palidim έγραψε:Το "γρηκαμε" το ειδες το "ψαχνουμ" οχι? ή μηπως εισαι και εσυ με μακρινη καταγωγη πατριωτης μου απο απεναντι? Ζακυνθος Μεσολλογγι δεν ειναι μακρια αλλωστε.
stakyr έγραψε:και επεσα σε ενα ανευ λογου και αιτιας γραπτο διαλογο μεταξυ 3-4 ατομων που δεν οδηγουσε πουθενα και σε κανενα συμπερασμα ......![]()
![]()
![]()
και ολα αυτα σε ενα forum που ειναι ανοικτο σε παρα πολλους ανθρωπους ,που δεν μας ξερουν απο κοντα...
και που θα ηθελαν καποια στιγμη να ασχοληθουν με το χομπι μας και με μας ειδικοτερα ( σαν 4Χ4 fun) !!![]()
TI EIKONA ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ?????![]()
![]()
συγγνωμη φιλτατε stakyr αλλα αυτα που λες τωρα με προσβαλουν παρα πολυ γιατι μεσα σε αυτους τους 3-4 ημουν μεσα κ εγω κ δεν εισαι σε θεση να κρινεις εσυ αν υπαρχει συμπερασμα ή οχι.....κ πιστευω οτι ουτε κ εσυ μασ ξερεις καθολου μπορω να πω.....λοιπον θα μπορουσες να ανακαλεσεις αυτα που ειπες???

stakyr έγραψε:συγγνωμη φιλτατε stakyr αλλα αυτα που λες τωρα με προσβαλουν παρα πολυ γιατι μεσα σε αυτους τους 3-4 ημουν μεσα κ εγω κ δεν εισαι σε θεση να κρινεις εσυ αν υπαρχει συμπερασμα ή οχι.....κ πιστευω οτι ουτε κ εσυ μασ ξερεις καθολου μπορω να πω.....λοιπον θα μπορουσες να ανακαλεσεις αυτα που ειπες???
ΒΕΒΑΙΑ και μπορω να ανακαλεσω οτι νομιζεις οτι σε προσβαλει ή υπαρχει κατι απο τα κειμενα μου που σε ενοχλει !!!!!![]()
![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης