Και αυτο ειναι ενα απο τα χομπυ μου ..........

προσπαθω να αποκωδικοποιησω καθε τι, μεσα απο τα στοιχεια και τους αριθμους...
Ειμαι ενας ερασιτεχνης στατιστικολογος.......
αυτο με βοηθαει να κατανοω και να αναλυω καλυτερα ,ετσι ωστε να βγαινουν καποια λογικα συμπερασματα...
εκανα μια αρχη με τα αυτοκινητα στην μονοημερη ( αλλα δεν ηταν πληρη ολα τα στοιχεια) !!!!
και ετσι τα οποια συμπερασματα δεν ειναι αξιοπιστα .......
Ας αρχισουμε με κατι που βρηκα προχειρο μεσα απο το forum !!!!!!
Την συμμετοχη των μελων του στις δημοσιευσεις..........
Ετσι θα διαπιστωσουμε ποσα και ποια μελη ειναι ενεργα-μη ενεργα !!
Νομιζω οτι τα συμπερασματα που θα βγουν ,θα βοηθησουν ωστε να γνωρισουμε την συχνοτητα και των αριθμο των μελων που ασχολουνται με το forum......
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ :
ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ 253
Ας δουμε ενα πρωτο στατιστικο :
αριθμος μελων που εχουν απο 0-100 δημοσιευσεις 230
αριθμος μελων που εχουν απο 101-1000 δημοσιευσεις 18
αριθμος μελων που εχουν απο 1001-3370 δημοσιευσεις 5
εδω πρωταθλητης ειναι ο gmak με 3370 +
2)maria 3257
3)grek 1497
4)pajerinho 1146
5)acha 1042
Αν χωρισουμε και το στατιστικο 0-100 σε :
αριθμος μελων που εχουν απο 0-10 δημοσιευσεις 188
αριθμος μελων που εχουν απο 11-50 δημοσιευσεις 32
αριθμος μελων που εχουν απο 51-100 δημοσιευσεις 10 ΣΥΝΟΛΟ 230
Το πιο εντυπωσιακο στατιστικο ειναι το 0-2 δημοσιευσεις με 128 μελη !!!! οι 84 εχουν 0 !!!
Δηλαδη το 50% των μελων του 4Χ4 FUN ποτε ή σχεδον ποτε δεν ενδιαφερθηκε να γραψει στο forum .
23 ατομα μπορουν να θεωρηθουν πολυ ενεργα
42 ατομα μπορουν να θεωρηθουν ενεργα
188 ατομα μπορουν να θεωρηθουν μη ενεργα
Αυτα ειναι τα στατιστικα και ορισμενες πρωτες διαπιστωσεις δικες μου...............
Περιμενω και απο την μερια σας διαπιστωσεις , σχολια και οτι αλλο θα βοηθησει να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα απο την στατιστικη μου.........
Υ.Γ Θα ηθελα να καλυψω και το γεγονος της παλαιοτητας των μελων (πιο παλιος-πιο πολλες δημοσιευσεις) αλλα θα επρεπε να παρω ενα πιο συνθετο μοντελο προσδιορισμου των παραμετρων.........
Υ.Γ 2 Ο διαχωρισμος στις ομαδες με των αριθμο δημοσιευσεων εγινε απο μενα με βαση την πιο απλη κατανοηση τους ( αν θελετε μπορει να γινει και με πιο συνθετες ομαδες )