ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/03/2009 ΖΗΡΕΙΑ....???

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/03/2009 ΖΗΡΕΙΑ....???

Δημοσίευσηαπό pajino » Δευτ Μαρ 16, 2009 11:41 am

Ήταν μία από τις καλύτερες ημερήσιες που έχουν γίνει.... ever !!! :u-: :u-: :u-:

Σύμμαχος των περίπου 44 οχημάτων και των πληρωμάτων τους ήταν αρχικά η υπέροχη λιακάδα,
η διασκεδαστική διάθεση όλων, το υπέροχο πραγματικά τοπίο, η άψογη διαδρομή που είχε απ' όλα
και η πιστή εφαρμογή του προγράμματος της εκδρομής !!!

Που για αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης βόλτας!! :bow: :bow: :bow:
Κάποια στιγμή όταν φτάσαμε στη λίμνη ρώτησα τον Διονύση (pajerinho) τι ώρα θα πάμε για φαγητό
στη ταβέρνα για να κανονίσω το πρόγραμμά μου...
Μου απάντησε με απόλυτη βεβαιότητα, στις 5 !!!
Ε, έτσι ακριβώς και έγινε !!!
Για να μπορέσει να υπολογιστεί με τέτοια ακρίβεια μία εκδρομή με τόσες συμμετοχές οχημάτων
διαφόρων δυνατοτήτων, θέλει αν μη τι άλλο πολύ τρέξιμο και εμπειρία !!!!
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

Και πάλι μπράβο σε όλους και να χαιρετίσω τα νέα αυτοκίνητα που ήρθαν παρέα μας !!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ιδιαίτερα τον Παναγιώτη από την Κόρινθο με το pinin του !! ;) ;) ;) :u-:
Καθώς και το Ιωσήφ από την Αθήνα, τα παιδιά από την Αμαλιάδα,
τον Stakyr που τον γνώρισα από κοντά και τόσους άλλους ....!!! :flowers: :u-: :u-:

Να δουλέψουμε λίγο και τα ξαναλέμε με λεπτομέρειες !!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Μαρ 16, 2009 11:44 am

Τι δινει ο stakyr στον gmak?
Θελουμε και εμεις πλεον σε μεγαλες ποσοτητες. Σε κανει αλλο ανθρωπο.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από palidim και Δευτ Μαρ 16, 2009 12:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
palidim

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Μαρ 16, 2009 11:48 am

billjeep έγραψε:
pajerinho έγραψε:Μεγάλη απουσία το team: billjeep, niknav, ML. Μου είπε ο gmak ότι δεν θα έρθετε μάλλον, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή πίστευα ότι θα ερχόσασταν.

Διονυση ξερεις πολυ καλα οτι εκανε 'κρα' ο κ@@@@ μας για να ερθουμε, αλλα κατι πρεπει να γινει με τις συμμετοχες!
Αλλο κεφαλαιο βεβαια, αλλα θα πρεπει να το σκεφτουμε σιγα-σιγα, τι λες?

Αυτό που λες μπορούμε να το συζητήσουμε σε ένα νέο topic, αν υπάρχει ενδιαφέρον.
Μιας και με ρωτάς όμως, εγώ πιστεύω ότι δεν μπορείς ν' αποκλίσεις κανέναν από μία εκδρομή και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις.
Αν και δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το πω, νομίζω ότι χθες δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα λόγω όγκου συμμετοχών.
Μπορούν βέβαια να υπάρχουν και εκδρομές, που απ' τη φύση τους θα είναι τέτοιες που δεν θα υπάρξουν πολλές συμμετοχές. Η επόμενη εκδρομή πχ. που είναι 28-29 Μαρτίου για offroad και Rafting στον Λούσιο, είμαι σίγουρος ότι δεν θα προσελκύσει 45 συμμετοχές. Μάλλον ούτε τις μισές
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Μαρ 16, 2009 11:55 am

