pajino έγραψε:Συγγνώμη για το αστείο, αν νομίζεται ότι χαλάω το θέμα, παρακαλώ τον admin να το διαγράψει!
ουστ απο δω εσυ.. ( σου θυμηζει κατι??? )
pajino έγραψε:Συγγνώμη για το αστείο, αν νομίζεται ότι χαλάω το θέμα, παρακαλώ τον admin να το διαγράψει!
manos έγραψε:εχω κ εγω μια απορια........
ξερω καποιον που εχει ενα 4χ4, ο οποιος παει στο βουνο μια συγκεκριμενη διαρομη με συγκεκριμενα χιλιομετρα κ παντα προσπαθει να μαθει ποση βενζινη εχει καταναλωσει αλλα τι γινετε καθε φορα που παει βλεπει διαφορετικη καταναλωση για την ιδια συγκεκριμενη διαδρομη με τα ιδια συγκεκριμενα χιλιομετρα χωρισ να εχει αλλαξει τιποτα στο αμαξι του, ουτε λαστιχα ουτε τιποτα απολυτως.....
αυτο στατιστικα πως ερμηνευεται???
με αναλυτικη προσεγγιση παρακαλω πολυ....
manos έγραψε:φυσικα κ θελω απαντηση κ προπαντως δεν ειρωνευομαι κανενα ποστ......
για απαντηστε μου σας παρακαλω πολυ......
HLIAS έγραψε:Πάντως αν βάλεις βενζίνη και αφήσεις ανοιχτή την τάπα .....

DIMITRISS32 έγραψε:ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ PAJERO!!!!!!!!ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΠΑ.................ΚΑΝΕΜΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΕΚΑΨΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΑΠΑ................

manos έγραψε:εχω κ εγω μια απορια........
ξερω καποιον που εχει ενα 4χ4, ο οποιος παει στο βουνο μια συγκεκριμενη διαρομη με συγκεκριμενα χιλιομετρα κ παντα προσπαθει να μαθει ποση βενζινη εχει καταναλωσει αλλα τι γινετε καθε φορα που παει βλεπει διαφορετικη καταναλωση για την ιδια συγκεκριμενη διαδρομη με τα ιδια συγκεκριμενα χιλιομετρα χωρισ να εχει αλλαξει τιποτα στο αμαξι του, ουτε λαστιχα ουτε τιποτα απολυτως.....
αυτο στατιστικα πως ερμηνευεται???
με αναλυτικη προσεγγιση παρακαλω πολυ....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες