ενα λαθος δικο μου ( συγνωμη απο ολους ) στερισε σε μερικα αμαξια να ερθουν μαζι μας απο ζηρεια για τη λιμνη δοξης.
το σαββατο που καναμε τη διαδρομη, ανοιξαμε το δρομο ( σε απατητο χιονι ) και τα βρικαμε πολυ πολυ σκουρα.
ειχε 50- 60 ποντους χιονι.
εκρινα πως δεν θα περασουμε ολοι ( ειδικα τα αμαξια χωρις λαστιχα και υψος ) με αποτελεσμα μερικοι να πανε απο τρικαλα.
δυστηχως εκανα λαθος.
βρηκαμε μπροστα μας τη λεσχη αττικης με 30 περιποου αμαξια οι οποιοι ειχαν κανει πολυ πιο ευκολα τα πραγματα.
και παλι sorry απο μενα σε ολους αυτους που εστειλα γυρω - γυρω.
Τακη ,ο μονος που δεν πρεπει να ζηταει συγνωμη εισαι
ΕΣΥ !!!
δεν ηταν λαθος να στειλεις ενα κομβοϊ ΜΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ AYTOKINΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ απο αλλον δρομο !! Εμενα τουλαχιστον ,μου δημιουργησες ενα συναισθημα ασφαλειας και παραλληλα εδειξες οτι εισαι τρομερα υπευθυνο ατομο προς τους αλλους ....... Το αντιθετο ( αν τελικα δεν περναγαμε) θα δημιουργουσε τεραστια προβληματα σε ολο το κομβοϊ ,κρινοντας παντα απο την ανηφορα των 20 μετρων που δεν μπορουσαν να την ανεβουν ΜΕΡΙΚΑ αυτοκινητα ( ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ) και σε συνδυασμο με την ωρα ,θα ηταν ολεθριο λαθος .........ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!
Μαλιστα εμενα με βοηθησες να γνωρισω και τα Τρικαλα ,κατι που ηθελα παντα να κανω !!
Νομιζω μαλιστα,αν δεν κανω λαθος, οτι γυρνωντας απο ΑΥΤΟΝ τον δρομο ,μπορουμε να θεωρηθουμε και προνομιουχοι ,γιατι ετσι καναμε και μεγαλυτερη βολτα και εξερευνηση .....
Διονυση ξερεις πολυ καλα οτι εκανε 'κρα' ο κ@@@@ μας για να ερθουμε, αλλα κατι πρεπει να γινει με τις συμμετοχες!
Νομιζω οτι αυτο το σημειο θελει περισσοτερο ψαξιμο !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ !!!
Οπως τα αυτοκινητα (που κανενα δεν ειναι τελειο και ΟΛΑ εχουν τα μειονεκτηματα τους ) ετσι και οι εκδρομες δεν μπορουν να ειναι ΟΛΕΣ σπαστηρια ........ Σιγουρα , αυτοι που εχουν φτιαξει τα αυτοκινητα τους για extreme καταστασεις δεν θα ηθελαν να πανε μαζι με ενα RAV !!Θα τους φανει λιγο ανιαρο και βαρετο !! ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ !!!Αλλα και αυτα τα lait τι θα κανουν ?? θα αποκλειστουν απο τις εκδρομες ,γιατι ΜΕΡΙΚΟΙ δεν τα θελουν μαζι τους ?? Σιγουρα το προβλημα θα μπορουσε να λυθει αν οι εκδρομες ειχαν ενα επιπεδο δυσκολιας απο πριν, στην ανακοινωση της !!!Π.Χ 1 ευκολη,2 μετρια,3 δυσκολη,4 πολυ δυσκολη κτλ.......
Ετσι ο καθενας θα εκρινε σε ποια μπορει να παει και σε ποια οχι !!
ΑΥΤΑ, ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!
ΑΝ παλι εννοεις την αριθμητικη συμμετοχη , τοτε ναι , τα 43+ αυτοκινητα ειναι πολλα !!!! Μονο αν τα εβλεπες στην σειρα στην Ακρατα , σε επιανε
ΡΙΓΟΣ
ΑΛΛΑ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ
ΜΠΟΡΟΥΝ
Δεν ηταν τυχαιο οτι πηγαν
2 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΕΣ !!!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΞΟΔΑ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ !!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ
ΦΟΒΕΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!! ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ !!!!!!
Βεβαια δεν ελειπαν τα απροοπτα και οι μικροκαθυστερησεις ..... Αλλα προς ΘΕΟΥ .....εκδρομη παμε......
οχι για να τρεξουμε αγωνα ......ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε καθε σταση ,γνωριζα καινουργιους φιλους , μαθαινα στον γιο μου τι ειναι το καθετι γυρω του , τον εβγαζα φωτογραφιες , αυτος προσπαθουσε να <πουλησει> πετρες στους γυρω του ( επιχειρηματιας απο μικρος !!!),γελαγαμε ΟΛΟΙ με τις πλακες και τα κερασματα μας και γενικα κανενας δεν αισθανθηκε οτι υπηρχε καθυστερηση !!!Μονο η ανηφορα μας κρατησε παραπανω λογω ανικανοτητας ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ( ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ) ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ !!!