maria έγραψε:Εικόναgmak !!!!
Mην του δινεις αερα.....θα μας σπασει τα νευρα. :cuss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΩΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΛΕΩΝ ΕΓΩ?
Ο ΠΗΧΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.
ΤΟΣΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΤΑΡΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΤΖΕΡΟ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ :lol: :lol: :lol:
ΕΛΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΒΑΛΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΩΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ( ΑΦΟΥ ΚΟΛΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΣ), ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΕ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΕΛΑΣ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.
ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΑ ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΖΟΡΙ.
ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΒΓΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Μαρ 16, 2009 12:02 pm

mythos έγραψε:ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΒΓΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ψώνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Μη βρίζεις κι εγώ σ'αγαπάωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Μαρ 16, 2009 12:04 pm

Πραγματικα ετσι ειναι.Δεν υπηρξε κανενα απολυτος προβλημα.Ηταν ολα τελεια οργανωμενα απο τους διοργανωτες, (ειχαν ριξει πολυ τρεξιμο γιατι ξερανε οτι θα υπαρχει μεγαλη συμμετοχη)
και τελικα η μεγαλη συμμετοχη τα εκανε τα πραγματα πολυ πιο ενδιαφεροντα.
:blob: :blob: :blob: :blob:
Στα δυο δυσκολα σημεια,βγαιναμε ολοι και κοιταγαμε,σχολιαζαμε,γελαγαμε με καθε ενα που περναγε. :u-:
Αυτα ηταν και τα πιο ωραια σημεια της εκδρομης. :clap: και αυτο χαρη στον μεγαλο αριθμο αυτοκινητων που υπηρχε.
Ο dimitriss32 με τον nikos33 ετοιμαζουν μια αρκετα δυσκολη.Σε αυτην τα αυτοκινητα δεν θα ξεπερνουν τα 10 και πολλα λεω.Ομως σε εκδρομες σαν την χτεσινη δεν μπορεις να στερησεις σε κανενα το δικαιωμα συμμετοχης....δεν υπαρχει λογος. ;)
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Μαρ 16, 2009 12:07 pm

Mythos έγραψε:
ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΒΓΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ

Δηλαδη η mitsumishi βρηκε το τροπο να δουλευει πισωκινητο να συμπεριφερεται σαν τετρακινητο αλλα να μη το καταλαβαινουμε εμεις.
Βλεπω στο αμεσως επομενο διαστημα ολες οι αλλες εταιρειες να σταματησουν την παραγωγη 4χ4. Δεν θα αντεξουν τον ανταγωνισμο.
palidim

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Μαρ 16, 2009 12:08 pm

G.P. έγραψε:
mythos έγραψε:ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΒΓΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ψώνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονο ψωνιο?
Ψωναρα!!!!!
Καποιον μου θυμιζεις....γιατι δεν περνεις τρουπερ? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Μαρ 16, 2009 12:11 pm

palidim έγραψε:
Mythos έγραψε:

Δηλαδη η mitsumishi βρηκε το τροπο να δουλευει πισωκινητο να συμπεριφερεται σαν τετρακινητο αλλα να μη το καταλαβαινουμε εμεις.
Βλεπω στο αμεσως επομενο διαστημα ολες οι αλλες εταιρειες να σταματησουν την παραγωγη 4χ4. Δεν θα αντεξουν τον ανταγωνισμο.

palidim...και το δικο σου μπορει να το κανει,αρκει να το δουλευεις στις 6000 στροφες και να αντεχεις τα ανακατωματα απο το κουνημα. :lol: :lol: :lol:
Αλλα εκεινο το terios χωρις αργα χωρις μπλοκε χωρις τιποτα....εκανε ακριβως τα ιδια
ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ χωρις ταπα γκαζι(για σιγουρια)!!!!!!!!
:clap2: :clap2: :clap2:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Μαρ 16, 2009 12:11 pm

palidim έγραψε:
Mythos έγραψε:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΤΕΣ.
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΟΣΩ.
ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης