να βάζει το μοτέρ στον κόφτη με ... 5η!
Πίστευα πως δεν λατρεύω την διάκριση αλλά, γαμώτο, γιατί στεναχωριέμαι τόσο όταν τη χάνω;
Λέω, κάθε φορά, πως θα πάω συντηρητικά και θα διαβάζω προσεκτικότερα αλλά γιατί όταν δω ότι μπορώ να περάσω τους μπροστινούς μου αφηνιάζω;;

Και αφού τέλος πάντων, είμαι ένας ώριμος, ευγενικός, ήσυχος άνθρωπος πως γίνεται να συγκατοικώ στο ίδιο σώμα με αυτό το ΤΕΡΑΣ ;;;;;;;;;;

+1.000.000.000 :D :D :D :D :D :D
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης