ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ FUN ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!

Re: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ FUN ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Μαρ 16, 2009 2:34 pm

ΡΕ ΟΥΣΤ ?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΑΣ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΡΙΑ ΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Μαρ 16, 2009 2:40 pm

mythos έγραψε:ΡΕ ΟΥΣΤ ?
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΑΣ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΡΙΑ ΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ.

Στην πλατεια Γεωργιου ....στα ψηλα αλωνια κανουν εργα..... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Μαρ 16, 2009 2:49 pm

maria έγραψε:
mythos έγραψε:ΡΕ ΟΥΣΤ ?

Στην πλατεια Γεωργιου ....στα ψηλα αλωνια κανουν εργα..... :lol: :lol: :lol:

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Μαρ 16, 2009 2:50 pm

Tι θες να σπασουμε κανα τακουνι? :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Μαρ 16, 2009 6:24 pm

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Από τις 1:30 που φεύγω από τη δουλειά ως τις 4:30 που φτάνω σπίτι χάνω πολλά!!!! :evil:
Θα παίρνω το laptop με internet on the go στο τρένο από αύριο.

Είμαι κι εγώ μέσα αν και ο Ηλίας θέλει να γίνω οδηγός του σε κάποιον αγώνα.
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Λέτε να την κάνω??????????????????
Πιστεύω ότι θα με απειλεί για να μου δώσει το lada θα μου ζητήσει σίγουρα κάτι!!!!!!!! :oops:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Μαρ 16, 2009 6:35 pm

Να την κανεις,να την κανεις....σιγα τι θα σου ζητησει. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Μαρ 16, 2009 6:41 pm

Από τον Ηλία όλα τα περιμένω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Μαρ 16, 2009 8:54 pm

Συμφωνω απολυτα με την προταη γυναικες οδηγοι ανδρες συνοδηγοι. Σπουδαια προταση.
Αλλα παιδια με μια προυποθεση. Εγω και η Σταυρουλα θα ερθουμε με το niva. Μην σπασει οδιαολος το ποδαρι του, ποτε δεν ξερεις, και μας στοιχισει ο κουκος αηδονι.
Θα ηθελα να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη απο του Takisp, dimitris32,acha, pajerinho, ηλιας, και λοιπους ανδρες.
palidim

Δημοσίευσηαπό HLIAS » Δευτ Μαρ 16, 2009 9:23 pm

Φίλτατε palidim για πιο λόγο ζητάς συγνώμη??????
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Μαρ 16, 2009 10:35 pm

Για τα δεινα που θα προκυψουν απο τις πιεσεις των γυναικων και τα μεσα που θα μεταχειρισθουν για να σας πεισουν να παραχωρησετε αυτοκινητα και τη θεση του οδηγου,
Θα με θυμηθεις.
palidim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης