Εγω προσωπικα πιστευω οτι σ'ενα φορουμ που σκοπος του ειναι η εκτος δρομου διασκεδαση το 80% των θεματων θα πρεπει να ειναι σχετικα με αυτο και το 20% με ολα τ'αλλα
Vagelis εχεις απολυτο δικιο !!!!
Απλως το σκεφτομαι
ΑΚΡΙΒΩΣ σαν τα στατιστικα που παρακολουθουμε ολοι μας στην F1 !!!
και εκει καποιος τρεχει και τερματιζει , αλλα εχεις σκεφτει
ΠΟΣΑ στατιστικα περνουν απο μπροστα μας...?????
Μαρκα αυτοκινητου, καταναλωση, ειδος και μαρκα ελαστικου, χρονος γυρου,ταχυτητα/γυρο,τελικη ταχυτητα, βλαβες,χιλιομετρα που διενυσε το ελαστικο μεχρι να διαλυθει Κ.Τ.Λ... μπορει να υπαρχουν εκατονταδες τετοια στατιστικα.......
Προχθες , αν θυμασαι , σε ρωτησα για καποια ελαστικα που θελω να παρω και εσυ με απετρεψες λεγοντας μου οτι δεν ειναι καλα ....... δεχομαι την γνωμη σου , αλλα οταν βλεπω οτι τα χρησιμοποιει το 90% των αυτοκινητων του Dakar και αλλων σχετικων αγωνων , ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ !!!
Θα κανω μια σχετικη φορμα το βραδυ ( τωρα δεν γινετε) με τα στοιχεια του αυτοκινητου μου και θα καταλαβετε τι εννοω !!
ΑΝ ΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ?? ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΒΛΑΒΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΑΤΙΑ.......ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.....Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ
Ξερεις ΔΕΝ εμπιστευομαι γι΄αυτα τα πραγματα τα σχετικα περιοδικα,εφημεριδες , δημοσιογραφους κ.τ.λ
ΕΜΕΙΣ ( Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ) ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ .....
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ,ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ !!!!!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