Αλλα εκει και αν επεσε γελιο και φοβερα εντυπωσιακα στιγμιοτυπα απο τα αυτοκινητα !!!
Μαλιστα ,στο συνολο τους, τα χιλιομετρα ηταν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο την αναγνωριστικη της Κυριακης !!
Ετσι μαλλον αδικησατε, απο την μερια σας, την προσπαθεια που εγινε απο τους ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ για να ειναι ολα ΑΨΟΓΑ !!!!
Σύμμαχος των περίπου 44 οχημάτων και των πληρωμάτων τους ήταν αρχικά η υπέροχη λιακάδα,
η διασκεδαστική διάθεση όλων, το υπέροχο πραγματικά τοπίο, η άψογη διαδρομή που είχε απ' όλα
και η πιστή εφαρμογή του προγράμματος της εκδρομής !!!
Που για αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης βόλτας!!
Κάποια στιγμή όταν φτάσαμε στη λίμνη ρώτησα τον Διονύση (pajerinho) τι ώρα θα πάμε για φαγητό
στη ταβέρνα για να κανονίσω το πρόγραμμά μου...
Μου απάντησε με απόλυτη βεβαιότητα, στις 5 !!!
Ε, έτσι ακριβώς και έγινε !!!
Για να μπορέσει να υπολογιστεί με τέτοια ακρίβεια μία εκδρομή με τόσες συμμετοχές οχημάτων
διαφόρων δυνατοτήτων, θέλει αν μη τι άλλο πολύ τρέξιμο και εμπειρία !!!!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Καταναλώνετε 2 πετρελαιοπηγές ο καθένας σε κάθε βόλτα.
Διαταράσσετε την ησυχία της φύσης με τους θορυβώδεις κινητήρες σας.
Οργώνετε το σύμπαν όπου περνάτε και το έδαφος είναι έτοιμο για σπορά.
Πληρώνετε τα μαλλιοκέφαλά σας στα τέλη κυκλοφορίας.
Τα έχετε όλοι "τούμπανο" με αναρτήσεις και όλο το συρφετό!
+ δεν εχετε χωρους για μια εκδρομη 4 ατομων που θα παρουν απο 2 βαλιτσες ο καθενας (χωρις σχαρα)
+ δεν εχετε ασφαλη οδηγηση στη εθνικη πανω απο τα 120
+ δεν εχετε την πολυτελεια των <ακριβων> αυτοκινητων
+ ουτε βεβαια τις ανεσεις τους
ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ
ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΤΟ LAND ROVER discovery TOY VAGELI KAI TO PANTFAIDER (ελπιζω να το εγραψα σωστα) του PALANTIM (ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΟΤΙ ΤΟΥ TAKISP KAI TOY GREK ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.......
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ.......ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....... ΑΛΛΑ
ΑΥΤΟΠΙΣΤΕΥΩ !!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ......
ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ.....ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΥ Ή ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ.....ΓΙΑΤΙ, ΕΝΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΛΜ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΒΛΑΒΗ ....ΚΤΛ !!! ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ........
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ................
αυτο δεν το εγραψα ΟΥΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ουτε ηθελα να ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
Εξαλλου ο καθενας μας κρινετε απο τους αλλους με τις πραξεις και τα εργα του ..........
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το forum το παρακολουθουν και μερικα ατομα εξω απο τον <στενο> κυκλο της παρεας .......Ετσι ΔΕΝ ξερουν αν αυτο που γραφουμε ειναι πλακα ή οχι !! Ετσι την πατησα και εγω την πρωτη φορα που εγραψα για την εκδρομη σας στην Φολοη !!
Χτες ειχαν ερθει και κατι παιδια μαζι μας ,πρωτη τους φορα σε εκδρομη, που ειχαν καποια οδηγικα προβληματα με το αυτοκινητο τους !! οταν τους ειπα ,στην λιμνη Δοξης ,να μας ακολουθησουν στο αλλο κομματι ,μου απαντησαν οτι δεν ηθελαν να τους ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ οι αλλοι και γι΄αυτο θα γυριζαν πισω .......
ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.............
ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΑΡΥΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...
Τωρα γι΄αυτην την εκδρομη εχουν διαβασει εκαντονταδες τετοια παιδια που θελουν να μπουν στον χωρο μας..
Αν εμεις εχουμε τετοια συμπεριφορα (εστω για την πλακα) απο το forum , τοτε
ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ????????
ψαχνω να βρω πλυντηριο αλλα ματαια θα περιμενω να βρεξει.....
και ΕΓΩ Αλεξανδρε και ΕΓΩ ..............................ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ.......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΩ !!!!!!!! Το βλεπω το πρωϊ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ......... ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ??????? ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ?????
ΛΑΣΠΟΛΑΓΝΕΙΑ ???????? ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ............